eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
(بدون فر) 😍😍 ✍️مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد ارد یک لیوان شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان بیکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق سر پر غذا 🍜طرز تهیه: تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: آرد 2 پ - شکر 1 پ - تخم مرغ 3 عدد - روغن 1/2 پ - شیر 1/2 پ - بیکینگ پودر 2 ق م پر - وانیل نوک ق چ - پودر کاکائو 4 ق غ - گردوی خرد شده 3 ق غ طرز تهیه: فر رو روی c°185 روشن می کنیم. تخم مرغ و شیر رو به دمای محیط می رسونیم. آرد، پودرکاکائو و بیکینگ پودرو با هم الک می کنیم. در ظرفی شکر، وانیل و تخم مرغو با همزن زده تا کرم رنگ بشه، روغن و شیر افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن، مواد خشک الک شده رو کم کم به مواد تخم مرغی افزوده و با لیسک یا قاشق هم می زنیم تا صاف و یکدست بشن، در آخر گردوهای خرد شده رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. کپسول ها رو داخل قالب مافین قرار داده و از مواد تا دو سوم کپسول ها پر می کنیم، قالب رو داخل فر که گرم شده میذاریم و به مدت 20min زمان میدیم تا بپزه، یه خلال دندون رو تو کاپ کیک فرو ببرید اگه از مواد چیزی به خلال دندون نچسبیده باشه کاپ کیک آماده ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم : ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️شکر ۳ ق غ ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️شیر ۱ لیوان ▫️بکینگ پودر ۱ ق م ▫️وانیل ۱/۴ ق چ ▫️آرد ۱.۵ لیوان ابتدا داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم بعد به نوبت شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله اضافه میکنیم و لا همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست شود بعد تابه نچسبی رو روی حرارت قرار میدیم تا داغ شود و از مواد با یک ملاقه برداشته و داخل تابه می ریزیم نیازی به چرب کردن تابه نیست وقتی روی پنکیک شروع به حباب حباب شدن کرد برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود به همین ترتیب همه مایه رو میپزیم وبعد با مربا ، شکلات یا عسل سرو میکنیم . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
موادلازم📝 خمیر مایه 2 ق غ شیر ولرم 3/4 پ شکر 1 لیوان سرپر تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 1/2 پ ماست 1/2 پ گلاب 3/4 پ آرد 1 کیلو نمک 1 پنس بهبود دهنده اس 500 1 ق م جهت رومال 1 عدد تخم مرغ کامل و کنجد ✍طرزتهیه: 1) خمیر مایه + شیرولرم + 1 ق م شکر را مخلوط و جای نسبتا گرم و تاریک گذاشته تا عمل آید 2) تخم مرغ + وانیل + شکر را با هم بزنید تا مخلوط شوند 3) روغن مایع + ماست + گلاب را افزوده 4) بهبود دهنده را با مقداری آرد مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید 5)مابقی آرد را کم کم افزوده تا خمیر جمع شود 6) خمیر را ورز دهید تا یکدست شود خمیر را در ظرف گذاشته و روی آن را بپوشانید 7) بمدت 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید 8) از خمیر به اندازه 100 یا 200 گرمی جدا کرده و چانه بزنید و بمدت 15 دقیقه دیگر استراحت دهید سپس خمیر را روی سینی چرب شده به ضخامت نیم سانت پهن کنید 9) تخم مرغ را لت داده و روی نان ها را رومال کنید و کنجد بپاشید 10) در فر گرم شده با درجه 180 بمدت 25 دقیقه بپزید ( بهتر است داخل فر ظرف آبجوش قرار دهید) ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
موادلازم: ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲۰ گرم کره ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ✍طرزتهیه: ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویچ حاضره. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸دراین عصر زیبا 💜آرامــش دل 🌸تـقدیـر بـلنـد 💜لبخند قشنڪَ 🌸و هر چہ لطف خداست 💜همہ را برایتان آرزومندم ☕️🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🏡🏮زﻧﺪﮔﯽ ﮐﻠﺒﻪ ﺩنجیست ﮐﻪﺩﺭﻧﻘﺸﻪ ﺧﻮﺩ ﺩﻭﺳﻪ ﺗﺎﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﻭﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﮔﺎﻩ ﺑﺎﺧﻨﺪﻩ عجینست ﻭﮔﻬﯽ ﺑﺎﮔﺮﯾﻪ ﮔﺎﻩ خشکست وﮔﻬﯽ ﺷرﺷﺮﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﭺ ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻠﭽﻠﻪ ﻫﺎﺳﺖ به همین کوتاهی،به همین زیبایی 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
موادلازم: سینه مرغ بدون پوست و استخون ۴ تیکه سیر رنده شده ۴ حبه روغن زیتون ۱ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ نصف لیوان کره ۲۵ گرم رزماری ۱ ق غ آویشن ۱ ق غ طرزتهیه: سینه مرغ رو از عرض برش بدین تا ورقه های نازک تر بشن.هر سینه رو حدودا به ۲ تا ۳ ورق نازک تبدیل کنین و با گوشتکب یا بیفتک کوب بکوبین تا نازک بشن. ورقه ها رو خشک کنین و با نمک و فلفل دو طرفش رو نزه دار کنین و توی یه تابه بزرگ روغن زیتون رو اضافه کنین و هر طرف ورقه ها رو حدودا ۵ تا ۶ دقیقه تفت بدین. مرغ و بزارین توی یه بشقاب کنار و کره رو به تابه اضافه کنین. سیر رو هم اضافه کنین و تفت بدین خیلی کم تا سیر طلایی بشه. اب مرغ و رزماری و آویشن رو اضافه کنین و بزارین مواد حدودا ۱ دقیقه باهم بپزه. مرغ رو به تابه برگزدونین و بزارین توی سس کمی بپزه . با قاشق سس رو روی مرغ بریزین تا مزه بگیره حدودا ۲ تا ۳ دقیقه کافیه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: سينه مرغ ٢ عدد زعفران برنج آبكش شده ٤ پيمانه ٢ عدد تخم مرغ پنج قاشق غذا خوري روغن مايع ماست ٨ قاشق غذاخوري نمك به مقدار لازم زرشك در صورت دلخواه بادمجان حلقه شده سرخ شده قلمي ٢ عدد ✍طرزتهيه: ابتدا مرغ با زعفرون ميزاريم بپزه وقتي كامل پخت ريش ريش ميكنيم برنج آبكش شده رو كه يكم هم بايد زنده برداريم ... با تخم و مرغ و زعفرون دم كرده و ماست ونمك و روغن مايع مخلوط ميكنيم ته قابلمه نچسب رو روغن ميريزيم يكم بيشتر از هميشه بعد نيمي از برنجي كه با مايه مخلوط كرديم و كف قابلمه ريخته مرغ ريش شده و بادمجون سرخ شده و زرشك رو ميريزيم وسط، روش و نمك ميپاشيم و سپس مابقي برنج رو ميريزيم و با پشت قاشق كمي فشرده ميكنيم و دم كُني ميزاريم روي قابلمه و درشو ميبنديم بعد از بسته شدن ته ديگ خوشمزش آمادست. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
موادلازم گوشت مرغ چرخ کرده : ۵۰۰ گرم، آرد نخودچی : ۲ قاشق غذا‌خوری، پیاز رنده شده و اب گرفته : 1 عدد متوسط، تخم‌مرغ: 1 عدد ، نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران : به میزان لازم، پنیر گودا : 3 تا 4 ورق ، قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد ، فلفل دلمه‌ای ریز خردشده هویج خلالی و کدوی خرد شده از هر کدام یک عدد کوچک طرز تهیه ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید. آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید سبزیجات را آماده کنید گوشت چرخ شده را روی یک سطح صاف که با سلفون پوشیده شده، پهن کنید پنیر گودا را روی سطح گوشت گذاشته و مواد خرد شده را روی آن بریزید و به کمک سلفون رول کنید. (حدود یک ساعت به همان صورت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد). بعد روی انرا زعفران و کره و کنجد بزنید و داخل فر گذاشته و حدود ۴۵ دقیقه در فر گذاشته و چن دقیقه هم روی فر را روشن کرده تا طلایی شود بعد از اینکه کمی سرد شد برش بزنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲