#مربای_توت_فرنگی 🍓
.
مواد لازم :
توت فرنگی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
هل 3 عدد
گلاب 2 قاشق غذا خوری
.
.
دستور تهیه :
● ابتدا توت فرنگی ها رو پاک کرده و خوب با آب سرد بشویید (اگه توت فرنگی ها بزرگ بودن نصفشون کنین) و بعد داخل ظرفی یک لایه بپچینید و روش شكر بریزید و تا تمام شدن توت فرنگی این كار رو ادامه بدید، سپس ظرف در بسته رو 24 ساعت داخل یخچال قرار بدید.
.
● حالا وقتی توت فرنگی آب انداخت، اونها رو داخل قابلمه ریخته و گلاب و هل رو اضافه كرده و حرارت رو زیاد كنید تا به جوش بیاد.
.
● هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشه که بهتره کف رو یکی دو بار بگیرید ،در پایان کار آبلیمو رو برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید. وقتی که شربت مربا قوام اومد قابلمه رو از روی حرارت بردارید. 😊
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مربای_توت_سفید 🍧 😋
▫️توت :نیم کیلو
▫️شکر : نیم کیلو
▫️آبلیمو:1قاشق چاے خوری
🔸 توت را شسته وداخل قابلمه ریخته بعد شکر اضافه میکنیم12ساعت کنار گذاشته و سپس قابلمه را روے حرارت گذاشته وقتے که به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم. با حرارت کم به مدت 1 ساعت میگذاریم تا مربا قوام بیاییددر آخرآبلیمو را به آن اضافه کرده و میگذاریم چند جوش بزندقابلمه را از روے حرارت برداشته و مربا را در همان قابلمه بهمدت یڪ روز نگهدارے میکنیم بعد در شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهدارے میکنیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋جوجه ویژه😋
😍😋
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ بال مرغ یک کیلو
_مایونز ۲ قاشق غداخوری
_رب دو قاشق غذاخوری
_شیر یک استکان
_روغن زیتون نصف استکان
_سیر ۲ حبه
_پاپریکا یک قاشق مربا خوری
_آویشن یک قاشق چایخوری
_نمک ، فلفل به میزان لازم
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ مایونز ،رب روغن زیتون ، شیر ، سیر و ادویه ها (پاپریکا ،اویشن، فلفل و نمک) با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید یا از کاغد روغنی استفاده کنید و در ظرف فر چیده و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه 😍😋 حتما امتحان کنید 😋
نکته : این جوجه ها رو میتونید گریل یا کبابی هم بکنید 😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی تاکو مرغ🌮🌮
مواد لازم:
فلفل بلغاری (فلفل دلمه ای رنگی)
1 پیاز
450 فیله مرغ
نان لواش یا ترتیلا
2 حبه سیر رنده شده
70_100 گرم خامه صبحانه
220 گرم پنیر رنده شده
نمک،فلفل سیاه و چیلی،پاپریکا
جعفری خشک
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 5_10 دقیقه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم همون پیده ای که قول داده بودم
ورق بزنید وطرز تهیه رو ببینید 😘
مواد لازم برای خمیر:
نصف لیوان آب ولرم
یک ق غ شکر
یک ق غ خمیر مایه فوری
یه دونه تخم مرغ
یه پنس نمک
فلفل و آویشن به دلخواه
آرد به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خمیر:
شکر وخمیر مایه و آب ولرم و قاطی کنید روشوبپوشونید وحدودا یه ربع تا نیمساعت صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاد وپف کنه ،بعد بقیه مواد خمیر رو اضافه کنید و خوب ورز بدید،وقتی خوبورز دادید یه کوچولو به دستتونروغن یا آرد بزنید که کار براتون راحتتر بشه و خمیر به دست نچسبه،رویخمیر وبا سلفون بپوشونید وبزارید یه جای ترجیحا گرم تا حجمش زیاد بشه(حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ونیم)
خمیر که آماده شد روی سطح آرد پاشیشده دوباره یه کم ورز میدید وهوای خمیر و میگیرید
نکته: اگه حوصله خمیر درست کردننداشتیداز مغازه های نون فانتزی، خمیر نون باگت بگیرید😅
برای مواد گوشتی:
پیاز یه دونه
گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای
قارچ
یک ق غ رب
ادامه فیلم ها رو در پست های بعدی ببینید 👇👇
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_سیر 🥖 😋
▫️نان باگت یا تست به مقدار لازم
▫️کره 100 گرم به دمای محیط رسیده
▫️سیر 5 حبه رنده ریز شده
▫️جعفری خردشده 4 قاشق غذاخوری
▫️مایونر 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر
▫️پنیر پیتزا ب میزان دلخواه
▫️ذرت و فلفل دلمه ای برای تزیین
🔸نون ها رو از قبل داخل فریزر بذارید تا منجمد بشن بعد به صورت اُریب برش بزنید و بذارید کنار. توی ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده، سیر رنده ریز شده، جعفری خرد شده، نمک فلفل و... رو با هم مخلوط کنید.
🔸از مواد روی نون ها بمالید طوریکه همه جای نون به مواد آغشته بشه و روشون پنیر پیتزا، ذرت و فلفل دلمه بریزید. روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت ده دقیقه بذارید تا پنیر آب بشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ساطری_پلو 🍛 😋
▫️برنج سه پیمانه
▫️هویج 500 گرم
▫️گوشت چرخكرده 200 گرم
▫️پیاز متوسط یك عدد
▫️كشمش پلویی یك پیمانه
▫️زعفران آبكرده یك دوم پیمانه
▫️روغن به میزان لازم
🔸ابتدا برنج را كه از قبل خیس كردهایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزههای كوچك درست كرده و سرخشان میكنیم.
آنگاه كشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه میكنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این كار را لایهلایه تكرار میكنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میكشیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_مرغ_آلو 🥘 😋
🔸مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم
یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم
حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم
حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه
آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار
حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم
یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم
وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم
حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم
برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم
مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم
حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته و نوش جان
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_گوجه_فرنگی 🍲 😋
🔸یه عددپیاز متوسط رو ریز کرده و سرخش میکنیم مواد شامل برنج آش+کمی لوبیا چشم بلبلی+جعفری ریز شده +یه کاسه گوجه فرنگی رنده شده+نمک وفلفل سیاه و قرمز وکمی نعنا خشک
مواد را با آب گوشت و سه قاشق سر پر رب گوجه فرنگی داخل قابلمه میریزیم و میذاریم خوب بپزه تا جا بیافته
♦️برای چاشنی آبغوره نیازه ولی من از نارنج استفاده کردم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲