eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍥پودینگ سیب و دارچین 🥣سه چهارم فنجان سس سیب (ترکیبی دلخواه از سیب و آب و دارچین و در صورت تمایل شکر که باهم جوشانده و یک دست کرده باشید) 1 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق چایخوری دارچین 1 فنجان شیر 1 سیب 1 چهارم فنجان دانه چیا یا تخم شربتی 🍭🍭🍭🍭🍭🍭 🍨 : پودینگ چیا :(دانه چیا، عسل، دارچین و شیر را به خوبی ترکیب کنید. برای 30 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود) . نیمی از سس سیب را درون فنجان بریزید. سس سیب باقی مانده را به مخلوط پودینگ چیا اضافه کنید و سپس پودینگ چیا را به فنجان خود اضافه کنید. سیب را به صورت مکعب برش زده و بر روی مخلوط برای تزیین بریزید و با دارچین و سلیقه خود تزیین نمایید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اسنک رژیمی🌮 🍘مواد لازم : 📍نان تست رژیمی یک عدد 📍ژامبون بدون چربی یا کم چرب ۶۰ گرم (حدود چهار ورق) 📍زرده تخم مرغ یک عدد 📍نمک به میزان لازم 📍پنیر لبنه به میزان لازم 🥐طرز تهیه🥐 یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید. بچه‌ها هم از این اسنک استقبال می‌کنند و عصرانه سالم وخوبی برای بچه‌ها محسوب می شود. – تست‌ها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبون‌ها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید. – کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخم‌مرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کرده‌اید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید. – مخلوط تخم مرغ و پنیر را مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید. پس از آن، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، مخلوط را هم بزنید و دوباره آن را مدت ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا کاملا پخته شود. – مخلوط پنیر و تخم‌مرغ را روی ژامبون‌ها بریزید و اگر دوست داشتید، قبل از سرو، کمی نمک روی آن بپاشید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍪🍪 📝دستور این کوکی های سالم و خوشمزه هم ،تقدیم به همه شما👍😍 این کوکی های خوشمزه رو به عنوان میان وعده درست کنید و نوش جان کنید😋 ________ 🎈مواد لازم : 🍬جو دوسر یک پیمانه 🍬موز رسیده ۲ عدد 🍬کره بادام زمینی ۱ قاشق غذاخوری 🍬وانیل یک چهارم قاشق چای خوری 🍬شکلات چیپسی یا تلخ ۱ قاشق غذاخوری 🍬گردو یا کشمش خرد شده ۱ قاشق غذاخوری 🍬عسل ۱ قاشق غذا خوری ( اختیاری) طرز تهیه 📝 موزها را در یک ظرف با چنگال له میکنیم و بعد بقیه ی مواد را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . کاغذ روغنی در سینی فر میزاریم .از مواد به اندازه یک قاشق پر برمیداریم و داخل سینی میزاریم و با پشت قاشق صاف میکنیم تا به شکل کوکی دربیاد و بقیه ی مواد را به همین صورت ادامه میدیم ،کوکی ها رو در فری که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا پخته بشه 😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍗 🍗 🍱 فیله های مرغ رو‌که نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده( سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید . ( حدود سه چهار ساعت) بیشترم بسه، چه بهتر بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن ، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ( این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد . حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید ( تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید. نوشجان🌹 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍪کوکی گردویی:🍪 🧊آرد گندم :1 پیمانه 🧊نمک :½ قاشق چایخوری 🧊کره :1 پیمانه 🧊شکر قهوه ای :¾ پیمانه 🧊زرده تخم مرغ :1 عدد بزرگ 🧊گردوی خرد شده :2/3 پیمانه 🧊گردوی نصف شده :برای تزئین 🥢طرز تهیه 🔸برای درست کردن کوکی گردوئی ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ظرفی کوچک، آرد و نمک را با هم الک می کنیم. در یک ظرف بزرگ، کره و شکر را ریخته و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با درجه متوسط همزن می زنیم تا کاملاً یک دست شود. بعد زرده تخم مرغ را به آنها افزوده و باز هم می زنیم تا کاملاًً مواد مخلوط شوند. درجه همزن را روی کند قرار می دهیم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به آنها اضافه می کنیم. مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم، فقط در حدی که مواد مخلوط شده و یک دست شوند. گردوهای خرد شده را نیز به مایه افزوده و مخلوط می کنیم. با یک قاشق بستنی، از مایه بر می داریم و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله از هم قرار می دهیم. پس از اینکه تمام مایه را در سینی چیدیم، روی هر یک از آنها نصف گردو قرار می دهیم. سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧁 😋 ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری ▫️آرد 2 پیمانه یا 220 گرم ▫️شکر 1 پیمانه یا 160 گرم ▫️روغن مایع 1/3 پیمانه یا 45 گرم ▫️خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری یا 70 گرم ▫️شیر 2/3 پیمانه یا 115 گرم ▫️کره به دمای محیط رسیده 30 گرم ▫️بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️وانیل یک چهارم قاشق چای خوری 🔸ابتدا تخم مرغها را همراه وانیل ۶دقیقه بزنید.بعد شکر و اضافه کنید ۷دقیقه بزنید.کره،شیر،روغن و خامه رو اضافه کنید .و حدود ۳دقیقه هم بزنید . مواداردی و بغیر از کاکائو رو الک کنید و به مایع تخم مرغی اضافه کنید به نصف مواد کاکائو الک شده اضافه کنید. نصف قالب کاکائو و نصف وانیل بریزید.در فر داغ 200درجه بپزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌮اسنک کالباس🌮 🥪نان تست یک بسته 🥪کالباس نیم کیلو 🥪سس مایونز به میزان لازم 🥪خیارشوربه میزان دلخواه 🥪گوجه فرنگی …. 🥪پنیر پیتزا…. 🥪کاهو…. ☝️هر کدام از مواد را به اندازه کافی استفاده نمایید ! ✍👌طرز تهیه همه مواد را خرد کنید و نان ها را به شکل مثلث برش بزنید. مقداری از سس مایونز را روی یک لایه از نان بکشید و به ترتیب کالباس ، گوجه فرنگی ، خیار شور ، کاهو و پنیر پیتزار را روی نان بچینید و روی لایه آخر یک برگ دیگر کالباس قرار دهید نیمه بعدی نان را روی آن قرار دهید.دستگاه را روشن کنید و دیواره بالا و پایین دستگاه را چربکنید و پس از داغ شدن اسنک ها را داخل آن بگذارید تا پخته شوند. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍅🍲🍅🍛🍛🍛🍛 📝مواد لازم گوجه ۱۰ عدد رنده شده🍅 سیر ۵ حبه 🧄 تخم مرغ 🥚 ✅روغن بریزید داخل ماهیتابه سیر های رنده یا له شده رو داخل روغن با کمی زردچوبه تفت بدین و تخم مرغ ها رو اضافه کن و سرخ کنید و کنار بذارید . ✅داخل همون ماهیتابه کمی روغن بریزیدو گوجه های رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدین و بذارین تا آب گوجه فرنگی کشیده بشه و سرخ بشن. ✅نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تخم مرغ ها رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد خاموش کنید . ❗️بعضیا تخم مرغ رو در آخر اضافه میکنن و داخل همون خورش سرخ میکنن ، سیر هم همینطور بعضیا داخل گوجه میریزن یا با تخم مرغ سرخ میکنن✅ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵آش گشنیز🍵 مواد لازم✅ 🥛دوغ : ۳ لیوان 🧅پیاز متوسط : ۲ عدد 🥔سیب‌زمینی متوسط : ۲ عدد ☘️گشنیز : ۵۰۰ گرم 🌾برنج : ⅕ پیمانه 🍈شلغم : ۲۰۰ گرم 🔸کدو حلوایی خرد شده : ۲۵۰ گرم 🧄سیر : ۶ حبه 🌿نعناع خشک : ۲ قاشق مربا خوری 🍾روغن : به مقدار لازم 🧂نمک : به مقدار لازم 🥄فلفل : به مقدار لازم 🥄زردچوبه : به مقدار لازم ☘️☘️☘️ در ابتدا پیاز را ریز ریز خرد کنید و بعد آن را تفت دهید نگذارید خیلی سرخ شود. شلغم را پاک کنید و سیب‌زمینی و کدو حلوایی را به صورت مربعی (در صورت تمایل می توانید شلغم و کدو حلوایی را رنده کنید تا دیده نشود در این صورت لعاب بیشتری هم به آش شما می دهد) خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در این مرحله مقدار کافی آب و برنج از قبل شسته شده را به مخلوط بالا اضافه می کنیم تا بپزد. پس از آنکه مواد کامل پخت ، دوغ و گشنیز خرد شده را به آن افزوده روی شعله می گذاریم تا آش جا بیفتد. در آخر پخت هم ادویه های لازم را به آن اضافه می کنیم. برای طعم بهتر آش می‌توان یک عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت داده پس از طلایی شدن پیاز ، سیر رنده شده و نعناع خشک را هم به آن اضافه کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مرغ با سس زرشک 🍗🥘🍗🥘🍗 مواد لازم دونفر نصف‌مرغ‌🍗 5 حبه سیر 🧄 نصف لیوان آب جوش 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش🍋 نمک و‌فلفل قرمز و‌پودرسیر‌وزردچوبه و دوقاشق غذاخوری روغن 3 قاشق زعفرون دم کرده برای سس زرشک(1پیمانه زرشک رو با نصف لیوان آب جوش و 1قاشق چای خوری شکر در مخلوط کن ریخته) ❄️مراحل مرغمون رو با ادویه های گفته شده مزه دار کردیم میزاریم درون فر با دمای ۱۸۰درجه بعد از اینکه مرغمون خوب‌پخته شد سس زرشکی ک آماده کردیم‌را روی مرغ میریزیم و‌دوباره درون فر قرار میدیم به مدت ۲۰دقیقه حتما مرغ با پوست باشه چون روغن میندازه و خیلی خوشمزه میشه بدون پوست مرغمون خشک میشه نوش جان♥️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵سوپ پیاز چه🍵 🎈پیازچه : ۲۰۰ گرم 🎈آب‌مرغ : ۱ لیوان 🎈قارچ : ۱۵۰ گرم 🎈جو(پرک) : ۱.۵ پیمانه 🎈هویج : ۲ عدد 🎈شیر : ۱ لیوان 🎈خامه : ۳ قاشق سوپ خوری 🎈نمک : به مقدار لازم 🎈فلفل : به مقدار لازم 🎈آبلیمو : دلخواه 🍲جو را به همراه آب‌مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد. هویج‌ها را خرد کرده یا با درشت ترین قسمت رنده آن را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید. تقریبا یک ساعت نیاز است که زمان بگذارید تا هویج خوب بپزد. سپس پیازچه و قارچ را خرد کنید و به همراه فلفل و نمک به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. وقتی سوپ به زعم خودتان جا افتاد می‌توانید شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید بعد از ۵ دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید. مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید. هنگام سرو این سوپ می توانید از آبلیمو برای خوش طعم‌تر شدن استفاده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍲آش چغندر🍀🍀🍀🍀 🥣مواد لازم 🧊لبو: ۱ کیلو 🧊رشته آش: ۲۵۰ گرم 🧊قره قروت: ۲۰۰ گرم 🧊نعناع داغ: به مقدار لازم 🧊نخود: نصف پیمانه 🧊لوبیا: نصف پیمانه 🧊عدس: نصف پیمانه 🧊نمک: به مقدار لازم 🧊فلفل: به مقدار لازم 📝ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند. لبوها را به خوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و در قابلمه‌ای بگذارید تا کاملا پخته شوند. نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس کرده‌اید به همراه عدس نیز در قابلمه‌ای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند. لبوهایی را که پخته شده‌اند را به قطعات کوچک خرد کرده و یا رنده کنید. لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد. در آخرین مرحله ادویه‌ها و قره‌قروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید. بعد از پخت کامل آش نعناداغ را به عنوان تزئین آش آماده کرده، آش چغندر را در ظرف مناسب با نعناع تزئین کرده و سپس نوش‌جان کنید. 🍲 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲