7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کال کباب🥘🥘🥘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍭پاستیل ژله ای😍
🐥شکر نصف پیمانه
🐥آبمیوه یا نوشابه یک چهارم پیمانه
🐥آب یک چهارم پیمانه
🐥پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
🐥اسانس و رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم
🍭طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل میکنیم تا کاملا شفاف شود شکر و آبمیوه را هم اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد بعد اسانس و رنگ را اضافه کرده همه مواد رارمخلوط میکنیم در قالب شکلات میریزیم و به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم بعد از قالب جدا کرده و در شکر میغلتانیم و میل میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
💢من مرضیه ام
مامانی ک با انتخاب زندگی توی یه شهرک نظامی از بزرگترین آرزوش گذشت🥺
دوست داری بیشتر باهام آشنا بشی ☺️
پس مهمون خونه🏡 سادمون باش
https://eitaa.com/joinchat/4243390976C96389682f9
تو خونمون سبک زندگی سالم رو بهت هدیه میدم جان دل ❤️
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پودینگ خرما🍘🍥🍴
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان
#نان_فوکاسیا
🍞مواد لازم:
آرد 600 گرم
آب سرد 400 گرم
نمک 5 گرم
مخمر 10 گرم
گلوتن 25 گرم
بهبود دهنده 15 گرم
مواد میانی
رزماری 10 گرم
روغن زیتون 25 گرم
گوجه حلقه شده
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
🧇طرز تهیه:
همه مواد را ریخته .خمیر که آماده شد رزماری را اضافه میکنیم(قبلش کاملا شسته بشه تا خاکی نداشته باشه.).خمیر رو تو ی جانونی میزاریم تا استراحت کنه.وقتی رسید روی سینی پهن میکنیم.و روش روغن زیتون وگوجه حلقه حلقه میچینیم
کمی پنیر پیتزا هم میپاشیم
بعد از پروف شدن دوباره کمی پنیر پیتزا میپاشیم
و در دمای 200 به مدت 20 دقیقه میپزیم
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودر_نارگیل_رنگی
#تزیین_کیک_شیرینی
🥮برای رنگ کردن پودر نارگیل حتما از رنگهای مایع استفاده کنید.
رنگهای ژله ای چون غلیظ هستن خوب و یکدست پخش نمیشن و پودر نارگیلتون خوب رنگ نمیگیره.
بعد از رنگ کردن به خاطر رنگ مایع ممکنه کمی چودر نارگیل مرطوب و نمدار بشه بنابراین بهتره پودر نارگیل رو در ظرف بریزید و در محیط قرار بدید تا رطوبت اضافیش گرفته بشه و بعد در ظرف دربسته بریزید و اگه بخواید زود استفاده کنید در یخچال قرار بدید و برای نگهداری طولانی مدت میتونید پودر نارگیل رنگ شده رو در ظرف دربسته بریزید و در فریزر قرار بدید.
🧁برای تزئین کیک و شیرینی، حلوا یا دسر خیلی کاربرد داره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍪دسر خرما🍘
🍴مواد لازم:🥣🥣
🐥خرما بدون هسته 1 کیلو گرم؛
🐥گلاب یک سوم پیمانه؛
🐥هل ساییده شده 1 ق چ؛
🐥پودر بادام یا پسته یک سوم پیمانه؛
🐥بیسکویت ساده خرد شده یک پیمانه؛
🐥پودر کاکائو یک چهارم پیمانه؛
🥧طرز تهیه:🍡
خرما های بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود 3 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.حالا بیسکویت پودر شده، گلاب، هل و پودر کاکائو را اضافه کرده و این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید. من کمی پودر دارچین و یک استکان گردوی خرد شده هم اضافه کردم.
مقداری از پودر بیسکویت را کف ظرف بپاشید تا مواد به ظرف نچسبد مایع خرما را روی آن قرار داده و فشار دهید. پودر پسته و بادام یا گردو را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید.
سایر نکات:
به جای پودر کاکائو می توانید 100 گرم شکلات تلخ رنده شده استفاده کنید.
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥔سیب زمینی بامیه
🥓بامیه کوکوسیب زمینی.
سیب زمینی دوعدد متوسط
کره ۲۵ تا ۳۰ گرم
آب نصف لیوان چای خوری
آرد نصف لیوان چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق م
نمک.فلفل.زردچوبه
زعفران دم کشیده به مقدار لازم
🍞طرز تهیه🥖🥖
سیب زمینی ها رو پخته داغ داغ رنده ریز کردم
کنار گذاشتم و
آب رو داخل تابه ریختم بعد هم کره وبعد هم زعفران دم کشیده برای خوشرنگ شدن دوشسها..
در یک مرحله سریع آرد را اضافه کرده و هم زدم
بعد از هم زدن آرد به مدت ۵ دقیقه در حدی که کره و آب جذب آرد بشه و بوی خامیشم گرفته بشه و خمیر به یک طرف جمع بشه مثل حلوا..
بعد از روی حرارت برداشتم و با همزن آردو باز کردم و ریز ریز شد....و تخم مرغ اولو زدم و با همزن زدم کمی و بعد تخم مرغ دوم و دوباره زدم..بعدسیب زمین و بکینگ پودر و ادویه جاتمو اضافه کردم و زدم البته با همزن تا یکدست بشه
*مایه نباید خیلی شل باشه ،برای قیف هم من از قیف پارچه ای استفاده کردم که مقاومه و درزی هم نداره تا مایه ازش بیرون بزنه..و از ماسوره شکوفه استفاده کردم
داخل ظرف کوچیک روغن فراوونریختم و وقتی خوب داغ شد بامیه هارو ریختم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗#تهچین_حرفهای🥘🥘
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم با همدیگه نوشیدنی های سرد و گرم کافه ای رو یاد بگیریم👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍰 #کیک_شیفون
کیک شیفون کیکی بسیار مشابه کیک اسفنجی و کمی منسجم تر است با این تفاوت که در دستور این کیک روغن هم وجود دارد.
امروز یکی از بهترین دستورها که خودم همیشه درست میکنم رو براتون میزارم. حتما درستش کنید و لذت ببرید.
🍴مواد لازم:🥣🥣🥣
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 و ¼ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
آب ولرم یا شیر ¼ پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل چند قطره
🥧🍥قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید.
فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
آرد را سه بار الک کرده کنار بگذارید.
ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید. وانیل و شکر را اضافه کرده حدود 10 تا 15 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده حدود 30 ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود. همزن را کنار بگزارید.حالا آرد الک شده را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده هربار با کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله بسیار مهم است. زیاد همزدن مواد باعث کاهش پف کیک میشود. مواد را داخل قالب ریخته برای مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دهید.نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲