#پارفیت_توت_فرنگی
وانیل 1 قاشق چایخوری
توت فرنگی خرد شده 1 فنجان
شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 240 گرم
خامه 1 فنجان
در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود. در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود. خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم حالا وقتشه که دسر را دخل لیوان ها ریخته و سرو کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک رژیمی بدون شیر و تخم مرغ هست ، این کیک مناسب کسانی هست که به این دو ماده غذایی آلرژی دارند و خیلی از کیک و شیرینیها رو نمیتونن بخورن.
#کیک_بدون_شیر_تخم_مرغ
دوپیمانه آرد سفید
یک پیمانه آب
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
ابتدا آب و روغن و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کردم و با همزن دستی زدم تا شکر حل بشه ، بعد آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با همزن برقی همزدم (با دور کند) ، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شد (نهایت هم زدن یک دقیقه بیشتر نشه)
غلظت این مواد مثل مواد پنکیک هست خیلی سفت نمیشه و روان هست
در آخر هم داخل قالب کاغذ روغنی انداختم (این قسمت فراموش نشه)
و مواد رو داخل قالب ریختم و داخل فر که ازقبل گرم کرده بودم گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت سی و پنج دقیقه، البته دمای فرها با هم فرق میکنه ممکنه لازم باشه بیشتر داخل فر بمونه یا شاید کمتر.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاناکوتا_شکلاتی 🍮
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه 100 گرم
پودر ژلاتین دو ق غ
شکر یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 3 ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
شکلات تخته ای 100 گرم
●من مواد رو دو برابر کردم●
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد ميريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود.
از حرارت برمی داریم و پودر کاکائو الک شده و شکلات تخته ای و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
بعد به مدت شش ساعت یا بیشتر بستگی به سایز قالب داره، داخل يخچال قرار بدين، برای خارج كردن دسر از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پنکیک_موزی
✍موادلازم:
تخم مرغ 1عدد،شکر4ق غ،وانیل نوک ق چ،شیر یک پیمانه،روغن مایع 3ق غ،موز2عدد،بکینگ پودر2ق چ،آردیک پیمانه و1ق غ،نمک نوک ق چ،دارچین1 ق چ
🍜طرزتهیه:
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
پاناکوتای رنگین کمان 😍😍
✍مواد لازم :
شیر 3لیوان
خامه صبحانه 300گرم(یه بسته و نیم)اگه دو بسته باشه خوشمزه تره
پودر ژلاتین 3قاشق سوپخوری
شکر 3/4پیمانه
وانیل 1/4 ق چایخوری
رنگ دلخواه
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله نارنجی و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_سمولینای_شیری
مواد لازم :
برای 5 نفر
آرد سمولینا 10 قاشق غذاخوری
شیر 4 پیمانه
مارگارین یا کره 100 گرم
شکر 15 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
دارچین به مقدار کافی
مغز گردو یا پسته به مقدار کافی
دسر سمولینای شیری، دسر خوشمزه و سادهای است که میتوانید خیلی راحت و در کمترین زمان تهیه کنید. دسر سمولینا بعد از مدتی در یخچال بسته میشود و میتوانید آن را به شکلهای مختلف سرو کنید. برای تزیین سمولینای شیری از شابلونهای شلهزرد هم میتوانید استفاده کنید.
روش تهیه :
کره را در قابلمهای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب شود. شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا زمانی که قل بزند. سپس آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود (۳ تا ۵ دقیقه).در پایان، اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. دسر سمولینای شیری را میتوانید داخل ظرف پیرکس بریزید و مانند شلهزرد با دارچین تزیین کنید. همین طور میتوانید با گردو و خلال یا پودر پسته هم روی دسر را تزیین کنید. بعد از این که دسر سمولینا در یخچال خنک شد،میتوانید آن را برش بزنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی
#شیرینی_مارمالادی 🍪
🌹 مواد لازم :
150 گرم کره، هم دمای اتاق
2 تخم مرغ
وانیل
5 گرم بکینگ پودر
1 پیمانه پودر قند
2ونیم الی 3 پیمانه آرد
مارمالاد دلخواه
🌹 طرز تهیه :
کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال.
حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت 5-6 سانتیمتر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده 170 درجه نزدیک 10 دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید.
میتونین بعدش پودر قند هم الک کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✅رول مرغ با نان لواش (بسیار خوشمزه)😋
✍مواد اولیه :
نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز
جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4تا
سیر رنده شده 1 ق چ
گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه
سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه
پنیر خامه ای 250 گرم
نمک فلفل به میزان نیاز
🍜 طرزتهیه :
1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید.
2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید.
3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
شیرینی خوشمزه و ترد وبدون تخم مرغ داریم با طعم نسکافه با ی دستور راحت و سریع 🥰🥰
#شیرینی_رسپیری ⚘دستور این شیرینی تخم مرغ ندارد⚘
مواد لازم وطرز تهیه
کره همدمای محیط ۲۲۵ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
همه را با همزن به مدت چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود.
آب جوش ۱ ق س
نسکافه ۲ ق چ
با هم مخلوط کنید و به کره و پودر قند زده شده اضافه کرده چهار دقیقه دگه هم بزنید.
آرد سفید ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
با هم از الک رد کنید و به مواد همزده اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
خمیر چسبندگی دارد .در قیف ماسوره دار بزارید و روی کاغذ روغنی که در سینی انداخته اید شکوفه بزنید.وسط شکوفه ها را شکلات چیپسی نسوز قراردهید و در فر گرم ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
فر برقی دمای ۱۵۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه .
((مجله هنر آشپزی) (من نصف دستور رو درست کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_شامانو😋
✍مواد لازم:
پنیر خامه ای ؛200گرم
بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد
شیرعسلی؛نصف پیمانه
خامه صبحانه؛200گرم
پودر ژلاتین ؛2 ق غ
ژله انگور؛1بسته
رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره
🍜طرز تهیه؛
ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید
حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه
در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه
تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده
من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم
رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲