eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
خامه را روي كيك ريخته و صاف ميكنيم روي خامه آلو ريخته وكيك بعدي را قرار ميدهيم وهمين مراحل را انجام ميدهيم ودر پايان تمام سطح كار را كاور ميكنيم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
كيك خوشمزه ما آماده ست ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بازم کیک برای عزیزانی که میانه‌ی خوبی با خامه ندارن. پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید عالیه... مواد لازم: تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان شکر دوسوم لیوان روغن مایع دوسوم لیوان پودر کاکائو دو ق‌غ وانیل کمی بکینگ پودر یک ق‌غ طرز تهیه: پودر کاکائو را با روغن مخلوط میکنیم تا حسابی رنگ باز کند... تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، اول شیر و بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه میکنیم... بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم... در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم... وقتی کیک را از فر بیرون آرودیم میگذاریم سرد شود... برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط و بعد از سرد شدن روی کیک میریزیم... برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به ازای هر یک تخم مرغ ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شکر برای سرو کیک اسفنجی هر تخم مرغ برای دو نفر در نظر گرفته می شود. ۱۸_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۵۰ گرم شکر ۵۰ گرم دو تخم مرغی ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل یک قاشق سوپخوری آب جوش ۱/۸ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲۰_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم چهار تخم مرغی ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل دو قاشق سوپخوری آب جوش ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲۳_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم شش تخم مرغی ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل سه قاشق سوپخوری آب جوش ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲۵_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم هشت تخم مرغی ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل چهار قاشق سوپخوری آب جوش یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲۸_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۲۵۰ گرم شکر ۲۵۰ گرم ده تخم مرغی ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل پنچ قاشق سوپخوری آب جوش یک و ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۳۰_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۳۰۰ گرم شکر ۳۰۰ گرم دوازده تخم مرغی ۱/۳ پیمانه آب جوش ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل یک و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۳۵_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۴۰۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم شانزده تخم مرغی ۱/۲ پیمانه آب جوش ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۴۰_سانت_ارتفاع_قالب_۱۰_سانت آرد ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم بیست تخم مرغی ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل سه قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه و دو قاشق سوپخوری آب جوش رولت دو تخم مرغی: سینی 30×20 رولت سه تخم مرغی: سینی 40×30 رولت چهار تخم مرغی: سینی 60×40 رولت پنچ تخم مرغی : سینی 60×40 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#شیرینی_نارگیلی_فرانسوی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#شیرینی_نارگیلی_فرانسوی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌸 مخصوص 🌸 این شیرینی نارگیلی نسبت به شیرینی نارگیلی های دیگه اسونتر وشیرینی ان خیلی کمتر می باشد درضمن روغن هم ندارد ومناسب است که همین روز ها واسه عید درست کنید ولذت ببرید مواد لازم - تخم مرغ اعدد - شکر 1/3پیمانه - رنده پوست لیموترش 1ق غخوری - پودر نارگیل 1-1/2 پیمانه من مواد رو دو برابر کردم وانرا نصف کردم به نصف مواد رنده پوست لیمو وبه نصف دیگر پودر وانیل اضافه کردم طرز تهیه - سفیده تخم مرغ رو جدا کرده وبا همزن برقی میزنیم تاپف کند سپس زرده رو اضافه می کنیم وکمی میزنیم وبعد شکررادرچند مرحله اضافه کرده وپس از هر بار مواد رو خوب میزنیم تا شکر حل شود سپس مواد رو نصف کرده واسانس ها وپودر نارگیل رو اضافه کرد ه وسینی فر رو چرب کرده یا کاغذ روغنی انداخته وجدا جدا یک قاشق چایخوری سرپر روسینی گذاشته وبه همین ترتیب تمام مواد رو توی سینی چیده ودر فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار داده تا طلایی شوند . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم ▪️۱۲۵گرم مارگارین ▪️۲عدد تخم مرغ ▪️۱پیمانه آب ولرم ▪️۱پیمانه شیر ▪️۲ق غ ماست ▪️۱/۲پیمانه روغن مایع ▪️۱۰گرم خمیر مایع ▪️۲ق غ شکر ▪️۱ق م نمک ▪️به مقدار لازم ارد طرز تهیه دریک ظرف گود خمیر مایع و شکر را بریزید رویش آب ولرم و شیر را بریزیدو هم بزنید و پنج دقیقه صبر کنید بعد تخم مرغ ها ماست و مارگارین و کره را بریزید و ارد را تاجایی اضافه کنید که خمیر نرمی بدست آید و بدست نچسبد بعد یک ساعت به خمیر استراحت بدهید خمیر را به اندازه دلخواه بردارید وسطش راباز کرده هر موادی دوست داشتید قرار داده و ببندید رویش زرده تخم مرغ مالیده با چاقو رویش دوتا خط انداخته و در فر با دمای ۱۷۰تا زمانی که طلایی شود و بپزد قرار دهید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک توت فرنگی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲