eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق‌غ خامه صبحانه ۲ ق‌غ بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی) گلاب ‌نصف لیوان پودرژلاتین ۲ ق‌غ شکر نصف لیوان زعفران کمی ابتدا پودر ژلاتین به گلاب اضافه کرده و روی حرارت کتری بنماری میکنیم تا شفاف شود.نشاسته را باکمی از شیر مخلوط میکنیم و صاف و یکدست که شد، به بقیه شیر اضافه میکنیم، روی‌حرارت ملایم، شکر را اضافه میکنیم، وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه میکنیم، مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه میکنیم و هم‌زدن را ادامه‌میدهیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.مواد را در قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم..من با پودر پسته، پودر گل محمدی و‌دارچین تزئین کردم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیا که امروز چند تا ترفند عالی و کاربردی رو با هم اموزش میبینیم 🧡اگه خورشت شد با ۲ الی ۳ قاشق غ نوشابه ی مشکی کامل برطرف میشه 🩵اگه غذاتون شد یک قاشق غ آب لیمو بهش اصافه کنید 🩷اگه سبزی های شما شد سیب زمینی رو قاچ بزنید و بهش اضافه کنید بعد از ۲۰ دقیقه فوق العاده میشن. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک عمر اشتباه درست کردیم 😍😳 لازانیای قالبی حتما امتحان کن مواد لازم ورقه های لازانیا پنیر چدار رنده شده مواد گوشتی پیاز تفت بدین گوشت چرخکرده به همراه قارچ و‌فلفل دلمه تفت بدین رب گوجه بزنید با کمی آب تا پخته بشه برای سس بشامل کره ذوب کنید ارد بریزید از خامی گرفته شد شیر و خامه به همراه جور هندی پاپریکا پودر فلفل نمک ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇👇👇دیگه مربا درست نکن👇👇👇👇 مواد لازم: نیم کیلو انجیر چهار ق غ شکر دو ق غ گلاب چهار عدد گردوی خرد شده 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 در این روش پخت دیگه نیاز نیست مثل مربا کلی شکر اضافه کنید پس هم سالم تره و خوشمزه تر. 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 انجیرها رو پوست بگیرید چون در بافت نهایی خیلی مؤثره اگه پوستش رو جدا نکنید یک دست و لطیف نمیشه. 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 به کمک گوشت کوب کاملا له کنید و داخل تابه بریزید و چهار ق غ شکر رو بهش اضافه کنید اجازه بدید ده دقیقه‌ بپزه تا شکر حل شه و آب انجیر ها کشیده شه. 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 گردوی خرد شده و گلاب رو هم اضافه کنید و پنج دقیقه بعد شعله رو خاموش کنید 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 انجیر خَمِس گیلانی رو هم به صورت گرم ،هم سرد و هم برای عصرانه کنار چای و هم برای صبحانه میتونید استفاده کنید عطر و طعمش بی نظیره حتما امتحانش کنید. نوش جان😍😍😍😍😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ پیمانه شیر ۱ ق غ خمیر مایه فوری ۱ ق چ وانیل ۴ ق غ شکر ۱ ق غ شکر برای روی نون ۱ ق غ سر پر نشاسته ذرت برای سس ۲۰۰ میلی لیتر فانتا برای سس ۶۰ گرم کره ذوب شده ۲ عدد تخم مرغ ۶۵۰ گرم آرد ۱۰۰ میلی لیترن وشابه زرد ( فانتا) (یه بطری کوچک برای کل دستور کافیست) طرز تهیه: فکر میکنی خمیر رو با نوشابه مخلوط کنی نتیجه اش چی میشه؟ شیر،خمیر مایه فوری ، شکر ، وانیل ،تخم مرغ، کره آب شده، ، آرد ، نصف لیوان نوشابه زرد داخل زیپ کیپ بریزید و درش رو کیپ کنید و با دست مخلوطشون کنید ۱ ساعت تو جای گرم بهش استراحت بدید بعد استراحت خمیر از تو نایلون در بیارید قالب ۲۲ در ۲۸ رو با کمی کره چرب کنید خمیر رو داخلش بزارید و روشو بپوشونید ۳۰ دقیقه دیگه استراحت کنه با انگشت خمیر رو شکل بدید روش نارنگی یا پرتقال بزارید ۱ ق غ شکر بپاشید و بزارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه برای سس نوشابه زرد و پودر نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و وقتی غلیظ شد کنار بزارید. اگر دوست داشتین سس شیرین تر بشه حتما شکر اضافه کنید(۵ قاشق غذاخوری ) به راحتی از تو قالب جدا میشه كانال كارشناس تغذيه👈🏿 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همیشه که نباید ناگت درست کرد یه بارم این غذا رو امتحان کنید😍 مواد لازم: سیب زمینی متوسط ۱ عدد آرد سفید نصف پیمانه آرد سمولینا نصف پیمانه آب ۳ پیمانه نمک صورتی ادویه(فلفل سیاه، زردچوبه،فلفل قرمز،پودر سیر) ریحان خشک یا سبزی معطری که دوست دارین ۱ ق غ فلفل دلمه سبز و قرمز خرد شده از هرکدام ۲ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ هویج رنده شده ۲ ق غ سیر ۱ حبه فلفل تند ۱ عدد طرز تهیه: سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کنید آرد سفید و آرد سمولینا رو داخل کاسه بریزید ۲ پیمانه آب رو کم کم اضافه و یکدست کنید. سیب زمینی، نمک صورتی ، فلفل سیاه ,زردچوبه، فلفل قرمز ، پودر سیر ، ریحان خشک اضافه و یکدست کنید. سبزیجات خرد شده شامل فلفل دلمه قرمز و سبز، جعفری و هویج رنده شده رو اضافه و مخلوط کنید. ۱ پیمانه دیگه آب اضافه و یکدست کنید. داخل تابه ای که روغن ریختین ۱ حبه سیر رنده کنید ۱ عدد فلفل تند خرد شده ۲۰ ثانیه تفت بدید مخلوطی که درست کردین رو اضافه کنید مدام هم‌بزنید وقتی غلیظ شد حدودا ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط اصطلاحا داغ بزنید تا آب اضافیش تبخیر بشه. وقتی از تابه جدا شد آماده است کف ظرفتون رو چرب کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 من میزان مواد رو چشمی ریختم از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد در تابه روی گاز هم میتونید بپزید...کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید...یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه...ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهتون قول میدیم اگه این دسر انبه رو درست کنید حتی اونی هم که انبه دوست نداره عاشقش میشه بس که خوشمزست😋 مواد لازم👇 انبه: ۳عدد خامه قنادی: ۴۰۰گرم رانی انبه: ۱قوطی پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان بیسکوییت پتی بور: ۳۶ عدد(بستگی به اندازه ظرف یا قالب داره) . انبه هامونو از هسته و پوستش جدا میکنیم و برش میدیمو کنار میذاریم. پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم. خامه قنادی رو با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد رانی انبه و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم. کف قالبو کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم یه لایه بیسکوییت میچینیم و از کرممون روش میریزیم(کرمو سه قسمت میکنیم برای سه لایه)بعد روی کرمو با انبه پر میکنیم دوباره روی انبه ها بیسکوییت میچینیم و مراحل قبلی رو تا سه لایه انجام میدیم. روی لایه آخر که کرممون هست با انبه پر میکنیم و برای دو ساعت داخل فریزر میذاریم تا ببنده. داخل ظرف برمیگردونیم و کاغذو ازش به آرومی جدا میکنیم در آخر تو ظرف سرومون برمیگردونیم و روشو تزئین میکنیم👌 . كانال كارشناس تغذيه👈🏿 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اسموتی قهوه🍧 مواد لازم پودر دارچین(اختیاری) به مقدار لازم قالب یخ ۱/۲پیمانه عسل ۱قاشق غذا خوری شیر ۱/۴پیمانه موز کوچک پوست کنده ،خرد ومنجمد شده ۱ عدد آب داغ ۱قاشق غذا خوری پودرقهوه اسپرسو فوری ۱قاشق چای خوری طرز تهیه: ◀️درمخلوط کن ،پودر قهوه و آب را با هم مخلوط کنید.موز،شیر و عسل را اضافه کنیدو خوب هم بزنید ◀️به تدریج تکه های یخ رااضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که به غلظت دلخواه برسد. روی آن پودر دارچین بریزیدو سرو کنید 🤗🤗😍😍😍😋😋😋😋نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
: بستنی وانیلی . 500 میلی‌لیتر(نرم) بستنی قهوه 500 میلی‌لیتر(نرم) قهوه‌ی اسپرسو نصف لیوان(سرد) بیسکویت لیدی‌فینگر1 بسته پودر کاکائوبه مقدار لازم . طرز تهیه: یک مستطیلی کمربندی با اندازه‌های 10×21 در نظر گرفته و کف آن کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.قالب را به مدت 10دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم تا شود. نرم را کف قالب قرار داده به وسیله‌ی لیسک آن را ته قالب کاملا فشرده و صاف می‌کنیم و دوباره قالب را در یخچال قرار می‌دهیم تابستنی سفت شوداز یخچال خارج کرده های را ابتدا کاملا در ی ی سرد فرو کرده سپس یک ردیف روی بستنی وانیلی درون قالب، کنار هم می‌چینیم طوری که روی بستنی وانیلی راکاملا بپوشاند سپس را روی لایه‌ی ریخته و به وسیله‌ی لیسک آن را به آرامی صاف می‌کنیم طوری که بیسکویت‌های لیدی‌فینگر له نشود و در آخر بقیه‌ی بیسکویت‌های لیدی‌فینگر را در فرو کرده روی بستنی قهوه کنار هم می‌چینیم. را به مدت 2تا3درفریزر قرارمی‌دهیم روی آن را با ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اول از همه کاهو،آووکادو،پیاز بنفش و گشنیز رو به خوبی خورد میکنیم به صورت سالاد سپس گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف میکنیم و بهش اضافه میکنیم. توی تابه رژیمی ۱ ق غ خ روغن زیتون ریخته و سینه مرغ مکعبی خورد شده رو که از قبل توی پیاز زنده شده، نمک، فلفل سیاه و پاپریکای فراوون و پودر سیر خوابونده بودم اضافه میکنم و با شعله بالا گریلشون میکنم طوری که آب مرغا ازشون خارج نشه و آبدار بمونن. سپس توی همون تابه کدوهای حلقه شده رو هم اضافه کردم و به خوبی هر دو طرف رو گریلشون کردم و بعد از اینکه از حرارت افتاد به سالاد اضافه کردم همچنین تکه های مرغ رو که گریل کردیم. توی یه کاسه نصف لیوان ماست چکیده که من از ماست یونانی استفاده کردم بهش ۲ حبه سیر رنده شده و نمک زدم و خوب مخلوط کردم به سالاد اضافه کردم و به خوبی همه رو یکدست کردم. سپس لای نون پیتا چیدم و سرو شد شما با هر نون دیگه ای بخوایین میتونین درست کنین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲