5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کراکر_مرغ😍😋
2 عدد ران مرغ
2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
1 ق چ نمک
فلفل کمی
1 ق غ پودر سیر
1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید 60 گرم ⠀
آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)
ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه ودر تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند.
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک مرغ😍😋
برای ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست ۱۰ عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن .
🧚♀
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی😍😋
طرز تهیه:
یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم .
استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم.
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_لایی_پلویی😍😋
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است
طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید
برنج را دانه تر ابکش کنید
کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید
دم کردن....... شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#غذایی_خوشمزه_باسیب_زمینی🍠🥔🥔
سیب زمینی ۶ عدد بزرگ
روغن زیتون به میزان لازم
ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
پنیر خامهای رامک نصف پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
نمک فلفل به میزان دلخواه
پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه
زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
سس بشامل
کره محلی رامک ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗#شاورما_مرغ
-سینه مرغ
-گوجه فرنگی رنده شده
-آویشن
-فلفل سیاه
- نمک و پولبيبر
-نصف لیوان آب
-پیاز طعم دار شده با سماق
-شويد يا جعفری
-لواش گندم سبوس دار
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین شام دنیا رو اینجوری درست کنید که کوچیک و بزرگ عاشقش میشن❤
400گرم گوشت گاو چرخ شده
1 پیاز
2 حبه سیر
1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری روغن
جعفری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز آسیاب شده
180 درجه اجاق گاز 20 دقیقه
------------
4 عدد سیب زمینی
کره 50 گرم
1/2 فنجان شیر
50 گرم پنیر رنده شده
نمک ، جوز هندی
---------
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 لیوان (300 میلی لیتر آب)
1/2 قاشق چایخوری نمک
----------
پنیر چدار رنده شده شوید
---------
200 درجه اجاق گاز 25 دقیقه
.
طعمش معرکه میشه بسیار مقوی هستش
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#موساکا_یونانی🧇🧇
گوشت چرخکرده
2 عدد بادمجان + 3 عدد سیب زمینی
1 فلفل دلمه ای + 1 عدد پیاز
2 گوجه فرنگی آبدار
2 حبه سیر + 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
نمک + فلفل سیاه و زیره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ترکی😍😋
مواد لازم:
پیاز🧅
خیار 🥒
فلفل دلمه ای قرمز 🫑
جعفری🍀
گردو
انار
سس انار
نمک🧂
روغن زیتون 🫒
🍔🥗
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥟🥗#سالاد_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم
1 کیلوگرم سیب زمینی
1 پیاز بنفش / ریز خرد شده
10-12 خیارشور خرد شده
150 میلی لیتر آب گرم
1 قاشق چایخوری پودر سبزیجات
1 قاشق چایخوری خردل
2 قاشق غذاخوری سرکه
200 گرم ماستیونانی
یک پیمانه نمک و فلفل
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
نحوه درست کردن كوبيده خونگی 👩🏻🍳👩🏻🍳
من با این روش کوبیده درست کردم که هم خوشمزه هم خوش طعم و اصلا هم نمیریزه
کافیه نکات زیر رعایت بشه😊
من اینبار رو گوشت اماده گرفتم برای شما کدبانوهای گلم اگه خواستین خودتون تهیه کنید نکات لازم رو اینجا تایپ کردم😍👇🏻
✔️مواد لازم براى كباب كوبيده
گوشت چرخ کرده : 2 كيلوگرم كه تركيبى از گوشت گوسفندی و گوساله (به نسبت ۵۰%)
كه مناسب ترين گوشت قلوه گاو گوسفندى (گوشت بين دنده هاست) و براى گوساله هم از راسته استفاده كنيد
پیاز : ٤ عدد بزرگ
نمک : به ميزان لازم
فلفل تند در صورت تمايل : من 1 ق غ خ پُل بيبر (pul biber) تركيه
فلفل دلمه اى : ١/٤ يك عد
نکاتی
براى هنگام خرید گوشت
گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم 2 تا 3 بار) چرخ شود.
این کار به ورز
داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.
🅰
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه درست کردن كوبيده خونگی 👩🏻🍳👩🏻🍳
حتما پیاز رنده شده را با دست بگيريد و يا از صافى رد كنيد تا آب اضافی آن خالى شه
گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.
وبادستتان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا
کند. همانطور که گفته شد این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است
بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل
ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بگيرد تا اماده براى سيخ زدن
به سیخ کشیدن کباب ها :
1-برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
قبل از اینکه شروع به کار کنید ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد (آب پياز گرفته هم ميشه) بریزید و کنار دستتون بزارین حالا پیش از برداشتن مایه کباب دستتون را در آب خیس کنید ، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همانطور که مواد در دست راست با چپ قرار دارد، سیخ را روی مایه
دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کنید.
پایانی 🅱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲