6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شربت_خوشمزه👩🍳
1 سیب
1 عدد به
1 پرتقال
1 هویج
1 عدد لیمو
1 چوب دارچین
1 قاشق چایخوری شکر
2.5 لیتر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کاکایو_ولنتاین👩🍳
بریم سراغ مواد اولیه:
موز(1عدد بزرگ)
پودر نارگیل(1پیمانه)
شکلات تخته ایی(50گرم)
روغن مایع(1ق.غ)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_خوشمزه😍😋
مواد لازم:
سیبزمینی🥔
روغن زیتون 🫒
پودر سیر🧄: ۱ قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده🥩: ۸۰ گرم
ادویه گوشت:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا🫑: ۱ قاشق چایخوری
نمک🧂: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه🌶: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز🧅: نصف قاشق چایخوری
پیازچه و جعفری خورد شده🌱☘
نصف فنجون آب💧
سس پنیر:
آرد🥡: ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون(یا کره)🧈: ۲ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه🫑
شیر🥛: ۱ فنجان (در سه مرحله اضافه شود)
پنیر گودا🧀: ۴ ورق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذایی_خوشمزه_باسیب_زمینی😍😋
سیب زمینی ۶ عدد بزرگ
روغن زیتون به میزان لازم
ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
پنیر خامهای رامک نصف پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
نمک فلفل به میزان دلخواه
پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه
زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
سس بشامل
کره محلی رامک ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیب زمینی😍😋
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید
۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر
۲ عدد تخم مرغ
کمی نمک
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱ لیوان شیر ولرم
مخلوط کنید
۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید
۶۰ گرم کره
ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید
با دست چرب پف خمیر رو بگیرید
مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید
هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید
( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید )
درآخر داخل شکر بغلتونید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستاگوجه_وریحون😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 🥩 ۲۰۰گرم
پاستا 🍝۳۰۰گرم
گوجه 🍅۴تا
ریحون خورد شده 🍃۲ ق غ
هویج🥕 یه دونه
پیاز 🧅یه دونه متوسط
نمکو فلفل سیاه🌶🧂
پنیر پارمسان 🧀
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_گوشت_و_بادمجان😍😋
۳تا ۴ عدد بادمجان، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، 1ق غ رب گوجه، 1کاسه آب، 1عدد پیاز، جعفری، فلفل دلمه ای1 عدد، نمک و فلفل
🔴بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ته_انداز_مرغ 🍗😋😍
🔸مرغ هارو با مقدار خيلي كم زعفرون و اب ، بزاريد تا اب پز بشه ، برنج و ابكش كردم ، بعد ٢ كفگير برنج با ١ دونه زرده و يه ق ماست اب گرفته مخلوط كردم
ته قابلمه روغن ريختم و گذاشتم داغ بشه ، مرغ هارو چيدم كف قابلمه و اطرافش هم چند برگ نعنا گذاشتم و مخلوط ته چين و ريختم اطراف مرغ ها، سپس باقيمونده برنج ها رو كه ساده س و ريختم داخل قابلمه ، از اب مرغ چند قاشق ريختم روش و به مدت ١ ساعت با حرارت ملايم دم كردم
نسبت هاي ته چين رو بر اساس سايز قابلمه و قطر ته چين در نظر بگيرين.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطمئنم اگه با این روش مرغ رو درست کنید عاشقش میشید
(فقط قبل از سرخ شدن مرغ با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم)😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_پیتزا_با_یوفکا 😍😋
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروسان😍😋
یه دستور فوق العاده آسون و خوشمزه اومدم،کروسان(پچ پچ
فقط دو قلم ماد میخواد:
خمیر هزار لا
شکلات
مراحلشم که توی فیلم مشخصه
در و دمکنی و شعله پخش کن بزارید و ۳۰دقیقه زمان بدید...
من برای طلایی شدن روش داخل ماکروفر گذاشتم چند دقیقه...
برای رومال هم از زرده تخم مرغ و زعفرون استفاده کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_گوشتی😍😋
یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗
این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀
.
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان باگت ۱ تا ۲ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲