کیک شیرین🍰
#کوکی_شکلات_باپرک_نارگیل ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✅کوکی شکلات با پرک نارگیل😍😍
✍مواد لازم
کره یا مارگارین ۱۸۵گرم
شکر سفید ۱۳۰گرم
شکر قهوه ای ۳۰گرم
پودرکاکایو ۲۰گرم
بکینگ پودر ۱و۱/۲ق چ
اسانس بادام تلخ ۱/۲ق چ
تخم مرغ متوسط ۱عدد
آرد ۳۰۰گرم
مربای تمشک ۱ ق س
گاناش یا نوتلا ۱۵۰گرم
پرک نارگیل ۱پیمانه
شکلات شیری و سفید برای تزیین
🍜طرز تهیه
شکرها و مارگارین و کره با هم زن میزنیم تا مواد کرمی شود.بعد تخم مرغ به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست شود.
مربای تمشک و اسانس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.در انتهت مواد خشک در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم در حد جمع شدن خمیر هم میرنیم.
خمیر جمع کرده داخل یخچال ۱ساعت استراحت میدهیم.
سپس روی سطح کار باز کرده با کاتر ۴سانتی گرد قالب زده داخل سینی فر کاغذ انداخته گذاشته و داخل فر ۱۷۰درجه به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه میپزیم.
سپس بین دو عدد کوکی گاناش یا نوتلا گذاشته و با شکلات و پرک نارگیل تزیینش میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#شکلات_موز_کره_بادام_زمینی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شکلات موز و کره بادوم زمینی
خیلی راحت و سریع 👌👌👌
مواد لازم (برای ۱۲عدد):👇
شکلات تلخ خردشده ۱/۵ پیمانه
موز یک عدد
کره بادوم زمینی ¼ پیمانه
روغن نارگیل ۱ ق چ
قالب سیلیکونی مافین(انتخاب قالب دلخواهه)
طرزتهیه:👇
شکلات هارو ۳۰ثانیه داخل مایکروفربذارید و ذوبش کنید.بعد دربیارید و مخلوط کنید.روغن نارگیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
میتونید شکلات رو به روش بنماری هم ذوب کنید.
مانند تصویر،با فرچه از شکلات داخل قالب ها بمالید.
قالبها رو به مدت ۱۰ دقیقه فریزر بذارید.
بعد از ۱۰ دقیقه قالبهارو از فریزر دربیارید و روی هرکدوم یک حلقه موز بذارید و بعد روشون کره بادوم زمینی(دردمای محیط باشه) بریزید.
مجددا قالبهارو ۱۰ دقیقه در فریزر قرار بدید.
بعد از ۱۰ دقیقه قالبهارو از فریزر دربیارید و روشون رو باشکلات کاور کنید.
قالبها رو به مدت یک الی دوساعت فریزر قرار بدید.
پنج دقیقه قبل از سرو از فریزر دربیارید.
🌟میتونید از مغزها،گردو،کشمش،...استفاده کنید.
🌟اگرشکلات تخته ای نداشتید،ازشکلات های کوچک هم میتونیداستفاده کنید.،
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک :
3 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
وانیل
بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
آرد ۱ونیم الی ۲ پیمانه
1/2 پیمانه روغن مایع
برای لایه دوم:
خامه فرم گرفته و یا 1 بسته کرم شانتی که با 1 پیمانه شیر فرم دادین
برای لایه سوم:
خامه فرم گرفته بعلاوه نوتلا و یا 1 بسته کرم شانتی که با 1 پیمانه شیر فرم دادین و 3 قاشق غذاخوری نوتلا اضافه کردین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_لیمو_ترش ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک لیمو ترش
مواد لازم برای کیک لیمو ترش :
تخم مرغ4 عدد
آرد 2 ليوان
شكر 1/5 ليوان
شير1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
آب ليمو ترش يه چهارم پيمانه
رنده پوست ليمو يک قاشق سوپخوری
بكينگ پودر2 قاشق مرباخوری
وانيل1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک لیمو ترش :
تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل آنقدر زده تا كاملا كف كند و كرم رنگ شود بعد روغن مايع، شير و آب ليمو ترش اضافه می كنيم هم می زنيم رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده بعد آرد را به همراه بكينگ پودر سه بار الک كرده و در سه مرحله به مايه كيک اضافه می کنيم بعد دو سوم قالب مافين را از مايه كيک پر می كنيم و ٢٥ دقيقه داخل فر با دمای ١٧٠ قرار می دهيم و دو دقيقه گريل را روشن می كنيم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#كيك_پاي_سيب_دارچين
موادلازم :
ارد :٣ پيمانه
كره ١٨٠ گرم
تخم مرغ :٢ عدد
شكر : ١پيمانه
بكين پودر: ٢/٥ ق چ
شير :١ پيمانه
وانيل : نوك ق چ
سيب ورقه شده :٢ عدد
براي روي سيب :كره اب شده ،شكردرشت ودارچين به ميزان لازم.
فر روي ١٨٠ درجه روشن
همه ي موادهم دماي محيط باشن
اردوبكين پودر سه بارالك شود.
قالب پاي روكاغذانداخته واماده ميذاريم.
كره وشكرووانيل رومي زنيم تاسفيد وپفكي بشه وبعدتخم مرغ اضافه كرده ٣٠ ثانيه هم مي زنيم وبعدتخم مرغ بعدي رواضافه مي كنيم.،٣٠ ثانيه هم زده وخوب مخلوط مي كنيم وبعدشيرواردرودرسه يا چهارمرحله اضافه مي كنيم .باويسك هم زده وداخل قالب مي ريزيم .موادمون كمي سفته روي موادروسيب ورقه شده چيده وروي سيبهاروبا قلم مواغشته به كره چرب وشكرودارچين مي پاشيم .داخل فربه مدت ٣٠ تا ٤٠ دقيقه ميذاريم تا روي كيك طلايي بشه،من كمي هم گريل زدم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_موزاییکی
✍طرز تهیه:
ابتدا ۳ ق غ پودر کاکائو رو با یک سوم پیمانه شکر خوب مخلوط کنید و بعد ۱۵۰ گرم کره رو با یک پیمانه شیر اضافه کرده و میزاریم رو شعله ملایم تا کره ذوب بشه و بعد شعله رو خاموش کنید . خنک که شد دو بسته بیسکویت پتی بور ساده رو درشت خرد کنیدبه همراه گردو خرد شده بهش اضافه کنید .کیسه فریزر را با قیچی کامل باز کنید و مواد رو بریزید وسطش و از هر دو طرف ببندید و رول کنید و با دست فرم بدید . ۴ ساعت در یخچال بزارید و بعد با چاقو برش بزنید و نوش جان کنید .😍
نوش جون...😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲