eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات شکلاتی رژیمی بدون شکر 🍩😍😋 تخم مرغ : ۱ عدد ماست : ‌۲/۳ فنجان عسل : ‌۲ قاشق غذاخوری جودوسر آرد شده : ۱ فنجان بکینگ پودر : ‌۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو : ‌نصف فنجان ‌شکلات تلخ آب شده ‌ترافل رنگی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1عدد تخم مرغ 100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی 1ق چ سر پر کره 50گرم پنیر فتا 100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده جعفری خرد شده 10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک 2پیمانه آرد چندمنظوره روغن شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید. سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‌🌸 🌸مواد لازم: آرد ۱۷۰گرم(۱و۱/۴ پ) شکر ۱۶۵ گرم (۳/۴ پ) خلال بادام ۱۰۰ گرم(۱ پ) تخم مرغ پنج عدد متوسط روغن مایع ۷۰ گرم (۱/۳ پ) وانیل ۱/۲ ق چ پودر هل ۱ ق چ نمک ۱/۸ ق چ بکینگ پودر ۱/۲ ق غ تخم مرغ شکر وانیل پودر هل رو باهمزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن مایع اضافه و هم بزنید.. خلال بادام کوبیده یا آسیاب ولی نیازی نیست پودر بشه رو اضافه وهم بزنید آرد نمک بکینگ پودر و یک ق چ پودر هل رو دو سه بار الک و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و خوب با مواد مخلوط کنید قالب کاپ کیک رو چرب و آردپاشی کنید یا بهتره از کپسول مافین استفاده کنید بزارید توی قالب کاپ کیک واز مواد کیک تا دو سوم بریزید داخلشون و بادام پرک بریزید روشون و بزارید داخل فر گرم شده طبقه وسط ۱۸۰ درجه تا ۳۰ دقیقه چک کنید وقتی طلایی شدن پختن و آماده هستند برای تهیه شهد:یک پیمانه آب یک پیمانه شکر و یک چهارم پ گلاب و نصف ق چ پودر هل رو بزارید روی حرارت ملایم بزارید تا جوش بیاد حرارت رو خاموش و وقتی خنک شد روی کیک گرم بریزید....اینکه چقد دوست دارید کیک ها خیس بشن به خودتون بستگی داره ‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‎ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فینگرفود🥪😍😋 ساده ترین و خوشمزه ترین فینگرفود همینه😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼اول هفته تون عالی و بینظیر 💓الهـی امروزتـون 🌷پراز بهترينها و غـرق 🌼خوشبختی باشيد 💓الهـی بی دلیل 🌷دلِ مهربونتون شاد بشه 🌼الهی شامل رحمت پروردگار باشید 💓الهی از خزانه غیب خدا 🌷روزی فراوان به شما برسه 🌼الهی تنتون سـالم 💓و عاقبتتون بخیر باشه 🌷روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌸دوستان گلم 🌱اول هفته تون زیبا و پراز لبخند 🌸امیدوارم 🌱هفت روز هفته تون ️🌸یکی از یکی زیبـاتر 🌱و دوست داشتنی تر 🌸و️ پر از عشق و دوستی 🌱و پر از خیر و برکت باشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت ماهی به روشی متفاوت ‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎ . 🥦 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه) بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم بعد سرد شدن شکنندس ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🥦 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت ماهی به روشی متفاوت ‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎ . 🥦 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه) بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم بعد سرد شدن شکنندس ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🥦 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲