🍖#کباب_روپلو 🍱🍴
🍛ابتدا برای سه نفر یک پیاز درشت رو رنده زده و با 300 تا 400 گرم گوشت چرخ کرده ، دو قاشق سوپخوری پودر جو دو سر و مقداری زردچوبه ، نمک، فلفل سیاه ، یک قاشق چایخوری گلپر و یک دوم قاشق چایخوری سماق مخلوط کرده همه رو با هم ورز داده و کف یک ماهی تابه ، پهن کنید و در ماهی تابه رو بذارید و با شعله کم زمان بدید تا بپزه بعد از چند دقیقه شروع می کنه به آب انداختن، وقتی آب کباب کامل کشیده شد یک قاشق روغن و دو قاشق زعفران دم شده بهش اضافه کنید تا کامل سرخ بشه بعد اون طرف کباب رو هم به همین ترتیب بذارید با روغن سرخ بشه سپس برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه رو با کمی روغن و یک قاشق آبلیمو تفت بدید و دو طرف کباب آماده شده رو آغشته به رب کنید.
سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و نان یا سیب زمینی بچینید و برنج آبکش شده رو تو قابلمه بریزید ، نصف استکان زعفران دم شده بدید و کباب آماده رو روی پلو قرار بدید تا با پلو دم بکشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩#شیرینی_دارچینی🍩
🥣🍴مواد لازم :🍴🥣
کره: ۹۰ گرم
شکر قهوه ای: ۶۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر بادام یا فندق: ۲۰ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پینچ
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات سفید برای تزئین
🍘طرز تهیه:🍘
کره، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی بزنید، مدام با لیسک مواد را یکجا جمع کرده و دوباره با همزن بزنید. حدود یک الی دو دقیقه کافیست .
زرده تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. جوز هندی، دارچین و پودر بادام را اضافه کنید.آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای مخلوط و الک کنید. در حالی که همزن با دور کند کار میکند. مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید. پس از مخلوط شدن، خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ الي ۴ میل باز کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت از یخچال خارج کرده: کاتر بزنید و درسینی فر بچینید.مجدد ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍴#کاپ_پیتزا 🍕🥓
🫔سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥣🍴#بیسکوئیت_حلقه_ای
🍩مواد لازم:🍩
🍭 200 گرم کره سرد
🍭 330 گرم آرد
🍭 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
🍭 130 گرم پودر قند
🍭 1 تخم مرغ (ترجیحاً سرد)
🍭 نوک ق چ نمک
🥮طرز تهیه:🥮
70 گرم بادام زمینی (قرار بدیدداخل فر 180 درجه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، مرتباً هم بزنید،یا داخل تابه)
برای رومال: 1 زرده + 1 قاشق غذاخوری شیر
در یک کاسه ، آرد ، بیکینگ پودر و پودر قند و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره سرد مکعبی خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا مثل خرد شن بشه
تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدست ، نچسب ایجاد شود. خیلی با دست ورز ندید در حد مخلوط کردن چون ممکنه به روغن بیوفته
یک لایه خمیر روی کاغذ روغنی، به ضخامت 6-7 میلی متر ، دایره های 6-8 سانتی متری را برش دهید با(کاتر، فنجان ، لیوان) ، و همچنین وسط آن را با قطر 1.5-2 سانتی متر سوراخ کنید، به مدت 25-30 دقیقه داخل یخچال استراحت بدین.
فر را از قبل گرم کنید با حرارت ۱۸۰ درجه
5. زرده را با 1 قاشق غذاخوری شیرمخلوط کنید. با قلم مو رومال بمالید و بادام زمینی خرد شده روش بپاشید حدود 10-12 دقیقه بپزید کوکی ها کمی طلایی هستند.😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍣#مافین_پنیر_زیتون 🧀🫒
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
🥕🧇🥕
🧇🥕🧇
🥮تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍘#کباب_حسینی_با_گوشت_چرخ_کرده
🍴مواد لازم:🍴
چرخ کرده :۳۰۰گرم
پیاز:۲عدد متوسط
گوجه فرنگی:۴عدد
فلفل دلمه ایی:۱عدد
سیر:۳حبه
نمک، فلفل و زردچوبه
رب گوجه فرنگی
سیخ کباب حسینی به تعداد لازم
🥘طرز تهیه:🥘
یکی از پیازها رو رنده کنین ، به گوشت اضافه کنین ،
نمک، فلفل، زردچوبه رو به گوشت اد کنین و خوب ورز بدین.
بزارین داخل یخچال استراحت کنه.
گوجه فرنگی،فلفل دلمه ایی،سیرو ادویه ها رو با هم بلندر کنیبن.
پیاز دوم رو ریز خرد کنین.
با روغن تفت بدین.
رب ، پوره ی گوجه فرنگی و ادویه ها رو اضافه کنین و اجازه بدین این سس کاملا جا بیفته.
کف ماهی تابه کمی روغن بریزین.
از گوشت طعم دار شده اندازه ی یه نارنگی بردارین.
دور سیخ کباب حسینی بکشین و این کبابهای کوچولو رو داخل روغن کمی سرخ کنین تا خودش رو بگیره.
سپس به سس غلیظ و خوشمزه اضافه کنین.
و اجازه بدین تا با آب گوشت و سس ، کبابهاتون رو بپزه
گوجه فرنگی ترش سرخ شده، پیاز،فلفل سبز، نارنج و ماست موسیر و البته چلو کره از ملزومات این کباب سنتی است
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥔🍞#فطیر_سیب_زمینی🧆
🥟مواد لازم:
یک ونیم لیوان شیر
یک ق غ شکر
یک عدد تخم مرغ
یک ق غ خمیر مایه
یک سوم لیوان روغن مایع
یک ق چ نمک
۴/۵_۵لیوان آرد
🥐مواد میانی:🍴
دوعدد سیب زمینی
دو ق غ روغن مایع
نمک، فلفل تند وپاپریکا
دو ق غ جعفری
🥯طرز تهیه:🥯
شیر ولرم رو داخل کاسه بزرگی ریخته شکر و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط میکنیم.خمیرمایه که پف کرد سفیده تخم مرغ وکره ونمک را هم اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه کرده ۵دقیقه ورز میدیم بعد روشو پوشانده در جای گرمی میذاریم تا به عمل بیاد
در این فاصله سیب زمینی رو درشت خورد کرده داخل قابلمه ریخته کمی آب ریخته میذاریم کاملا بپزه بعد سیب زمینی ها داخل کاسه بزرگی ریخته کمی که سرد شد با پشت قاشق له کرده روغن مایع نمک، فلفل ،پاپریکا وجعفری رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم کنار میذاریم
خمیرمون که به عمل امد پف خمیر رو میگیریم به دوقسمت تقسیم یک قسمت رو داخل سینی فر که چرب کردیم پهن کرده مواد میانی رو روی خمیر پهن کرده بقیه خمیر رو روی میز باز کرده روی سیب زمینی میذاریم ودر فر با دمای ۱۹۰درجه تا وقتی طلایی بشه میپزیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🫔#كرپ_لقمه🥞
🥪مواد لازم:
🧇دوعدد تخم مرغ
🧇دونيم ليوان شير
🧇يك ونيم ليوان آرد
🧇يه قاشق چاي خوري نمك
🧇يك چهارم ليوان هم روغن مايع
🥞طرز تهيه:🥯
كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍝🥮#پاستا_موتزارلا
◽️ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم ( هر نفر ۱۰۰ گرم )
◽️۱فنجان اسفناج ۱ پیمانه
◽️گوجه گیلاسی ۲ پیمانه
◽️زیتون نصف پیمانه
◽️روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
◽️پنیر موتزارلا
◽️نمک و فلفل به مقدار لازم
🍴🍝در ابتدا گوجه های گیلاسی ها را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن ریخته برای مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید.
طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩#روکش_رنگی_دونات😋
پودر قند الک شده ۲ و۱/۲ پیمانه یا لیوان
شیر ولرم(داغ نباشه سرد هم نباشه،کمی دما داشته باشه کافیه) ۱/۴ پیمانه
کره اب شده ۱/۲ پیمانه
گلوکز ۱ق غ برای براق وچسبنده شدن لعاب استفاده میشه
🍩🍪پودر قند وشیر را مخلوط کنید وسپس کم کم کره اب شده را به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر نسبتا غلیظی شکل بگیره ،درنهایت گلوکز را اضافه کرده وخوب یکدست کنید،
اجازه بدین کمی در محیط بمونه وسپس
یه دونه دونات را امتحانی روکش کنید اگر روکش روی دونات نماند و جذب شد روکش رقیق هست با افزودن پودر قند غلیظ ترش کنید اگر هم خیلی سفت بود که با کمی شیررقیق میشه،
🍩با استفاده از رنگهای خوراکی هم می تونین به رنگ دلخواه تهیش کنید پودر کاکائو هم میشه داخلش بریزید که شکلاتی بشه،
🍩برای روکش شکلاتی می تونین هر رنگ و نوع شکلاتی که دارین را روی بخار آب کتری با مقداری روغن مایع روان کنید وسپس استفاده ،،،
در نهایت با انواع ترافلها تزیین کنید،
البته با این قیمت شکلات همون روکش بالایی به صرفه تره،
اگر دوست نداشتین هیچ روکشی داشته باشه می تونین شربت تهیه کنید مثل شربت زولبیا بامیه اما بدون زعفران وگلاب ورقیق تر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🫔#_دونات_ژامبون 🍘
🍩مواد لازم :
▫️آب ولرم یک لیوان
▫️خمیر مایه ۱ ق غ
▫️شکر ۱ ق غ
▫️نمک نصف ق غ
▫️سوسیس یا ژامبون رنده شده ۱ لیوان
▫️فلفل دلمه رنده شده نصف لیوان
▫️فلفل و آویشن به میزان لازم
▫️آرد حدود ۲/۵ لیوان
🥣ابتدا آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد نمک و آویشن و فلفل رو اضافه کنید و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بریزید و هم بزنید و بعد آرد رو سه بار الک کنید و به مواد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه بدست بیاد . روی ظرفی که خمیر رو گذاشتید سلفون بکشید و دو ساعت جای گرم بزارید تا خمیر دو برابر بشه بعد خمیر رو به قطر دو سانت پهن کنید و قالب بزنید و یک ربع بعد از قالب زدن استراحت بدید و بعد توی روغن سرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍮#شارلوت_ژله 🍘
🍴مواد لازم برای 6 نفر
🔹کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد
🔹ژله ی توت فرنگی دو بسته
🔹آب جوش دو لیوان کوچک ( پیمانه ی استاندارد نه لیوان فرانسوی ، لیوان فرانسوی بزرگه . یا پیمانه ی پلوپز )
🔹بستنی وانیلی آب شده از این لیوان کوچیکا دو عدد
🔹توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان
🍮🍡طرز تهیه .
1 - ژله را با دو لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود .
2 - بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده .
3 - توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود .
4 - ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم .
5 - کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم .
6 - ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید .
7 - روی ژله را با کیک پوشانده .
8 - روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم .
9 - میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲