کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شیرینی ماندل پولار 😍😍
موادلازم:
آرد برنج الک شده ۵۰ گرم
آرد شیرینی ۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل کمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا شکلات تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
شيرينى فندقى 😍😍
دو قاشق غ پر پودر قند + ٤٠ گ روغن مايع+ يك چهارم پيمانه پودر فندق
رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
دو عدد زرده تخم مرغ با کمی وانیل یا دو قاشق گلاب ونصف لیوان شکر با همزن دستی یا برقی میزنیم یا سفید وکشدار بشه بعد دو لیوان شیر +یه قاشق غذاخوری آرد سفید گندم (شیرینی پزی)+دو قاشق نشاسته ذرت با هم قاطی کرده وبه زرده وشکر اضافه میکنیم و میذاریم رو حرارت کمی که غلیظ شد نصف پاکت خامه صبحانه رو کمی میزنیم تا رقیق بشه وبه پودینگ اضافه کرده وهم می زنیم و آخر کمی زعفران اضافه میکنیم
از پودینگ کمی ته لیوان ها میریزیم بعد بیسکویت پتی بور ویا هر بیسکویت دیگه میریزیم وبعد تکه های موز و دوباره پودینگ میریزیم و این کار رو دوباره تکرار میکنیم .
و میذاریم یخچال خنک بشه .
#پودینگ_زعفرانی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس نوووش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#_اسنک_آلبالو
مواد لازم:
کره ۵۰ گرم
مربای آلبالو ۴ قاشق مربا خوری
کنجد ۱ قاشق مربا خوری
گردو (خرد شده) ۴ عدد
نان تست ۸ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
ابتدا روی دو طرف نانها كره مالیده، مربای آلبالو را روی آن پخش میكنیم.
كنجد و گردوها را هم روی مربا پاشیده پنیر میزنیم و نان تست دوم را روی آن گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم پس از آماده شدن ساندویچها را با چاقوی تیز برش داده و سرو میكنیم. این اسنك را میتوان با انواع نوشیدنیهای گرم برای صبحانه یا به صورت میانوعده سرو نمود.
سایر نکات:
میتوانید در این اسنك از مغز تخمه آفتابگردان، كدو و... نیز استفاده كنید
به هیچ وجه از مارمالاد در تهیه این اسنك استفاده نكنید
حتما شهد مربا را قبل از قرار دادن روی نان بگیرید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک ممکنه پیچیده به نظر برسه ولی خیلی ساده هست 😍😍
کیک رو با رنگهای خوراکی رنگ کنید و بپزید
برای تزیین از #گاناش و اسمارتیز استفاده کنید 👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بیسکوییت_شکلاتی_با_کدوحلوایی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_بیسکوییت_شکلاتی_با_کدو_حلوایی🎃
👈مواد لازم
👈برای لایه کدو حلوایی
2لیوان کدو حلوایی پخته را باچنگال له کنید
3لیوان شیر
شکر به اندازه ذائقه تون (مقدار شکر را شما به توجه به ذائقه تون بریزید مزه اش نباید خیلی شیرین باشد)
5قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
1پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی
1قاشق مربا خوری کره
👈برای لایه شکلاتی
5لیوان شیر
1لیوان شکر
3قاشق غذاخوری آرد
3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3قاشق غذاحوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی
نصف پاکت شکلات (40گرم)
👈به اضافه
3تا4 بسته بیسکوییت پتی بور
گردو درشت خرد شده
اندازه ها برای یک ظرف مربع یا ظرف پیرکس مستطیل مناسب است
👈طرز تهیه
👈برای لایه شکلاتی شیر،شکر،آرد،نشاسته و پودر کاکائو را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی گاز روی حرارت متوسط بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد .بعد از اینکه قوام گرفت و غلیظ شد از روی گاز بردارید و کره و شکلات را در آن بریزه و هم بزنید تا شکلات آب شود و محلبی شکلاتی صاف و یکدست شود.
👈برای لایه کدو حلوایی به جز کره و وانیل همه مواد را در قابلمه گود بریزید و روی حرارت مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود و بعد از پخت وانیل و کره را در آن بریزید و دوباره به خوبی هم بزنید
👈در ظرف پیرکس آب بریزید و آن را خیس کنید و اضافی آب را بیرون بریزید.ابتدا نصف محلبی شکلاتی را کف ظرف بریزید و پخش و صاف کنید و روی آن یه ردیف بیسکوییت بچینید و روی آن نصف محلبی کدو حلوایی را بریزید و آن را پخش کنید و صاف کنید و روی آن دوباره بیسکوییت بچینید .روی بیسکوییتهای چیده شده باقی مانده محلبی شکلاتی را بریزید و دوباره یه لایه بیسکوییت بچینید و سپس باقیمانده محلبی کدو حلوایی را بریزید.پس از اینکه به دمای اتاق رسید روی آن سلفون بکشید و در یخچال یک شب استراحت دهید و برای سرو کردن برش بزنید و روی آن را با گردو خرد شده تزیین کنید.نوش جان💖
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
خیلی خیلی آسون و بی درد سر همینطور خیلی خوشمزه
آرد نخودچی یک لیوان
پودر قند یک لیوان
پودر هل یک ق چ
روغن جامد یا کره نصف لیوان ( من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم )
آرد نخودچی و میزاریم رو حرارت تغت میدبم تا بوش بلند شه خوب تفت بخوره شیرینی خوشمزه ای دارین بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن و کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید
نکته : مثل شیرینیای دیگه خمیر جمع نمیشه و شکنندست و اینکه روغن و کم کم اضافه کنید ممکنه روغن کمتری به خودش بگیره.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲