👩🍳#دسر_موز👩🍳
موز 3 عدد متوسط
شیر 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
◀بنا به ذائقه میتونید شکر رو کم یا زیاد کنید
خامه صبحانه 1 بسته
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4پیمانه
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
ژله با طعم دلخواه 1 بسته
آب برای حل کردن ژله 1 لیوان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#میان_وعده_ساده👩🍳
👈مواد لازم :
✔نان تست ۲ عدد
✔پنیر موزارلا ۲ ورق
✔سوسیس ۲ عدد
✔سس مایونز
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کاپ_کیک_ژله_انار
۳تا تخم مرغ
۲پیمانه آرد
ی لیوان آب جوش
ی بسته ژله انار
ی ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
یک پیمانه شکر
یک سوم پیمانه روغن
اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه
تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین.
.برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم
برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
↙️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_لقمه_ای_فوری
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#رول بادمجان کباب سیخی
مواد لازم:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز (رنده شده)
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر (رنده شده)
2 ق غ روغن مایع
1 استکان مغز نان باگت پودر شده
زیره
فلفل سیاه
1 ق م نمک
جعفری(به دلخواه)
4 عدد بادمجان
1 ق غ رب گوجه فرنگی
1 و نیم لیوان آب
نمک
طرز تهیه:
به شکل ورقه ای باریک ببرید. برای گرفتن تلخی بادمجان داخل آب نمک بذارید مواد کوفته را آماده کنید. تمام مواد کوفته خوب ورز بدید. روی ظرف سلفون بکشید و 30 دقیقه داخل یخچال بذارید. در زمان استراحت گوشت داخل ماهیتابه روغن مایع بریزید و بادمجان ها را پشت و رو سرخ کنید. از مواد گوشتی اندازه تخم مرغ بردارید و به سیخ بکشید گاهی دستتان را به آب بزنید و کباب را در سیخ محکم کنید. سپس بادمجان سرخ شده را دور کوفته بپیچید. 1 عدد بادمجان برای 1 سیخ کافی است سیخ های آماده شده را داخل ظرف مناسب فر بچینید. برای سس، رب ، آب و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی سیخ ها بریزید. در فر 190 درجه از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_لحاف#کیک_پنیری
مواد لازم
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
آرد سه لیوان
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان آب ولرم
۳ ق غ پودر کاکائو
۱ ق غ پر بکینگ پودر
نوک ق وانیل
برای مواد پنیری
۴۰۰ گرم پنیر لبنه یا پنیر ماسکار پونه
۱ عدد تخم مرغ
۳ ق غ پودر قند
۱ ق غ سر پر نشاسته
۱ ق چ وانیل
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آش_گوجه👩🍳
سبزی آش خرد شده نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف تا ۱ پیمانه
پیاز داغ فراوون
نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ
آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه
پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه
نمک وفلفل سیاه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
❤️#آش_جو❤️
طرز تهیه : معادل هر ۵۰۰ گرم حبوبات به نسبت مساوی نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و عدس +۵۰۰ گرم جو پوست کنده را در قابلامه ریخته شسته و حدود۶ ساعت خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کرده تا نفخ حبوبات گرفته شود و بعد از این مرحله با مقداری آب روی حرارت قرار داده +مخلوط ۳ عدد پیاز بزرگ سرخ شده ، زردچوبه و فلفل سیاه و اجازه میدهیم ۵ ساعت کاملا پخته و نرم شود سپس یک سوم پیمانه برنجی را که از قبل خیس کردیم + نمک + ۷۰۰ گرم سبزی آش که شامل :جعفری، گشننیز، تره و برگ چغندر در تابستان واسفناج در زمستان ، به مواد درون قابلامه افزوده و اجازه میدهیم تا تمام مواد با هم کاملا پخته و آش حدود ۱ ساعت دیگر پخته و جابیفتد سپس در ظرف سرو کشیده و با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک تزیین کرده و سرو میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂#تارت_انار☂
💢پارت اول💢
«مواد لازم»
بیسکوییت پتی بور(۱ونیم بسته)
کره(۱۵۰ گرم)
شکلات سکه ای(۱۰۰ گرم)
خامه صبحانه(۱ عدد)
پودر ژله انار(۱ بسته)
آبجوش(۱ لیوان)
انار(۱ عدد)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#تارت_انار☂
💢پارت دوم💢
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌭پیتزا باگت🍕
برای ۱۶ عدد
نان باگت ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
ذرت ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_ترامیسو_اصولی👩🍳
خامه صبحانه ؛ ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا لبنه ؛ ۲۰۰ گرم
پوور قند؛ ۴ قاشق غذا خوری
وانیل ؛ نصف قاشق چای خوری
بیسکوییت لیدی فینگر ایرانی؛ یک و نیم بسته
قهوه فوری(نسکافه) ؛ یک و نیم قاشق غذا خوری
آب جوش؛ یک و نیم لیوان
پودر کاکائو برای تزئین آخر ؛ مقدار لازم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲