🥞کرپ فرانسوی🥞
📝مواد لازم:
🔮آرد 1 پیمانه
🔮شکر 2 قاشق چایخوری
🔮نمک 1/4 قاشق چایخوری
🔮تخم مرغ 2 عدد
🔮شیر 1 و 1/4 پیمانه
🔮کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
🥚طرز تهیه کرپ:
۱- آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
۲- تخم مرغ و شیر و کره آب شده را در ظرف دیگری بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
۳- مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
۴- بعد از این که مایه را خوب مخلوط کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.
۵- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.
۶- یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس به سرعت تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.
۷- کرپ به سرعت میپزد. بعد از حدود ۳۰ ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاپریکا 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
برای درست کردن پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز طوریکه قشنگمیشوریم و تخماشو جدا میکنیم و به صورت خلالی برش میدیم و روی پارچه تمیز یا آبکش تو هوای بیرون میزاریم خشک شه (۱-۳روز ) یا روی شوفاژ یا میتونید بزارید تو فر با دمای خیلی کم طوریکه باید یه قاشق چوبی لای در فر بزارید که رطوبتش خارج بشه یا با دستگاه میوه خشک کن آسون ترین راه خلاصه بعد از پروسه خشک کردن باید بلافاصله آسیاب کنید تا دردمای محیط خونه نرم نشه میتونید تو انواع پیتزا یا فست فودا یا مرغ و غذاهای گوشتی استفاده کنید بسیار خوش عطر وبو و بسیار خوش طعم هست ودرعین حال خیلیم پر خاصیت هستش حتما تو خونه درست کنید هیچ کار خاصی نداره هم بهداشتیه هم مقرون به صرفست.
پی نوشت:میتونید از فلفل دلمه ای های رنگیم استفاده کنید ولی ادویه پاپریکا در اصل فلفل دلمه قرمز هستش🤗
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#حلیم_با_گوشت_مرغ 🍗🧅🍲
🔸یک لیوان بلغور گندم ( و یا خود گندم ) رو بعد تمییز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و هشت لیوان آب بریزید تا بپزه نصف یک عدد مرغ.اگه مرغ بزرگ باشه یک سینه کافیه. رو با پیاز وبرگ بو و نمک بزارید تا کاملا بپزه. وقتی پخت استخونش روجدا کنید و با گوشت کوب بکوبید و یا ریش ریش کنید .( آب مرغتون رو دور نریزید )وقتی بلغور تون کاملا پخت بذارید خنک بشه بعد داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید اینجوری حلیم یک دست و صافی خواهید داشت، وقتی میکس شد داخل قابلمه بریزید و مرغ کوبیده ومقداری از آب مرغ رو داخلش ریخته وروی شعله ملایم بذارید تا جا بیفته .اگه کم نمک باشه مقداری نمک بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_شکلاتی_سریع 🍫
🍹شکلات کیت کت شکلات مرس و یا هرچیزی که دوست دارید یک بسته شکلات آب شده 200 گرم خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم دنت شکلانی یک بسته
شکلات هارو رو خرد کنین شکلات آب شده رو با خامه ی فرم گرفته و دنت شکلاتی مخلوط کنین پودر کیت کت ها رو بریزین توی ظرفی که میخواین دسر رو سرو کنین مخلوط شکلات و خامه و دنت رو بریزین روش بزارینش توی یخچال یه چند ساعتی بمونه و خودش رو بگیره حالا با چن تا دونه شکلات تزئینش کنین ...
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آب_توت_فرنگی 🍓
🥤🥤
توت فرنگیها رو کامل بشورید ودم اونها رو بکنید و بدارین داخل یه آبکش تا کاملا خشک شوند حالا داخل ظرفی به ردیف توت بریزین وروش وشکرپاشی کنید وهمینطور ادامه بدین و تا همه توت فرنگیا به شکر آغشته بشن حالا بذارین فریزر یکی دو ساعت بمونه ویخ بزنه و حالا از فریزر خارجکنید ودر مخلوط کن بریزین اگه شکر لازم داشت بریزین دوست داشتین رقیق لثباشه یکم اب سرد بریزین ولی هیچکدوم از اینا لازم نیست . توت فرنگیا رو میکس کنید وداخل لیوان سروبریزین وبا دوتکه یخ ویه برگ نعنا تزیین کنید ونوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍨محلبی ایرمیک
یه دسر مقوی و لذیذ و البته سریع 😉
🥣شیر یک و نیم پیمانه، ارد سمولینا یا همون ایرمیک یک چهارم پیمانه، شکر سه قاشق غذاخوری، خامه قنادی یک دوم پیمانه ( نیاز نیست فرم بدین) موز یک عدد پوره شده بادام یا گردو در صورت تمایل برای داخل دسر کمی، اسانس وانیل کمی
شیر، شکر داخل قابلمه ریخته روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه پوره موز بریزید و بعد سمولینا اضافه کنید حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا شیر جمع بشه اصطلاحا و مواد غلیظ بشه آجیل مورد نظر و خامه قنادی رو بریزید نیاز نیست قبلش خامه رو فرم بدین مواد که خوب مخلوط شد و یکدست و البته شبیه فرنی کمی غلیظ از حرارت بردارید وانیل کمی اضافه کنید یا هل و داخل ظرف بریزید بعد از خنک شدن میتونید سرو کنید نوش جان 😋
🍥اگر خواستید خامه قنادی نزنید همون مقدار خامه صبحانه با یه قاشق غذاخوری کره هم دمای محیط رو اضافه کنید و البته چون خامه صبحانه شیرین نیست مقدار شکر هم اضافه کنید البته مزه کنید چون نمیتونم مقدار دقیق بگم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍰#کیک_یک_تخم_مرغی
ارد دو پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1قاشق چایخوری
ماست 1پیمانه
شکر سفید 1پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ 1عدد
وانیل کمی
🥚ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.روغن را اضافه کرده و با همزن بزنید.ماست را اضافه کرده هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.زمانی که آرد را اضافه می کنید مواد را خیلی هم نزنید.
مواد کیک را در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید
بعد سرد شدن خامه فرم گرفته روی کیک زدم و میوه هارو چیدم و کمی ژلاتین رقیق روی میوه ها زدم تا براق بمونن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧆#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
🥐این غذا یکی از محبوب ترین غذای کشور تونس
که شبهای عید معمولا این غذا رو سرو میکنند
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم
پ ن:من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نخود_شور😋
🥣من نخود ٤٨ ساعت ميخيسونم وروزي دوسه بار آبشو عوض ميكنم اينكار باعث ميشه هم زودتر بپزه هم نفخش از بين بره. (حتما حتما اينكارو بكنيد)
حالا نخود وآبكش ميكنم دوباره با مقداري آب ويك پياز كوچيك يا درسته بندازيد توش (يا خرد كنيد فرقي نداره تا اواخر پخت اثري ازش نميمونه😄 ) ويكم روغن ميزاريم بپزه ودرشو ميزاريم ١-١/٣٠ طول ميكشه قشنگ بپزه ولعاب بندازه البته بايد نيم ساعت قبل خاموش كردن نمك واضافه كنيد. وبزاريد آبش كامل غليظ ولعابدار بشه ميتونيد در اين مرحله نخود وكنسرو كنيد يابريزيد تو صافي وفريز كنيد يا مثل بنده بايكم فلفل سياه يا فلفل چيلي نوش جان كنيد. تواين هوا بدجوي ميچسبه مخصوصا واسه ميانوعده وعصرونه بچه ها گزينه خوبي خواهد بود.
شورمزه رو ميتونيد با كلوچه مخصوص با دوغ سروكنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧇#تارت_خرما_و_گردو
🧈مواد لازم برای پایه ی تارت:
100 گرم کره
یه پیمانه و نیم آرد
یک چهارم پیمانه پودر قند
یک عدد تخم مرغ
وانیل (۵گرم)
🥠طرز تهیه:
توی غذاساز کره رو با شکر و یک تخم مرغ مخلوط میکنیم سپس آرد رو الک و اضافه می کنیم و هم میزنیم و توی نایلون میپیچینیم و کمتر از یه ساعت توی یخچال بذارید بعد داخل قالب تارت پهنش میکنیم روش کاغذ روغنی و یه شی نسوز سنگین میزاریم یا بادوم خام و توی طبقه ی پایین فر با دمای ۲۰۰ درجه میزاریم بپزه.بعد از فر درش میاریم ، کاغذ روغنی رو برمی داریم روشو گریل میکنیم تا طلایی شه و میریم سراغ فیلینگ.
سه چهارم پیمانه خرمای له شده و دو تخم مرغ و ۵۰ گرپ کره و نصف پیمانه شکر قهوه ای و نصف پیمانه شربت ذرت یا عسل رو با هم مخلوط میکنیم.بعدگردوی خرد شده رو اضافه و با قاشق هم میزنیم . برای تزیین میتونین ده دقیقه قبل از اینکه تارتو از فر دربیارین روش چند تا گردوی از وسط نصف شده بزارین. مخلوط روی روی پایه ی تارت میریزیم و بیست دقیقه میزاریمش داخل فر بعد که از فر بیرون آوردیمش میزاریم خنک بشه بعد برش میدیم و سرو میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_ترش_واش
🍲🍲🍲
🌱سبزی ترش واش سرخ شده(گشنیز،جعفری،چوچاق،تره،خالواش،ترش واش،نعنا)..فیله مرغ...پیاز یک عدد بزرگ...سیر پنج حبه...بادمجان سرخ شده...گوجه
ابتدا پیاز رو رنده و سرخ میکنیم سیرو هم رنده و سرخ میکنیم،تکه های مرغ رو هم خوب سرخ میکنیم و به پیاز و سیر اضافه کرده و سبزی ترش واش رو هم داخل ظرف ریخته،نمک و کمی فلفل و آب هم اضافه میکنیم،میذاریم بپزه،داخل خورش هم میتونید آبغوره هم آب نارنج بریزید،ولی من رب نارنج ریختم فوق العاده خوشمزه شد😋آخرای پخت بادمجانهای سرخ شده رو داخل خورش میریزیم تا مزه دار بشند و چند عدد رو هم همراه گوجه سرخ شده برای تزئین روی خورش میذاریم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍔#برگر_مرغ
با این مقدار مواد 14 همبرگر درست میشه اگه بخواین با خیال راحت میتونین تا یه هفته تو فریزر بزارینش
🧅مواد لازم؛ -1 کیلوگرم مرغ بدون استخوان
-1 عدد تخم مرغ
-5 حبه سیر
-1 لیوان چایخوری آردسوخاری
-1 قاشق چایخوری فلفل قرمز -1 قاشق چایخوری کاری
-1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
-نمک
🧄مواد لازم برای غلتاندن:
- آرد سوخاری -2 عدد تخم مرغ
🍔طرز تهیه؛
مرغ رو داخل غذاساز میریزیم بعد داخل یه کاسه میریزیمش همه ی مواد برگرو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و نیم ساعت میزاریمش توی یخچال تا استراحت کنه. اگه وقت ندارید میتونین همون موقع هم سرخش کنین. بعد از اینکه مواد مرغ استراحت کرد شکلش میدیم و داخل تخم مرغ میزنیم بعد داخل آرد سوخاری واردش میکنیم و سرخش میکنیم و با نان همبرگر و کاهو ، پنیر چدار ، پیاز و ترشی سرو میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲