کیک شیرین🍰
#حلوای_میان_پر_مجلسی
#ویژه_رمضان
مواد لازم :
یک پیمانه آرد سمولینا
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه آب
50 گرم کره
یک پیمانه شکر
یک ق غ گردو خرد شده
بستنی وانیلی 4 تا 5 ق غ یا فرنی و دسر دلخواه
برای تزیین : خلال یا پودر پسته
طرز تهیه :
در یک قابلمه شیر و آب و شکر را ریخته هم بزنید تا روی حرارت بجوشد . روی حرارت داخل قابلمه دیگری گردو خرد شده ار کمی تفت دهید و سپس آرد سمولینا را اضافه کنید تا باهم تفت بخورند . وقتی به رندگ دلخواه درآمد اکنون شیرو شکر جوشیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید تا به خورد آرد برود و روی حرارت ملایم با در بسته مدت یکربع آنرا دم بگذارید .
اکنون اجازه دهید تا حلوا کمی خنک شود . داخل ظرف گودی را کمی تر کنید و مقداری حلوا داخل آن بریزید و فشار دهید میان آن بستنی فریز شده یا فرنی غلیظ فریز شده بریزید و باقی حلوا را روی آن ریخته و فشار دهید . اکنون آن را در یخچال قرار دهید .
سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و روی آنرا با مقداری پسته پودر یا خلال تزیین کنید .
#حلوای_میان_پر_مجلسی
شیر برنج👌
🔺واسه مهمونیای افطار میتونید شیربرنج را همراه با مربا انار، کارامل شکلاتى،مارمالاد توت فرنگى ویا موزبصورت لایه لایه سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#لگیمات_پنیری_با_شعریه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#لگیمات_پنیری_با_شعریه
برای خمیر
(آرد...........1/5پ
شیرخشک....1/5ق س
شکر.........1/5ق س
مایه خمیر فوری.....نصف ق س
روغن مایع.....2ق س
ماست..........1/4پ
آب ولرم......نصف پ
بکین پودر. ...نصف ق چ
نمک.........یک پنس
وانیل.......1/4ق چ)
مواد میانی وروی لگیمات
(پنیر مثلثی ......10تا12 عدد
شیر پاستوریزه ....1/4پ
شعریه پاکستانی. ....1/4بسته)
روغن سرخ کردنی وشربت بار یا شیرعسلی
همه موادخمیربه جز آب راباهم مخلوط کرده وآب راکم کم اضافه میکنیم تا خمیر مناسبی به دست اید که خیلی سفت نباشد وچسبندگی هم نداشته باشد ممکنه همه آب استفاده نشه.روی خمیر راپوشانده ویک ساعت استراحت میدهیم.
پف خمیر را بادست خوابانده وگلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته نصف یا کمتراز یک مثلث پنیری را داخل خمیر گذاشته می بندیم وبادست گرد میکنیم.ودرشیر وبعد شعریه که ریز خرد کرده ایم میغلتانیم ودر روغن فراوان وداغ باحرارت ملایم سرخ میکنیم وروی دستمال گذاشته تا روغن اضافه انها جذب شود.وبعد روی آنها شربت یا شیر عسلی میریزیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_سه_رنگ
آموزش حلوای سه رنگ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_پارکر_ مغزدار
اصولا نان پارکر مغزدار نیست ولی این مدل رو امتحان کنید, شیفته اش می شین. رویه نان, ترد و خوشرنگ و بافت داخلش پنبه ای و لطیفه. عکس های تهیه و بافتش رو تو استوری میذارم.
🔰مواد لازم:
شیر ولرم 1 لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ 2 عدد
.پودر خمیرمایه 1 ق غ سرخالی
کره 50 گرم آب شده و هم دمای اتاق
شکر 2 ق غ
آرد بین 4 تا 4 و نیم لیوان
نمک 1/2ق چ
طرز تهیه:
شیر ولرم و شکر را مخلوط کرده, خمیر مایه فوری را روی شیر بپاشید. آرد و نمک را مخلوط کنید. کره آب شده, تخم مرغها و مخلوط شیر را به آرد اضافه کنید و پانزده دقیقه ورز دهید. اگر چسبناک است قاشق قاشق آرد اضافه کنید. خمیر را در ظرف بزرگ و چرب شده قرار داده, رویش سلوفون بکشید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید. سپس با ورز دادن هوای خمیر را خارج کنید. دو ق غ گردوی سابیده را با نصف ق چ پودر زنجبیل, دو ق غ شکر قهوه ای و دو ق غ عرق بهار نارنج یا گلاب مخلوط کنید. ازخمیر, دایره ای به ارتفاع 2 سانت و به اندازه کف قالب باز کنید, توی قالب پهن کنید, روی آن مخلوط گردو را بمالید. بقیه خمیر را به چند قسمت گرد هم اندازه تقسیم و روی خمیر اول قرار دهید. با نوک انگشتان, خمیر ها را به هم متصل کنید. من با یک ق غ شیر و کمی زعفران دم کرده رومال کردم و کنجد و سیاه دانه پاشیدم. مجددا نیم ساعت در قالب استراحت دهید. با دمای 180 در فر گرم شده به مدت سی و پنج دقیقه بپزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
شکلات ۳۰۰ گرم
کره ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
خامه سفت و شیرین ۱/۱/۴ پیمانه
ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
شکلات را روی بخار آب ذوب کنید.کره و وانیل را بیافزایید. از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید تا خنک شود.
یک چهارم پیمانه خامه را روی حرارت گرم کنید و ژلاتین را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا ژلاتین نرم و ذوب شود و به مخلوط شکلات اضافه کنید.
بقیه خامه را هم بیافزایید و در یخچال قرار دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پرنسس
مواد لازم
برای لایه صورتی
1بسته پودینگ توت فرنگی
2/5لیوان شیر
چند عدد توت فرنگی خرد شده
برای محلبی ایرمیکی
4لیوان شیر
1/5 استکان ایرمیک(90 گرم)
1/5استکان شکر(105گرم)
1پاکت یا مقدار کمی وانیل شکری
طرز تهیه
برای لایه صورتی پودینگ وشیر را در یک قابلمه ریخته
هم بزنید و روی گاز گذاشته بپزید تا قوام گرفته و غلیظ
شود.پودینگ پخته شده را از روی گاز بردارید و چند عدد توت فرنگی خرد شده در ان بریزید و هم بزنید.
قالب را زیر اب بگیرید تا درون ان خیس شود و آب اضافی را بیرون بریزید و پودینگ را در قالب خیس
شده بریزید روی ان را صاف کنید .تا زمانی که محلبی
ایرمیکی را اماده میکنید پودینگ را در یخچال بگذارید
برای محلبی شیر و شکر و ایرمیک را در یک قابلمه ریخته و هم زده و روی گاز بگذارید مداوم هم بزنید قوام که گرفت(ایرمیکها حجیم میشوند) از روی گاز
بردارید و وانیل را به محلبی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند .محلبی را روی پودینگ سرده شده بریزید و پخش و صاف کنید و روی آن پودر نارگیل بپاشید.
3تا4 ساعت یا 1 شب در یخچال استراحت دهید .
بعد از این زمان از یخچال در آورید در ظرف پذیرایی
برگردانید و با توت فرنگی و نعنا و خلال پسته و مارمالاد توت فرنگی (یا سس میوه ای ) تزیین کنید
خیلی خوشمزه هستش😋😋😋😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#دسر_کرم_شیر_و_میوه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ذرت_مکزیکی 🌽🍨
ذرت شیرین
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن
کمی سس تند یا پودرفلفل تند
#ذرت_مکزیکی 🌽🍨
قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲