8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_مربای_سیب
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#کیک_چوبی 😍
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
1- تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
2- شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید.
3- دو قاشق از آرد رو بردارید، پودر کاکائو اضافه کنید و سه بار الک کنید و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
4- قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو توش میریزیم. قالب رو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت حدود 45 دقیقه بذارید تا بپزه.
بعد از پخت وقتی خنک شد اگر روش برآمده بود جدا میکنیم و با کاتر قالب میزنیم.
5- دویست گرم شکلات رو روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم، بیست گرم روغن مایع بهش اضافه میکنیم و بیست گرم هم مغز بادوم یا گردو بهش اضافه میکنیم. چوب بستنی رو داخل کاکائو زده از یه طرف کیک وارد میکنیم و از مایع شکلاتی روی کیک میریزیم و میزاریم روی توری تا شکلات ببنده.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_مربای_سیب
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی ژاپنی🇯🇵
مواد لازم :
۲۸۰ گرم شکلات
۲۵۰ گرم خامه
۲۰ گرم شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
پودر کاکائو
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
مافین خرده شکلات
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
185 گرم شکر (1 لیوان)
90 گرم روغن مایع (1 استکان)
95 میلی شیر (1 استکان)
270 گرم آرد (2 لیوان)
110 گرم خرده شکلات (1.5 استکان ، کمی آرد بپاشید و هم بزنید آردی شوند)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، وانیل ، بکینگ پودر و خرده شکلات را داخل ظرف دیگری بریزید و خوب هم بزنید و به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک آرام از پایین به بالا هم بزنید. داخل قالب های مافین چرب شده بریزید و در فر 160_150 درجه از قبل گرم شده بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_دو_رنگ
مواد لازم :
تخم مرغ : ۴ عدد
ارد سفید : ۲/۵ لیوان
شکر : ۱ لیوان
روغن مایع : سه چهارم لیوان
شیر : ۱ لیوان
پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
پکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
اول فر رو با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن کرده تا گرم بشه.
تخم مرغ،وانیل و شکر را داخل کاسه ای ریخته خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر را بهش اضافه کرده و هم بزنید روغن را با هم و به مواد اضافه کنید باز کمی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر و که دو بار الک کرده به مواد اضافه و با لیسک هم زده تا یکدست بشه.مواد و دو قسمت کنید به یک قسمت یک قاشق آرد و به قسمت دیگر یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید قالب را چرب و آردپاشی کنید اول مواد سفید رنگ و داخل قالب بریزید و وسط قالب رو مایه شکلاتی بریزید بزارید تو فر بمدت چهل و پنج دقیقه (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده)
اندازه قطر قالب ۲۶ بود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🌱 #خوراک_بادمجان_و_قارچ😍😋
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۲ عدد بادمجان
۲) ۴۰۰ گرم قارچ
۳) یک عدد پیاز
۴) ۲ عدد فلفل چیلی
۵) ۲ عدد فلفل سبز
۶) ۲ حبه سیر
۷) ۴ ق.غ روغن زیتون
۸) نمک
۹) یک ق.چ فلفل سیاه ، یک ق.چ پول بیبر ، یک ق.چ آویشن ، یک ق.چ پودر فلفل قرمز
✔ طرز تهیه :
بادمجانها رو پوست بکنید مکعبی خرد کنید داخل آب و نمک ۱۵ دقیقه اجازه بدید بمونه سپس آبکش کنید خشک کنید داخل روغن سرخ کنید میتونید روی دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه پیاز و سیر رو ریز خرد کنید داخل تابه ای روغن زیتون بریزید ابتدا پیاز رو تفت بدید سپس فلفلهای خرد شده رو اضافه کنید تفت بدید سیر رو اضافه کنید قارچ خرد شده رو اضافه کنید نمک و ادویه ها رو هم اضافه کنید مخلوط کنید تا آب قارچها کشیده بشه بپزید سبزیجات پخته شده رو از روی شعله بردارید به بادمجان سرخ شده اضافه کنید مخلوط کنید سپس سرو کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#توپک_خوشمزه🥰
▫️شیر 1 لیتر
▫️شکر ¾ پیمانه
▫️پودر نارگیل 2 پیمانه
▫️کره نرم 1 تا 2 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️پودر نارگیل
شیر و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید وهم بزنید تا غلیظ بشه و مثل شیرعسل بشه.
بعد ازروی حرارت بردارید.
پودرنارگیل و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.تا مواد حالت چسبندگی پیدا بکنه.
وقتی خنک شد دستاتون رو به کره آغشته کنید و به اندازه توپ های کوچکتراز گردو بردارید و گرد کنید و بعد داخل ظرف پودر نارگیل بغلطونید.
توپک هارو داخل ظرف بدون درب،داخل یخچال به مدت ۲۴ساعت قرار دهید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#توپک_خوشمزه🥰
▫️شیر 1 لیتر
▫️شکر ¾ پیمانه
▫️پودر نارگیل 2 پیمانه
▫️کره نرم 1 تا 2 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️پودر نارگیل
شیر و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید وهم بزنید تا غلیظ بشه و مثل شیرعسل بشه.
بعد ازروی حرارت بردارید.
پودرنارگیل و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.تا مواد حالت چسبندگی پیدا بکنه.
وقتی خنک شد دستاتون رو به کره آغشته کنید و به اندازه توپ های کوچکتراز گردو بردارید و گرد کنید و بعد داخل ظرف پودر نارگیل بغلطونید.
توپک هارو داخل ظرف بدون درب،داخل یخچال به مدت ۲۴ساعت قرار دهید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#کرم_موکا_موز
شیر:۲پ
پودرقند:۹قغ
پودرکاکائو:۲قغ
نسکافه:۱قغ
خامهصبحانه:۲۰۰گرم
موزخردشده:۳عدد
پودرژلاتین:۲/۵قغ
دنتشکلاتی:۱عددبهدلخواه
پودرژلاتین+۲/۳پآبسرد>>بنماریشود.
کاکائوونسکافهوپودرقندراباشیرولرم
مخلوطکردههمزدهتایکدستشود.
محلولژلاتینِولرمرابهشیرافزوده
بامفتولهممیزنیم.
اجازهمیدهیممایهدسرکمیغلیظشود
وبعدخامه،دنتوموزخردشدهرامیریزیم
۴-۵ ساعتدریخچالاستراحتمیدهیم.
__میزانپودرقندراباتوجهبهذائقهتان
کموزیادکنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾