8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #تیرامیسو
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺༻༺༻
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_دمنوش_به
••••●❥JOiN👇🏾
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لازانیا_گوشت_اسفناج👩🍳
موادلازم
18 ورقه لازانیا
برای ملات داخلی:
گوشت چرخ کرده 280 گرم
اسفناج 150 گرم
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 هویج
فلفل کاپیا 1 عدد
400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
200 میلی لیتر آب داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ریحان
یک پیمانه شکر
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
3.5 فنجان شیر سرد
فلفل سیاه، نمک، جوز هندی
برای موارد فوق:
پنیر چدار رنده شده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺༻༺༻
#کشک_بادمجان
معمولا کشک بادمجون به روشها و سلیقه های مختلف درست میشه من اینجوری درست میکنم
بادمجان ها رو به تکه های نسبتا ریز خورد میکنم و کمی نمک و آب روش میریزم تا تلخیش گرفته بشه بعد شسته و کنار می ذارم تا آبش کشیده بشه و سپس چند ق روغن زیتون توی یک تابه درب دار میریزم و همه بادمجون ها رو یکجا توی تابه میریزم و در ظرف رو میبندم و حرارت رو ملایم میکنم تا به آرامی سرخ و نرم بشه درآمد حین سرخ شدن چند بار هم میزنم و با پشت قاشق کمی له میکنم بعد از پختن و سرخ شدن بادمجون دو عدد پیاز درشت رو خلال و سرخ میکنم مقداری از پیاز رو برای تزیین نگه میدارم و مابقی رو با چند حبه سیر ریز خورد شده و یک ق نعنا و کمی زرد چوبه و در صورت تمایل کمی فلفل قرمز تفت میدم و بادمجان ها رو اضافه میکنم و کشک رو با آب رقیق میکنم و به مواد اضافه میکنم و یک ربع بهش زمان میدم تا با حرارت ملایم جا بیفته و بعد با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و گردو خورد شده فراوون تزیین و سرو میکنم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_با_روغن_مایع
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: نوک ق
پودر کاکایو: دو ق غ
ارد :یک پیمانه سرپر
پودر قند: نصف پیمانه ( جایگزین شکر نمیشه میتونید شکر رو آسیاب کنید )
تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف تابه کاغذ روغنی بزارید رو روی شعله، شعله پخش کن یه ق کوچیک از شیرینی بردارید و تو دست گرد کنید و مثل عکس با چاقو روش شیار بندازین و کمی پودر پسته روش برای تزیین بریزید همه رو که کف تابه چیدین لاستیک دور تابه رو دربیارید و سرش رو بزارید و بزارید رو حرارت متوسط رو به کم بعد یک ربع تا بیست دقیقه آماده اس اگر توی فر خواستید بزارید دمای ۱۶۰ درجه باید بزارید همین زمان برای چک کردن کافیه با یه چاقو شیرینی رو از جاش حرکت بدید راحت جابه جا شد آماده اس
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_لیمو_و_نارگيل
مواد لازم
تخممرغ سه عدد
شكر يك و نيم پيمانه
شير يك پيمانه
كره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل از هر کدام نصف پيمانه
بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
پودر بادام دو قاشق سوپخوري
آرد شش قاشق غذاخوري سر پر
ليموترش يك عدد
طرز تهيه
تخممرغ و شكر را خوب زده تا حجيم شود. سپس روغن، كره و شير را ريخته و هم بزنيد. پس از اين مرحله پوست ليمو را رنده كرده و همراه با پودر بادام و پودر نارگيل به مواد اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را الك كرده و آرام آرام با وانيل به مواد كيك اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. حالا ديگر زماني است كه ميتوان آب ليمو را اضافه كرد و خوب مخلوط كنيد و در قالب چرب شده بريزيد، سپس 35 الي 45 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از خنك شدن كيك، آن را با خامه فرم گرفته، ليمو و پودر نارگيل تزيين كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
سس کچاپ خونگی
آب یک لیوان
رب گوجه نصف لیوان
سرکه یک سوم لیوان
شکر یا شیره یک چهارم لیوان
آرد نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری پر
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز یک قاشق مرباخوری(قابل حذف)
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
.
ابتدا نشاسته رو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حل شد روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا خودش رو بگیره و لعاب پیداکنه. بعد رب گوجه رو میریزیم و هم.میزنیم. بعد ادویه ها و بقیه موادمدام هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه حدودا پنج دقیقه. بعد میذاریم کنار تا خنک بشه. و داخل ظرف دربسته در یخچال نگه دارین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#راتاتوی_فرانسوی
ابتدا پیاز نگینی و هویج نگینی و گوجه نگینی را تفت داده سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم بعد از یک ربع مواد سس را با گوشتکوب برقی میکس کرده سپس کمی ریحان خشک یا تازه اضافه کرده.سس را کف ظرف پیرکس پخش کرده سپس کدو و بادمجان و گوجه حلقه شده را به ترتیب که در شکل هست کنار هم میچینیم
( در صورت تمایل میتوان قارچ هم بین سبزیجات گذاشت ترجیحا قارچهای کوچک).روی سبزیجات یک عدد عصاره مرغ پودر شده و فلفل میپاچشم در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه میپزیم.
یک غذای رژیمی و سالم و بینهایت خوشمزه و کاملا بدون روغن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لاوا_کیک 2عدد
کره 10 گرم، پودر کاکائو تلخ 1/2 ق س، کره40 گرم، شکلات تلخ60 گرم، قهوه فوری 2/1 ق م، تخم مرغ1 عدد، زرده تخم مرغ 1 عدد، شکر 25 گرم، وانیل خالص 1/4 ق م، آرد (20 گرم)
✅ فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. سینی لعابی متحرک کف فر بماند. قالب مافین به قطر 5 و ارتفاع 6 سانتیمتر را با کره چرب کرده، پودر کاکائو بپاشید و در یخچال قرار دهید. کره و شکلات را روی حرارت ملایم ذوب کنید. قهوه فوری را اضافه کنید. از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم گرم شود.تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور متوسط همزن برقی1 دقیقه بزنید و به کره و شکلات اضافه کنید. آرد را اضافه و با لیسک مخلوط کنید. 2/3 قالبها را با مواد پر کنید7_9 دقیقه در طبقه وسط فر بپزد. از فر خارج کرده و بعد از 2 دقیقه در داخل بشقاب برگردانید و بلافاصله سرو کنید.
✅ در صورتی که بیشتر از زمان مقرر در فر بماند دیگر وسط کیک مایع نخواهد بود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سرکه_خرما
مواد لازم:1- خرما دو کیلوگرم 2- آب جوش چهار لیتر3-یک قاشق غذا خوری نمک 4- سرکه نیم لیتر5-مخمر نانوایی یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:هسته ی خرما ها را درآورید و تو سط چرخ گوشت چرخ کنیدوآنها را داخل ظرفی که غیر فلزی باشد بریزید دقت کنید که دهانه آن باز بشد.آب و بقیه مواد را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و در جای تاریک و گرم قرار دهید .25 تا 50 روز بستگی به دمای محیط دارد آن را به حال خود بگذارید.فقط هفته ای یک مرتبه موا د را زیرورو کنید.بعد از مدت تعیین شده مواد را صاف کرده و مورد استفاده قرار دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیک موز و قهوه
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
شیر یخ زده🥛🧊
بستنی وانیلی🍦
شیر🥛
موز🍌
قهوه ی فوری ☕️
گردو
سس شکلات برای تزیین🍫
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲