کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#نان_پوآچای_پنیری_با_مغز_گردو
مواد لازم
▪️۱۲۵گرم مارگارین
▪️۲عدد تخم مرغ
▪️۱پیمانه آب ولرم
▪️۱پیمانه شیر
▪️۲ق غ ماست
▪️۱/۲پیمانه روغن مایع
▪️۱۰گرم خمیر مایع
▪️۲ق غ شکر
▪️۱ق م نمک
▪️به مقدار لازم ارد
طرز تهیه
دریک ظرف گود خمیر مایع و شکر را بریزید رویش آب ولرم و شیر را بریزیدو هم بزنید و پنج دقیقه صبر کنید بعد تخم مرغ ها ماست و مارگارین و کره را بریزید و ارد را تاجایی اضافه کنید که خمیر نرمی بدست آید و بدست نچسبد بعد یک ساعت به خمیر استراحت بدهید
خمیر را به اندازه دلخواه بردارید وسطش راباز کرده هر موادی دوست داشتید قرار داده و ببندید رویش زرده تخم مرغ مالیده با چاقو رویش دوتا خط انداخته و در فر با دمای ۱۷۰تا زمانی که طلایی شود و بپزد قرار دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
کیک توت فرنگی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_توت_فرنگی
سلام یه کیک دلبر و خوشمزه 😍😊😋.
از هر نوع میوه ای هم بخواید می تونین استفاده کنین فقط میوه هاتون خیس نباشن .
من این بار ترکیب توت فرنگی و موز استفاده کردم .
برای این کیک از توت فرنگی های رسیده و شیرین استفاده کنین خیلی بهتره .
.
من قبلا این کیک رو با حجم بیشتر دقیقا توی همین قالب درست کردم این بار مواد رو کمتر کردم و دوباره همین قالب پختم تا ارتفاع کیکم کمتر بشه .
اندازه قالب بین ۲۰ تا ۲۳ برای این مواد خوبه اگر قالبتون سایزش کوچیکتر باشه ارتفاع بیشتر میشه . سعی کنین برای کیک های میوه ای ارتفاع رو بیشتر نکنین برای پخت بهتر . هر چی اندازه قالبتون بزرگتر باشه اارتفاع و ضخامت کیکتون کمتر میشه ، توت فرنگی ها کمتر ته نشین میشن ، داخل کیک بهتر پخته میشه .
تخم مرغ ۲عدد
ماست ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) (جاش شیر هم می تونین بریزین)
روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر ۱۸۰ گرم ( دو سوم لیوان )
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
توت فرنگی به میزان لازم
موز ۱ تا ۲ عدد
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو ریختم و یه کوچولو هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به تدریج کم کم به موادم اضافه کردم و با قاشق هم زدم .
توت فرنگی ها رو شستم و خرد کردم و گذاشتم خشک خشک بشن . موز خرد شده و توت فرنگی ها رو کمی ارد زدم این هن برای اینکه ته نشین تشه مناسبه و بعد داخل مواد ریختم .
از هر قالبی می تونین استفاده کنین اجباری در کار نیست ، من قالب کمربندی در سایز قطر ۲۳ سانت استفاده کردم و داخلش کاغذ روعنی انداختم و مواد رو ریختم .
روش هم دوباره یه چند تا توت فرنگی چیدم .
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدودا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه ، دمای فرها فرق داره بعد از نیم ساعت حتما خودتون چک کنین . من یه دو دقیقه آخر هم گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا روش خوش رنگتر بشه .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب بیرون آوردم ، خواستین می تونین روش کمی پودر قند هم الک کنین .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کاپ_کیک_فنجونی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#_کیک_فنجونی_بدون_فر
مواد لازم
آرد 8ق غ
شیر 10ق غ
پکینگ پودر یک ق غ سر خالی
وانیل نوک ق غ
شکر 6 ق غ
روغن 6ق غ
تخم مرغ 2عدد
پودر کاکایو 2 ق غ
✍️طرز تهیه:
ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم ،شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجانهارا چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج میکنیم
چندتانکته:
موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه وداخلش گلوله گلوله نمیشه
برای دراوردن کیک ازفنجانها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد باچاقو اطرافشو ازادکنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید
بعد خیلی خیلی راحت درمیاد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#شیرینی_سه_آرد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#شيريني_سه_آرد
مواد لازم:
▫️آرد سفيد:75 گرم
▫️آرد برنج: 150گرم
▫️آرد نخودچی:150گرم
▫️روغن صاف:200گرم
▫️پودر قند:150گرم
▫️پودر هل:نصف قاشق چايخوری
طرز تهیه:
در ابتدا روغن را با پودر قند با همزن خوب ميزنيم تا پفكی و سفيد شود بعد پودر هل را اضافه مي كنيم و در آخر، مخلوط آردهارا كه الك كرديم اضافه مي كنيم و خوب ورز ميدهيم تا خمير لطيفی بدست بياد.
خمير را با وردنه باز می كنيم و ترك های روی خمير را ميگيريم و كاتر می زنيم.
و روی شيرينی ها را مخلوط زرده و زعفران با فرچه مخصوص ميزنيم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار می دهيم به مدت ده تا پانزده دقيقه طبقه وسط فر
بعد از اينكه شيرينی ها كمی سرد شد روی شيرينی ها را پودر قند الك می كنيم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسرآناناس شکلاتی🌸
آناناس را ته ظرف میچینم و ژله آناناس را طبق دستور پاکت آماده کرده و روی آناناس ها ریخته و در یخچال گذاشته تا سفت شود.
۲عددتخم مرغ و۱/۲پ شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم.و۱۵۰گرم خامه را اضافه کرده و۱لیتر شیر و۳ق.س نشاسته را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود .سپس۱۵۰گرم شکلات و۲ق.س پودر کاکایو را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مواد یکدست و غلیظ شود. در آخر۱ق.س ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و روان میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم.
و کمی که خنک شد. از موا یک لایه روی ژله ریخته و بیسکوییت میچینیم و به همین ترتیب
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#مشکوفی_سه_رنگ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
.
🎀آموزش #مشکوفی_سه_رنگ
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان
کره ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم.
نکته: اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲