eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🥔🧅فیله مرغ با پوره سیب زمینی و اسفناج 🥪🥪🥪🥪🥪 🍋600 گرم سینه مرغ ▢200 گرم اسفناج ▢4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢1/2 عدد لیموترش ▢1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید ▢1 قاشق چایخوری پودر سیر ▢1 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین ▢پوره سیب زمینی (به مقدار لازم) 🍗دستور تهیه🧅🍗 سیب زمینی ها رو آب پز کنین و به صورت پوره در بیارین. اسفناج رو بریزین داخل قابلمه، نمک بزنین و کمی که پخت با گوشتکوب، بکوبین تا له بشه فیله های مرغ رو می تونین با ادویه های بالا و روغن زیتون و لیموترش مزه دار کنین بذارین تا به همین صورت بمونه. فیله ها رو با تابه گریل داخل فر با درجه 190 درجه بذارین و بعد از نیم ساعت اون رو بچرخونین تا مغز پخت بشن. پوره سیب زمینی رو که آماده کردین داخل ظرف مورد نظر بریزین و فیله ها رو برش بزنین و سپس اسفناج های پخته شده رو روی اون قرار بدین و نوش جان کنین 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧆🌶اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی 🍜200 گرم ماکارونی رشته ای ▢1 حبه سیر ▢½ عدد پیاز ▢6 عدد سوسیس ژاپنی یا هر نوع سوسیس دلخواه ▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢2 قاشق غذاخوری شیر ▢2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده ▢4 قاشق غذاخوری سس کچاپ ▢¼ قاشق چایخوری شکر ▢نمک و فلفل ▢1 عدد فلفل دلمه🫑 🍝دستور تهیه🍝 توی یک قابلمه آب رو جوش بیارید و ماکارونی رو طبق روش پخت نوشته شده روی پاکتش بپزید. روغن زیتون رو توی ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید، سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید و 1 دقیقه حرارت بدید. پیاز رو اضافه کنید و برای 3 دقیقه مواد رو سرخ کنید تا پیازها به رنگ طلایی روشن دربیان. سوسیس های خرد شده رو به مواد اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگه مواد رو تفت بدید قارچ و فلفل دلمه ای رو به مواد اضافه و برای 4 دقیقه دیگه مواد رو سرخ کنید. توی ظرف دیگه سس کچاپ، شکر، نمک و فلفل رو خوب هم بزنید و به مواد سرخ شده اضافه کنید. ماکارونی های پخته شده رو آبکش کنید و به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید. در مرحله آخر شیر و پنیر پارمزان رو به مواد اضافه و بلافاصله غذا رو سرو کنید.😋🍀 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵سس تمبر هندی و خرما 😋🍀این سس ترش و شیرین اگه با کوفته سیب زمینی و نخود فرنگی پخته یا خوراک گل کلم و نخود فرنگی پخته سرو بشه، خیلی خوشمزه میشه.😋 🧉🧉 1/3 پیمانه تمرهندی 4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز 2 پیمانه آب جوش 2/3 پیمانه خرما 2 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1/4 پیمانه شکر قهوه ای 8 قاشق چای خوری نمک 4 قاشق چای خوری گرام ماسالا ✅دستورالعمل🍮 هسته های تمر هندی و خرما رو جدا می کنیم. تمر هندی بدون هسته، خرمای بدون هسته، شکر قهوه ایی، نمک، گرام ماسالا، پودر زنجبیل، آب جوشیده و پودر فلفل قرمز رو داخل بلندر می ریزیم و چند دور می گردونیم تا مواد مخلوط شده و نرم و یکنواخت بشه. محتویات داخل بلندر رو داخل یک قابلمه می ریزیم و قابلمه رو روی حرارت قرار میدیم و به مدت 10 دقیقه می جوشونیم. مدام هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسه. سس آماده شده رو داخل یک کاسه چینی می ریزیم و 4 ساعت به حال خود می ذاریم تا سس جا بیافته و غلیظ بشه. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍱 🥣مواد لازم:🍮 لوبيای رشتى پخته شده ١پيمانه شويد ٣٠ شاخه نمك به مقدار لازم پياز خرد شده ١عدد برنج آبكش شده ٣پيمانه دارچين ١ق چ روغن به ميزان لازم 🥘🍱طرز تهيه: ابتدا قابلمه را از قبل گرم كرده و مقدارى روغن و پياز خرد شده را مى ريزيم و كمى تفت مى دهيم سپس شويد خرد شده را به آن اضافه كرده و بعد لوبيای پخته شده را و كمى نمك ريخته و با هم مخلوط مى كنيم ، كمى دارچين براى عطرش اضافه کرده ، حالا برنج آبكش شده را مى ريزيم و آرام هم مى زنيم تا همه مواد با هم مخلوط شود و در انتها كمى روغن با نصف استكان آب اضافه کرده دور برنج را جمع مى كنيم و مجدد كمى دارچين مى پاچيم و درب قابلمه و دم كنى گذاشته و ميگذاريم تا دم بكشد و آماده سرو شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍲سوپ جو با پنیر پارمسان 🍜150 گرم جو پوست کنده ▢130 گرم هویج (خرد شده) ▢200 سی سی شیر ▢150 گرم ساقه کرفس ▢نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم) ▢100 گرم پنیر پارمسان (رنده شده) مواد لازم برای تهیه سس سفید🍥 ▢1 پیمانه آرد ▢1/4 پیمانه خامه فرادما ▢20 گرم کره ▢نمک و فلفل (به مقدار لازم) 🥙دستور تهیه🥙 جو رو از بیست و چهار ساعت قبل در مقداری آب خیس کنین، سپس آبش رو خالی کنین و با آب گوشت به مدت سه ساعت بپزین. وقتی که جو نیم پز شد هویج و کرفس رو بهش اضافه کنین و زمانی که جو کاملا پخته شد، یک چهارم پیمانه ازش جدا کنین و مابقی رو در مخلوط کن بریزین تا له بشه. مجددا جو کنار گذاشته شده رو روی حرارت قرار بدین و سس سفید، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین روی حرارت بمونه تا جا بیفته. پس از اینکه سوپ آماده شد پنیر رو بهش اضافه و هم بزنین سپس در ظرف سوپ خوری بریزین و روی اون رو با مقداری پنیر رنده شده و جوهای ریز، هویج و کرفس تزئین کرده و سرو نمایید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍃سس ریحان🍃 🥬“سس ریحان” یک انتخاب عالی و مناسب برای انواع سالاد هاست 🫒1/2 پیمانه روغن زیتون ▢1/3 پیمانه سرکه سیب ▢1/2 قاشق چای خوری پودر زیره ▢1/2 قاشق چای خوری شکر ▢3 قاشق چای خوری آبلیمو ▢5 عدد برگ گیاه کاکوتی ▢5 عدد برگ ریحان ▢4 حبه سیر (تازه) ▢1 عدد تربچه ▢به میزان لازم روغن کنجد ▢به میزان لازم آویشن ▢به میزان لازم پودر زنجبیل ▢به میزان لازم نمک و فلفل 🥦دستور تهیه🥦 تمام مواد رو درون مخلوط کن، میکس کرده. سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧄یک نان سیر خوشمزه 🍞مواد لازم: هر نوع نان حجیم: یک شماره، ورقه ورقه روغن زیتن بکر: یک‌سوم پیمانه سیر: 2 حبه نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم 🥖روش تهیه: 1 – سیرها را نصف کرده و روی نان‌‌ها بمالید تا عطر سیر رابه خو دبگیرند. 2 – روغن رابا نمک، فلفل و آویشن مخلوط کرده و با قلم مو نان رابه ان آغشته کنید. 3 – فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد داغ کرده و نان‌ها را 8 دقیقه در ان گریل کنید تا برشته شوند. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥕سالاد سیب زمینی چینی🥙 🥔3 لیوان سیب زمینی رنده شده ▢1 لیوان هویج رنده شده ▢50 گرم گشنیز خرد شده ▢1 قاشق غذاخوری سرکه سیاه ▢1 قاشق غذاخوری سویا سس ▢1 قاشق غذاخوری روغن کنجد ▢½ قاشق چای‌خوری شکر ▢نمک دستور تهیه☑️ 4 لیوان آب رو توی ظرفی جوش بیارید و هویج و سیب زمینی رنده شده رو به مدت 2 الی 4 دقیقه توش بپزید بعد از 2 دقیقه حرارت دیدن سیب زمینی و هویج رو بیرون بیارید و توی آب سرد بریزید تا مراحل پخته شدنش تموم بشه. توی ظرف دیگه سویا سس رو به همراه نمک، سرکه، شکر، روغن کنجد مخلوط کنید و سیب زمینی و هویج رو بهش اضافه و مخلوط کنید. گشنیز خرد شده رو روی سالاد اضافه بریزید و سالاد رو سرو کنید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سوهان عسلی پسته ونارگیل پودرقند(ازشکرهم میتونیداستفاده کنید) روداخل تابه داغ روی حرارت متوسط گذاشتم تا خوب ذوب بشه حواستون باشه که باقاشق هم نزنیدکه همش میچسبه به قاشق.خودتابه رو هی تکون بدین تا همه پودرخوب آب بشه بعدکمی عسل که بستگی به میزان پودرقندتون داره بریزیدکه من برای دوقاشق پودرقندازیک ق چ عسل استفاده کردم بعدپودرپسته رو مخلوط کردم از رو حرارت برداشتم بلافاصله موادرو داغ داغ روی سینی ازقبل چرب شده وپودرنارگیل پاشیده ریختم وبا تکون دادن سینی موادروصاف کردم ودوباره پودرنارگیل روش ریختم وگذاشتم تا خوب سرد بشه تا راحت ازسینی جدابشه.دوستان می تونیدازهرمغزدیگه ایی به جای پسته استفاده کنیدمثل بادام درختی،گردو،فندق،بادام هندی و....استفاده کنیدکه هرکدوم طعم بی نظیری به همراه پودرنارگیل داره.درضمن میتونید با برشهای شکیلترزیبایی این خوشمزه رو دوچندان کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧁مافین موز و کدو حلوایی: تخم مرغ1 عدد شکر 1 پیمانه ارد 1 و1/2 پیمانه کره 50 گرم موز له شده 2 عدد پوره کدو حلوایی3/4 پیمانه گردو خرد شده2/3پیمانه وانیل مایع 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری نمک 1 پنس 🧁 کره را اب کرده کمی که خنک شد با موز مخلوط کرده ، شکر و پوره کدو حلوایی را اضافه هم می زنیم.سپس تخم مرغ و وانیل را ریخته هم زده.ارد- نمک- دارچین- زنجبیل-جوش شیرین را الک کرده به مواد قبلی اضافه وهم میزنیم در اخر گردو خرد شده را می ریزیم.3/4 از کپسول ها را پر می کنیم فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم . ابتدا مافین ها را در دمای 200 درجه به مدت 5 دقیقه می گذاریم سپس بدون این که در فر را باز کنیم دما را به 170 درجه کاهش داده و به مدت 20 دقیقه می پزیم.در اخر با خلال امتحان می کنیم تا از پخت کامل ان مطمئن شویم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ایشون ژله هستن . ،ژله بستنی ساده .یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوووب حل کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه .وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب تو قالب و گذاشتم ببنده ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر+کمی روغن زیتون+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس نمک بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید. سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید. من از هویج خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری،پیازچه،ذرت پخته شده استفاده کردم. میتونید مقداری قارچ رو ورقه و با کمی آبلیمو تفت بدید و در سالاد استفاده کنید. برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید. میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل استفاده کنید به دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید. کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه در صورت استفاده از گوجه فرنگی بهتره تخم اونو در بیارید. سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲