eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
که معرف حضورتون هست برنج رو گذاشتم نیم پز بشه و بعد رشته ی پلویی آماده رو بهش اضافه مردم و ده دقیقه که جوشید آبکش کردم برای مرغ هم من سینه ی مرغ بدون استخون رو برش زدم و با فلفل و نمک و پولبیبر و زعفران مزه دار کردم و داخل روغن با شعله ی کم سرخ کردم هویج رو رشته ایی خرد کردم و با ۱ ق غ خ شکر و زعفران و رفت تفت دادم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تکه های مرغ رو با زردچوبه تفت بدید، داخل تابه ای دیگر پیاز نگینی کاراملی و سس مایونز و زعفرون دم کرده و نصف فنجان آب لیمو تازه بریزید و بعد از تفت دادن تکه های مرغ سس رو روی مرغ بریزید و نمک و فلفل سیاه نیم کوب، بعد از پخت کامل مرغ یه تیکه ذغال رو روشن کنید وقتی قرمز شد یک‌ تکه فویل رو بذارید وسط مرغ ها و ذغال رو بذارید روی فویل و چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب ظرف روی برای 15 دقیقه ببندید تا تکه های مرغ کامل دودی بشن،در طول زمان دودی شدن حرارت زیر تابه ملایم باشه،نوش جان نکته 1 : هر چه تکه های مرغ کوچک تر باشه بهتره، نکته 2 : فویل رو به صورت یه کاسه کوچیک فرم بدید و ذغال سرخ شده رو بذارید وسطش و روغن بریزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
توت فرنگی :۱کیلو شکر:۸۰۰گرم توت فرنگیاتونو بشورید و بریزید توی آبکش تا آبش از دست بده و آبی نداشته باشه. بعد جذاب ترین قابلمتون رو بردارین و توت فرنگی و شکر رو لایه لایه بریزید . در ظرف رو بزارید و چند ساعت توی یخچال بزارید. (من یه شب تا صبح گذاشتم توی یخچال موند). حالا نوبت مرحله هیجان انگیزشه. قابلمه رو بزارید روی شعله متوسط و ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد هم بزنید . مربا رو ول نکنید که سر می ره. بعد ۱۰ دقیقه با دیدن حباب های درشت شعله رو خاموش کنید و بعد سرد شدن توی ظرف شیشه ای بریزید.یادتون نره کف روی مربا رو بگیرید. اینکار باعث شفاف شدن مربا میشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
واسه درست کردنش سیب زمینی پخته شده رو حلقه حلقه کردم. مرغ پخته و خرد شده رو داخل تابه با قارچ های خرد شده و پوره سیر تفت دادم و بهش پیازچه خرد شده اضافه کردم، نمک، فلفل و پودر پاپریکا زدم و شعله گاز رو خاموش کردم و تقریبا دو قاشق پنیر خامه ای بهش اضافه کردم و کاملا باهم مخلوطشون کردم. سس بشامل درست کردم : یه قاشق آرد رو با کمی کره در حد مخلوط شدن روی گاز حرارت میدیم و یک لیوان شیر ولرم رو کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه، نمک و فلفلش هم اندازه میکنیم. حالا اول از همه کف ظرفی که بشه داخل فر گذاشت سس بشامل میریزیم و بعد سیب زمینی ها رو کنار هم میچینیم ، لایه بعدی مخلوط مرغ و قارچ رو اضافه میکنیم و دوباره سس بشامل و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا میریزیم. یکبار دیگه این ترتیب رو تکرار میکنیم و لایه آخر پنیر میریزیم. چندتا سیب زمینی اضافه اومد و من لهشون کردم و تو دستم گردشون کردم و واسه قشنگ تر شدنش روی لایه آخر چیدم. داخل فر 180 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم و چند دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روی گراتن طلایی بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از اون غذاها که یه بار بخوری مشتری همیشگی میشی🥰 خودمونه فقط چند تا نکته داره: سینه مرغ با آب و پیاز و زعفرون و فلفل ویه حبه سیر بذارید بپزه یه کاسه از آبش نگه دارید خیلی هم نذارید پخته وله بشه...... بعد تو تابه یک پیاز خرد شده را تفت بدید چند تا گوجه را خرد کنید ونصف فلفل دلمه ای هم خرد کنید وبا مرغ پخته شده که خرد کرده اید به پیاز اضافه کنید وبا حرارت بالا تفت بدید بعد هم برنج خیس خورده را ابکش کنید ومواد را لابه لای برنج بریزید هرلایه هم مقداری زعفرون دم شده اضافه کنید وبعد دم بذارید روی برنج هم کمی آب مرغ بدید وقتی برنج دم کشید کمی کره یا روغن حیوانی هم برای خوشمزه تر شدنش روی اون بریزید ونوش جان کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🍝😋👆 سس پاستا: گردو: ۵ الی ۶ عدد،ریحون تازه: ۲ مشت،روغن زیتون: ۳ ق غ خ پارمسان: ۴ ق غ خ(اگه لبنیات نمی‌خوری حذف کن)شیر: سه چهارم لیوان (شیر بادوم هم میشه برای گیاه‌خوارهای عزیز،نمک پروتیئن پاستا: قارچ (یا مرغ یا میگو): ۸۰ تا ۱۰۰ گرم پاستا: ۱۰۰ گرم (به پخت ۸۰ درصد که رسید بریزیدش تو سس تا با سس به پخت ۱۰۰ درصدی برسه) نمک،روغن زیتون،کره ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 🎬 🍹🍷😋👆 برای ۳ نفر پودر ژله ۳ رنگ به دلخواه (هر کدوم نصف بسته استفاده کردم) میوه خرد شده به میزان دلخواه بستنی نصف بسته ( یه پاکت بستنی خانواده ،من وانیلی استفاده کردم) بستنی شکلاتی در صورت تمایل ۳ تا ۴ اسکوپ انواع مغری دل به خواه . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
آلبالو:1کیلوگرم شکر:800گرم وانیل و آب لیموترش:در صورت تمایل ابتدا آلبالو را میشوییم و هسته های آن را در می آوریم.در ظرفی میریزیم و شکر را روی آلبالو ها میریزیم و 24ساعت در یخچال قرار میدهیم ب آب بیافتد.آلبالو ها را با همان اب و شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و وقتی ب جوش امد کف روی مربا را میگیریم.از زمان ب جوش آمدن مربا حدود 30تا 40دقیقه برای پخت مربا لازم است تا آلبالو ها بپزد و شربت مربا غلیظ شود. میزان شکر بستگی ب ذایقه دارد.اگر مربا را شیرین دوستداشیم 1کیلوگرم شکر نیاز است.در صورت تمایل در5دقیقه آخر میتوانیم مقداری وانیل و آب لیموترش ب مربا اضافه کنیم.اگر شربت مربا زیاد بود میتوانیم مقداری را جدا کنیم و برای شربت آلبالو استفاده کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ارد یک پیمانه،شکر دوق غ،کره اب شده دو ق غ،شیر دو پیمانه،وانیل یک چ ق چ،نمک یک پنسه،تخم مرغ یک عدد همه مواد رو‌داخل مخلوط کن بریزید (ابنجوری راحته ولی میتونید با هم ن برقی یا همزن دستی هم بزنید ولی اونجوری باید مراحل رو رعایت کنید یعنی اول تخم مرغ ،شکر ، وانیل رو بزنید ، بعد کره رو اضافه کنید و بعد شیر رو و در نهایت ارد و‌نمک رو )از صافی میتونید ردش کنید که مایع یکدست باشه.حالا یه ماهیتابه رو بذارید روی حرارت ،با قلم‌ مو چربش کنید و از وواد داخل ماهیتابه بریزید باید نون نازکی باشه ، اگه مواد به همه جای ماهیتابه نرسید خود ماهیتابه رو بچرخونید، هم خیلی کلفت بشه و هم خیلی نازک موقع برگردونن میشکنه.خودشو گرفت برگردمید تا طرف دیگه ش هم خودشو بگیره. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سیب زمینیها رو اب پز کردم ،بعد له کرده ،بهش پیازچه خردشده ،ژامبون خردشده ،دو ق پنیر پیتزا رنده شده و دو ق خامه اضافه کردم ،خوب مخلوط کرده و نصفش رو کف (یه ورق پنیر گودا رو روی ژامبونوگذاشتم و به چهارقسمت تقسیم کردم ،چهارتا رو روی هم قراردادم و تو یه ژامبون دیگه پیچیدم )ظرف که پلاستیک انداختیم پهن کردم بعد لقمه های پنیر و ژامبون رو قرار داده و بقیه سیب زمینی ،خوب سطحش رو صاف کردم ،یکساعت گذاشتم فریزر ،بعد از یکساعت اوردم بیرون ،برش زدم و اول تو آرد سفید ،بعد تخم مرغ ،سپس آرد سوخاری غلتونده و تو روغن شناور سرخ کردم . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲