eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼اول هفته تون عالی و بینظیر 💓الهـی امروزتـون 🌷پراز بهترينها و غـرق 🌼خوشبختی باشيد 💓الهـی بی دلیل 🌷دلِ مهربونتون شاد بشه 🌼الهی شامل رحمت پروردگار باشید 💓الهی از خزانه غیب خدا 🌷روزی فراوان به شما برسه 🌼الهی تنتون سـالم 💓و عاقبتتون بخیر باشه 🌷روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌸دوستان گلم 🌱اول هفته تون زیبا و پراز لبخند 🌸امیدوارم 🌱هفت روز هفته تون ️🌸یکی از یکی زیبـاتر 🌱و دوست داشتنی تر 🌸و️ پر از عشق و دوستی 🌱و پر از خیر و برکت باشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت مرغ ٥٠٠ گرم( ميتونه مخلوطه سينه و ران باشه)، پياز متوسط ١ عدد، سير چند حبه، نمك، فلفل، پاپریکا، زنجبيل، زردچوبه، زعفران غليظ ١ ق، آرد سوخاري ٢ ق و به دلخواه دنبه گوسفندي تقريبا ٥٠ گرم ميتونيد كره هم بزنيد ( اضافه كردنشون باعث لذيذتر و ترد شدن كباب ميشه) نكته ؛ لازم نيست اب پياز براي قسمت مرغي گرفته بشه ….. بعد از اينكه مايه كباب اماده شد بهتره نيم ساعت داخل يخچال استراحت كنه …. زعفران رو حذف نكنيد. براي قسمت كوبيده گوشت حتما اب پياز گرفته بشه و ميتونيد ارد سوخاري رو حذف كنيد ، (باشه ايرادي نداره) براي طعم بهتر روي قسمت گوشت سماق بپاشيد موقع سرو براي اينكه خوشمزه تر بشه روي كباب زعفرون و كره رومال كنيد 👌🏻👌🏻عالي ميشه …. 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 موادلازم: سینه مرغ ۱۲۰ گرم خیار شور ۵۰ گرم گردو ۴ عدد نان تست ۱۲ عدد پیازچه ۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم برای سس: ماست ۳ ق غ سس مایونز ۲ ق غ پنیر خامه ای ۲ ق غ (نمک فلفل سیاه پاپریکا پودر سیر هرکدام ۱ ق چ ) 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ترد با جعفری🥔😋 این دستور را از دست ندهید: *مواد تشکیل دهنده سیب زمینی جعفری روغن زیتون نشاسته ذرت* *تهیه*👇 1. سیب زمینی ها را با استفاده از پوست کن به ورقه های نازک برش دهید. 2. روغن زیتون را روی برش ها بمالید. یک برگ جعفری را روی برش چرب شده قرار دهید. 3. نشاسته ذرت را بپاشید و برش دیگر را روی آن قرار دهید. 4. آنها را طلایی سرخ کنید. 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یک لیوان شیر(لیوان فرانسوی دسته دار) یک قاشق غذاخوری شکر(اگر شیرینتر میخواهید دو قاشق بریزید) یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت وانیل نوک قاشق چایخوری گلاب و پودر هل مقداری 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد ۲۵۰ گرم حدودا ۱ لیوان+ 2/3 لیوان، کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان، پودر قند ۳ ق غ سر صاف، پودر هل ۱ ق م، وانیل کمی، مغز گردو، پودر قند و پودر هل و پودر پسته برای تزیین ➖روغن شکر هل و وانیل را با همزن دستی یا برقی ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم. ➖مقدار آرد تقریبی است تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد ➖۲ساعت شیرینی ها را در یخچال استراحت می‌دهیم. بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی‌ها تغییر رنگ دهد. 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با پیاز و سیب زمینے نگو چیزے نمیشه! ببےنچیییے میشه😋🤩 🔸مواد لازم: دوعدد سیب زمینے بزرگ یڪ عدد پیاز درشت چند ساقه پیازچه یڪ مشت جعفری یڪ قاشق چایخورے نمک یڪ قاشق چایخورے پودر سیر نصف قاشق چایخورے فلفل قرمز نصف قاشق چایخورے فلفل سیاه یڪ عدد تخم مرغ چهار قاشق غذاخورے آرد سفید دو قاشق غذاخورے سس مایونز دو قاشق غذاخورے خامه ترش یڪ قاشق غذاخورے سس کچاپ تند یا معمولی یڪ قاشق غذاخورے سویا سس 🥦 آشپزے با عشق1⃣ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی😍😋 مواد لازم : کیک شکلاتی خامه قنادی ۵۰ گ ماسکارپونه ۱۰۰ گرم کرم پنیری شکلاتی خامه صبحونه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی ، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنیم هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن چندتا نکته داره لواشک رو نذارید زیاد جلو‌آفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شدمیتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲