eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌰 ۲۵۰ میلی گرم شیر ولرم یا یه لیوان و یک چهارم لیوان ۸۰ گرم شکر یا تقریبا ۷ قاشق سوپ خوری ۶۰ میلی گرم روغن یا ۳ قاشق سوپ خوری ۱ عدد تخم مرغ ۸ گرم خمیر مایه یا یه قاشق غذاخوری ۵۰۰ گرم آرد یا سه لیوان و ۵ قاشق غذا خوری کره جهت رمال کرم فندق شکلاتی یا نوتلا به مقدار لازم پودر نارگیل جهت تزیین مارمالاد جهت تزیین همه مواد رو به ترتیب از بالا به پایین خوب مخلوط کنید و ورز بدین تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه درست بشه بعد روشو بپوشونید و بگذارید تا یک ساعت یه جای گرم ور بیاد بعد خمیر رو باز کنید برش بزنید و داخلش نوتلا بریزید و فرم بدین بگذارید تو قالب چرب شده و یک ساعت دیگه استراحت بدین و بعد روش کره بمالین و بگذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدوا ۳۰ دقیقه تا بپزه بعد که خنک شد از قالب جدا کنید و با مارمالاد و نوتلا و پودر نارگیل تزیین کنید و نوش جان کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از دورهمی بانوان post
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی 🍳 ❣💛 فلافل ترد و تند 💛❣ شما میتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️ مواد لازم ( ٦ نفر) نخود >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد جعفري >> ١٥٠ گرم گشنيز >> ١٠٠ گرم سير >> ٦ حبه فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ كچاب ٢ قاش غ خ مايونز>> ٢ قاشق غ خ . طرز تهيه✍️ اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم. 💕لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💕 کپی ممنوع⛔️ ☕️ دورهمی بانوان ☕️ ༺༻°❅°☕️°❅°༺༻ @eitaa_dorehami ༺༻°❅°☕️°❅°༺༻
مواد لازم آلو‌اسفناج مجلسی: گوشت خورشتی یا گوشت مرغ۳۰۰ گرم اسفناج ۵۰۰ گرم تره ۲۰۰ گرم سیر ۲ حبه پیاز متوسط ۲ عدد آلو خورشتی ۲۰۰ گرم گردو چرخ شده ۲۰۰گرم رب انار ۲قاشق غذا خوری بسته به سلیقه اگه دوست داشتین بیشتر روغن مایع به اندازه کافی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی دستور پخت: اول یکی از پیازها رو به صورت ریز خرد کنیبن خرد با روغن کمی تفت بدین تا نرم و شفاف بشه .زرچوبه بزنیبن و گردوی چرخ شده رو هم اصافه کنیین و تفت بدین .گوشت قرمز یا گوشت مرغ رو‌به قابلمه اضافه کنین . گوشت را خوب تفت بدین تا سرخ بشه و رنگش تغییر کنه بعد چند لیوان آب جوش اضافه کنین و اجازه دهید گوشت بپزه بقیه ی پیاز رو به همراه سیرها خرد کنین و توی تابه جدا تفت بدین تا نرم بشه. اسفناج و تره رو ریز خر کنیبن و چند دقیقه تفت بدین .سپس از روی حرارت بردارین و کنار بگذارین .وقتی گوشت نیم پز شد سبزیجات را به قابلمه اضافه کنین . زیر خورش را کم کنین در اواسط پخت رب انار رو به خورش اصافه کنیبن و اجازه دهید کنید. آلو ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس کنیبن و در ۳۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنین . برای طعم دهی بهتر می توانین مقداری آبغوره یا آبلیمو هم به خورش اضافه کنین . بعد از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنین . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فیله مرغ اسفناج پیاز متوسط  سیر فلفل دلمه و قارچ (قابل حذف) آب لازانیا به تعداد لازم پنیر موزارلا رنده شده سس بشامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#لازانیای_مرغ_اسفناج فیله مرغ اسفناج پیاز متوسط  سیر فلفل دلمه و قارچ (قابل حذف) آب لازانیا به تعد
طرز تهیه : برای شروع ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با کمی روغن که در تابه ریخیتم و داغ شده تفت می دیم تا سبک بشه و حالت شیشه ای پیدا کنه. سپس دو حبه سیری رو که خیلی ریز خرد یا ساطوری کردیم رو به پیاز در حال تفت خوردن اضافه می کنیم و یه تفت دادن ادامه میدیم تا عطر سیر بلند بشه حالا فیله های مرغ که به تکه های مکعبی شکل یک اندازه خردشون کردیم و از یکی دو ساعت قبل همراه با نمک و ادویه مزه دارشون کردیم رو به سیر و پیاز در حال تفت خوردن اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم. اجازه میدیم تا تکه های مرغ کم کم تغییر رنگ بدن. فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. نوبت اضافه کردن قارچ هایی هست که به اندازه ایی که نه خیلی بزرگ باشن و نه خیلی کوچک اسلایس کردیم هست. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه. اسفناج رو درشت خرد میکنیم و کمی تفت و به باقی مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل زردچوبه ، آویشن و کمی پودر پاپریکا افزوده کمی تفت میدیم و زیر شعله رو کم می کنیم. حالا کف ظرف مورد نظرمون رو مقداری سس بشامل میریزیم و کل سطح رو باسس میپوشونیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل یا سس سفید می چینیم. در مورد انواع لازانیا باید متذکر بشم اگر از لازانیای معمولی استفاده میشه باید قبل از این مرحله طبق دستور پشت بسته بندی لازانیا اون رو آمده کرده باشین و اگر از لازانیا های نیم پخت و نیمه آماده استفاده کردین، به همون صورت خشک استفاده کنین. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم و همه جا به صورت یکنواخت پخشش می کنیم و بعد با مقدار مورد نظرمون از پنیر روی فیلینگ رو می پوشونیم. من لا به لای لایه های لازانیا خیلی پنیر نمیریزم چون موقع پخت، از کناره های ظرف بیش از حد بالا میاد و اینکه طعم اصلی لازانیا رو تحت تاثیر قرار میده! ولی این کاملاً سلیقه ای هست و شما به هر میزانی که دوست دارین از پنیر استفاده کنین. به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم تا ظرمون پر بشه. لایه آخر رو که لازانیا چیدیم، 1/4 پیمانه ابی رو که داشتیم رو دورتا دور ظرف میریزیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم: گوشت سردست گوسفندی با استخوان 400 گرم سبزی (تره، ترخان) 300 گرم نخود نصف لیوان عدس نصف لیوان لوبیا سفید نصف لیوان برنج یک و نیم لیوان پیاز 1 عدد پیاز داغ به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز به میزان لازم ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی میکنیم و دو مرتبه آب تازه روی اونا می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت میذاریم تا بپزه. گوشت را توی قابلمه دیگه با یه دونه پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت ملایم میذاریم م تا گوشت بپزه. برنج رو هم جداگانه می پزیم. سبزی ها را بعد از پاک کردن خرد می کنیم و کاملاً تفت می دهیم تا بپزه. بعد از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته اضافه کرده و سبزی ها رو هم اضافه می کنیم. گوشت که کاملاً پخت، اونو از قابلمه در می آوریم و استخوانش رو جدا می کنیم و گوشت رو می کوبیم و با آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند. توی یه قابلمه کوچیک کمی روغن را داغ می کنیم و پیاز داغ رو با کمی زرد چوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زرد چوبه گرفته بشه و اونو داغ داخل آش در حال جوشیدن می ریزیم. یک سوم از آش رو داخل ظرف دیگه ای می ریزیم و کاملاً می کوبیم و بعد به آش اضافه می نماییم. وقتی همه ی مواد رو کاملا مخلوط کردیم میذاریم آش کاملاً جا بیفته وقتی آش حاضر شد داخل ظرف سرومون میریزیم و با پیاز داغ تزیین میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب مرغ تابه ای😍❤️ مواد لازم :👇 گوشت مرغ چرخ شده ... ۵۰۰ گرم پیاز اب گرفته ... ۱عدد جعفری خرد شده ... نصف پیمانه نون تست ... ۲عدد نمک، فلفل، پاپریکا، پودر تخم گشنیز زعفران شیر ... به مقدار لازم . دستور تهیه :👇 ابتدا نون‌های تست داخل شیر بزارید تا کاملا نرم بشه بعد از نرم شدن شیر اضافشو بگیرید. (بهتره از صافی رد کنید) پیاز را رنده کنید و اب پیاز بگیرید. گوشت مرغ را که بهتره مخلوط ران و سینه باشه داخل ظرف بریزد. جعفری، پیاز، نون تست نرم شده، ادویه و زعفران اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. بذارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کند. بعد از گوشت به اندازه یه نارنگی برداشته، در دست به شکل لوله ای دربیارید. به سیخ چوبی بزنید. بعد داخل تابه گرم شده سرخ کنید. این غذا می تونید هم با نون هم برنج سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
👌 😍 میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه. . اون سیب زمینیارو ک دیگ نگو😍.سیب زمینی رو برشای بزرگ زدم توی ابجوش و نمک ریختم بعد چند دیقه ابکش کردم.ته ظرف روغن اسپری کردم سیب زمینیارو با کمی شوید نمک و فلفل و اویشن مخلوط کردم و ریختم توظرف و رفت تو فر تا برشته شه😗اگ عذاب وجدان نمیگیرین اخر سر پنیرم بریزین روش😨😨 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد. شیر 1 پیمانه سرخالی. فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد. جعفری ساطوری شده 1 پیمانه. آرد 4 پیمانه. پنیر رنده شده 1 پیمانه. نمک و فلفل کمی. بیکینگ پودر 1 ق م. روغن برای سرخ کردن نصف پیمانه. طرز تهیه : ابتدا دو تا تخم مرغ رو با همزن دستی میزنیم، سپس شیر رو اضافه و مخلوط می کنیم، فلفل دلمه ای قرمز رو ریز کرده به همراه جعفری خرد شده به مواد اضافه و مخلوط می کنیم، حالا پنیر رنده شده رو اد میکنیم، من از پنیر پارمزان استفاده کردم،در صورت تمایل میتونین پنیر پیتزا جایگزین کنین. حالا نمک و فلفل و مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو افزوده، با دست ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود، بعد خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، هر قسمت رو با وردنه صاف و به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم، بعد داخل تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. این نون خوشمزه رو میتونین با انواع سوپ سرو کنین. در صورت تمایل میتونین از تکه های مرغ پخته شده یا سوسیس و کالباس داخلش استفاده کنین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ شیر ۲ لیوان آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری کاکائو ۱ قاشق غذاخوری زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری و یا خامه ۲ قاشق غذاخوری شیر سرد در قابلمه ای ریخته آرد برنج را داخلش الک کنید خوب باهمزن دستی بهم میزنیم تا آرد برنج حل شده وهیچ گلوله ای باقی نمونه بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت کم مدام بهم میزنیم تا وقتی که غلظت پیداکند و در نهایت گلاب و کره یا خامه رو به دلخواه اضافه میکنیم سپس از روی حرارت برداشته فرنی رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم به یکی زعفران و به یکی کاکائو که بایدقبلش با کمی آبجوش حل کنیم میریزیم و یه قسمتش هم که سفید میمونه بعد از این مرحله بستگی به سلیقه تون داره دوست داشتین لایه به لایه داخل جام یا پیاله یا . . .میریزیم البته باید لایه اول کمی خودشو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید من فرنی های رنگ شده رو تک تک داخل ظرف سس خوری ریختم و همزمان هرسه رنگ رو به کمک دخترم از سه گوشه آروم داخل پیاله ها ریختم . نکته:میتونید به جای آرد برنج از نشاسته ذرت استفاده کنید سلیقه ای وذائقه ای است طاعات وعباداتتون قبول دوستان امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
آش دوغ خیلییییی خوشمزه😍😋😋😋👌100%گیاهی مواد لازم(برای 4 نفر) : .●نخود ۱ پیمانه .●برنج ۱ پیمانه (من ۱/۲پیمانه برنج و ۱/۲ پیمانه کینوا استفاده کردم بجاش) .●سبزی آش خرد شده ۳ پیمانه .●دوغ گیاهی ترش ۳ پیمانه(می تونید از دوغ گیاهی آماده استفاده کنید یا خودتون درست کنید: تو شیر شاهدونه یا شیر جوی دوسر یه مقدار آبغوره یا آب لیموی تازه و نمک و نعنا بریزید که طعم دوغ بگیره) .●سیر یک کله .●سیر داغ و نعنا داغ . طرز تهیه: .●نخود رو میزاریم چند ساعت خیس بخوره و آبش رو عوض می کنیم و میذاریم بپزه .●وقتی نخود نیم پز شد، برنج رو اضافه می کنیم و منتظر میشیم که همشون حسابی بپزن و نرم شن (باید مواظب باشیم که ته نگیره و هم بزنیم) 👈توجه کنید که نباید آش خیلی شل باشه که جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشه .●بعد دوغ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کمی بجوشه .●بعد سبزی و کینوا رو اضافه می کنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم بپزه. 👈حالا آش رو می چشیم و اگه نیاز بود کمی نمک و آبغوره هم بهش اضافه می کنیم که به طعم دلخواه برسه .●در آخر یه کله سیر رو رنده یا له می کنیم و به آش اضافه می کنیم و بعد از ۱ دقیقه زیرشو خاموش می کنیم که سیر نپزه و عطرش از بین نره و دیگه آش خوشمزمون آماده ی خوردنه .●موقع سرو، روی آش رو با نعنا داغ و سیر داغ تزئین می کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
دوپیازه آلو به سبک شیرازی سیب زمینی آبپز:4عدد متوسط پیاز:4عدد متوسط گوجه:4عدد متوسط رب:1قاشق سرخالی نمک و فلفل:به مقدار لازم سیب زمینی ها که آبپز شد اجازه میدیم خنک بشه و بعد معکبی خرد میکنیم، گوجه ها رو پوست کرده و خرد،میکنیم و داخل تابه روی حرارت میزاریم تا نرم بشه و بعد،مقداری کره یا روغن بهش اضافه میکنیم و به همراه رب مقداری تفت میدیم، پیاز رو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم، نمک و زردچوبه میزنیم و بعد سیب زمینی های خرد شده رو اضافه میکنیم ،فلفل سیاه میریزیم و به کمک کفگیر به آرومی زیر و رو میکنیم تا خرد نشه، بعد که کنی با هم تفت دادیم گوجه تفت داده شده رو اضافه کرده و بعد از 5دقیقه از روی حرارت برمیداریم و سرو میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲