اینم یه دسر که طعمش از اون طعم های پرطرفداره😍
مواد لازم :
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر نسکافه دو بسته
آب جوش ۲ لیوان
خامه صبحانه صد گرم
پودر زلاتین ۲ الی ۳ ق غ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
اینم یه دسر که طعمش از اون طعم های پرطرفداره😍 مواد لازم : زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل نوک ق چ شکر دو سو
طرز تهیه :
اول از همه زرده ها رو به همراه وانیل و شکر با همزن برقی اونقد میزنیم تا حل بشه بعد روی بخاطر کتری بن ماریش میکنیم تا از حالت خامی دربیاد ، توی این فاصله ۲ لیوان آب جوش رو با نسکافه هم ترکیب و وقتی دم اومد و حل شد ، مواد زرده رو اضافه و با همزن برقی میزنیم و بعدش خامه رو اضافه و بازم میزنیم و در آخر ژلاتین هارو روی یک لیوان آب سرد ریخته و بعد بن ماری میکنیم و به مواد اضافه میکنیم ، داخل قالب میریزیم ، قالب رو با روغن مایع چرب کنین و بزارین یخچال.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🌸
صبح شد
پنجره هاخندیدند
شاخه هارقصیدند
همه جابوی شکفتن جاریست
فکررفتن باشیم
چه کسی میگوید
پشت این ثانیه هاتاریک است
گام اگر برداریم روشنی نزدیک است
سلام
صبحتون بخیر ☀️🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🔷#شيرينى_پِرِسى_شكلاتى😍😍
مواد لازم:
كيك شكلاتى سيصد و بيست گرم، نسكافه فورى كلاسيك يك و نيم قاشق مرباخورى، خامه صبحانه شكلاتى صد ميلى ليتر، شكلات تخته اى تلخ شصت درصدى صد گرم، گردو خرد شده سه قاشق غذاخورى، پودر كاكائو يك دوم قاشق مرباخورى.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
🔷#شيرينى_پِرِسى_شكلاتى😍😍 مواد لازم: كيك شكلاتى سيصد و بيست گرم، نسكافه فورى كلاسيك يك و نيم قاشق
.
شكلات را به روش بن مارى روى بخار، آب مى كنيم، نسكافه را به آن اضافه كرده، پس از برداشتن از روى بخار خامه را نيز با آن مخلوط مى كنيم.
كيك را توسط چنگال كاملاً ريز و پودر مى كنيم، گردو خرد شده و مواد شكلاتى را اضافه و با قاشق مخلوط مى كنيم تا مواد يكدست شود.
سپس مواد را با دست به صورت يك استوانه در آورده و روى يك كيسه فريزر از وسط باز شده يا سلفون قرار مى دهيم، كيسه را روى آن كشيده و با دست به آن شكل مى دهيم.
چهار سمت آن را صاف كرده و به صورت يك مكعب مستطيل در مى آوريم، سپس دو طرف آن را بسته و چهار ساعت در يخچال قرار مى دهيم.
پس از بيرون آوردن از يخچال با چاقو برش مى زنيم و روى آنها پودر كاكائو مى پاشيم و به شكل دلخواه تزئين مى كنيم. نوش جان.🌸
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
سيگارت
مواد لازم خمير:
خامه پاستوريزه دویست گرم
كره صدوپنجاه گرم
زرده تخم مرغ سه عدد
آرد قوی (گنبد بهترین گزینه است )برای به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد
مواد مياني:
گردو خورد شده دو لیوان
هل كوبيده یکو نیم قاشق مرباخوری
پودر قند پنج قاشق سوپ خوری
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
سيگارت مواد لازم خمير: خامه پاستوريزه دویست گرم كره صدوپنجاه گرم زرده تخم مرغ سه عدد آرد قوی (گنبد
طرز تهيه:
كره ي نرم شده را با هم زن مي زنيم تا كمي نرم شود بعد زرده هاي تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده يك دور مي زنيم بعد خامه را ريخته در حد مخلوط شدن مي زنيم بعد آرد الك شده كم كم اضافه كرده خمير را آرام با نوك انگشتان مخلوط مي كنيم خمير را زياد ورز نمي دهيم چون احتمال بریدن خمیر هست ، خمیر باید یکدست و صاف بشه و لطیف و بدست نچسبه
خمير را به گلوله هاي پنجاه گرمي تقسيم كرده درون نايلون گذاشته تا دو ساعت استراحت كند
گردو پودرقند و هل را داخل خردکن ریخته چند پالس میزنیم درحدیکه مواد بهم بچسبه ولی به روغن نیوفته و بعد تکه هایی اندازه یک فندق کوچکتر بردارید و به شکل سیگارت درست کنید داخل یک ظرف بچینید کنار بگذارید
گلوله ها را يكي يكي از يخچال در آورده به شكل دايره باز كرده دایره هارو به دوازده قسمت کرده از گردوي آماده شده لاي خمير گذاشته را مي پيچيم و در فر صدو هفتاد درجه بمدت ده دقیقه میپزیم
بعد ازخنك شدن شيريني ها،روی انها پودر قند پاشیده و دو سر سيگارت را در شربت بار یا شربت قوام امده زده و پودر پسته مي زنيم💕نوش جان
#سیگارت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
اگر خواستین بدون فر بپزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
قابلمه ای خالی(ترجیحا جنس روی)رو روی حرارت متوسط میزاریم درش رو هم میبندیم که داخلش قشنگ مثل فر گرم بشه بعد که گرم شد درش رو باز میکنیم چیزی شبیه یه رینگ یا قالب کوکو وسط قابلمه گذاشته و قالب رو روی اون رینگ قرار میدیم در قابلمه رو دمکنی میزاریم و درش رو خوب کیپ میزاریم و حرارت رو کم میکنیم تا بمدت ۵۰دقیقه تا یکساعت بپزه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سوخارى
فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲