🌮کوکوی رژیمی بادمجان🍆
🧄بادمجان: ۳ عدد
🧄آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
🧄قارچ: ۶ عدد
🧄سیر: ۳ بوته
🧄کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
🧄تخم کتان: ۲ قاشق غذاخوری
🧄شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
🧄آویشن: یک قاشق چایخوری
🧄سماق: یک قاشق چایخوری
🧄زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
🧄نمک و فلفل به میزان لازم
🥗طرز تهیه 🍕
بادمجان ها را شسته، پوست بگیرید و خرد کنید.
قارچ ها را خرد کرده و سیر را پوره کنید.
تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید تا گرم شود. تکه های بادمجان، قارچ، سیر پوره شده، ادویه ها و سبزی ها را در تابه بریزید.
در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا مواد پخته شوند. سپس مواد را کمی هم بزنید و تابه را از روی شعله بردارید.
مخلوط پخته شده را در کاسه ای بریزید. آرد برنج، کنجد و تخم کتان را به مخلوط افزوده، خوب هم بزنید و به آرامی له کنید.
در تابه بزرگی مقدار کمی روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، یک قاشق غذاخوری از مواد کوکو را به آرامی در تابه گذاشته و به کمک قاشق به آن شکل دهید.
هر طرف کوکوی بادمجان را حدود دو تا سه دقیقه سرخ کنید. وقتی دو طرف کوکو طلایی شد، آماده است.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍜پاستا و میگوی سرخ شده🍤
🍛موادلازم🍛
🍝پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم
🍝میگو 10 تا دونه
🍝سیر رنده شده 3 حبه
🍝گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان
🍝سرکه سفید نصف فنجون
🍝آبلمیو 1/4 فنجون
🍝فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره)
🍝رنده پوست لیمو کمی
🍝ریحان تازه نصف لیوان
🍝#پنیر_پارمزان نصف لیوان
🍝روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ
🫕چجوری بپزیم؟
پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍨#صبحانه_چی_بخوریم؟😋
یه صبحانه سالم و مقوی،هم واسه کسایی که رژیم دارن،هم واسه بچه ها ، هم واسه آدمهای عادی👌🏻
🧁درست کردنش خیلی خیلی ساده و آسونه که شاید ۸۰ درصد شما بلد باشین
🥣🍶مواد لازم :
شیر ۴ لیوان
جو دو سر پرک ۳ لیوان
دارچین یک ق غ سرپر
عسل به مقدار دلخواه
.
🍲طرز تهیه :
اول از همه شیر و جو رو مخلوط و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا جو لعاب بندازه
بعد دارچین رو اضافه و سر آخر عسل رو به مقداری که میخواین شیرین باشه میریزیم و خوب هم میزنیم و ۳ دقیقه بعد از رو گاز بردارین و با میوه های تازه سرو کنین.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
😋نبات فوری🍚
🍶شیر یا آب یک لیوان
🍥شکر سه لیوان
🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
☕️طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
پخت ماهی🐟
🥪بخارپز کردن🦪
🍃ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعمهای طبیعی هستند، مناسب است. برای پخت این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزیهای مختلف را به خود میگیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفلسیاه قبل از پخت کافی است.
🥗ابتدا کف تابه را با مقداری سیبزمینی حلقه شده بپوشانید. سپس روی سیبزمینیها، یک ردیف هویج حلقه شده، یک ردیف ساقۀ کرفس خرد شده، یک ردیف فلفلدلمهای، یک ردیف پیاز خام حلقه شده و یک ردیف برگ سبزیهای معطر مانند نعناع، جعفری و گشنیز قرار دهید و تکههای ماهی را روی این سبزیها بگذارید. برگهای خردشده کرفس را روی ماهیها بپاشید و در تابه را بگذارید. بعد از گرم شدن تابه، حرارت را بهاندازهای کم کنید که ماهی و سایر سبزیها آب بیندازند و خوب بخارپز شوند. در صورت تمایل میتوانید ۲ حبه سیر به محتویات تابه اضافه کنید. برای بهبود طعم ماهی بخارپز میتوان آن را با کمی روغنزیتون و آبلیموی تازه یا سرکه سرو کنید.🍃
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍎پودینگ سیب و جو پرک، یک دسر کم کالری و مناسب برای تناسب اندام است. تخم شربتی موجب کاهش اشتها میشود و دارچین موجود در این دسر سوخت و ساز بدن و چربی سوزی را افزایش میدهند.
🍏مواد لازم
🔸جو پرک 1/3 لیوان
🔸 سیب 1 عدد
🔸 تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
🔸 شیر بادام 1 لیوان
🔸وانیل 1/4 قاشق چایخوری
🔸 دارچین 1 قاشق چایخوری
🔸 عسل نصف قاشق غذاخوری
🔸آناناس اختیاری برای تزئین
🍨طرز تهیه🥣
1- تخم شربتی را خوب بشویید.
2- تخم شربتی، جو پرک ، سیب پوست گرفته و خرد شده، شیر بادام، وانیل، دارچین و نصف قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
3- دسر را در ظرف دلخواه بریزید و با آناناس تزئین و سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
ترکیبهای عالی اشپزی
_رزماری + گوشت
سرآشپزهای معروف در تهیه غذاهای گوشتی برای رزماری ارزش زیادی قائل هستند. نه تنها به گوشت طعم می بخشد، بلکه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می توانند مواد سرطان زا را که هنگام پختن گوشت آزاد می شوند، خنثی کنند.
_آووکادو + اسفناج
اسفناج حاوی ویتامین A است که در ترکیب با چربی های گیاهی موجود در آووکادو بهتر جذب می شود.
_گوجه فرنگی + روغن زیتون
لیکوپن که به گوجه فرنگی رنگ غنی می دهد، تأثیر مفیدی بر قلب و عروق خونی دارد. روغن زیتون، حاوی اسیدهای چرب تک اشباع، حداکثر جذب لیکوپن را افزایش می دهد.
_ماست + سبزیجات
ترکیبی عالی برای سالاد ماست ساده سرشار از کلسیم است و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و سبزیجات حاوی فیبر هستند که جذب کلسیم را افزایش می دهد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🐟پخت ماهی😋
🥐سوخاری کردن🥪🥪🥪
🍃واقعیت این است که بیشتر مردم، طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقهای به خوردن ماهی ندارند، بدشان نمیآید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند. برای سالمتر شدن ماهی سوخاری، میتوانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آبلیمو، نمک، فلفلسیاه و پودر سیر بخوابانید.
سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن سادهتر پودر سوخاری، میتوانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهیها، با بخار ایجادشده بهراحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش، بهتر است گوشت ماهی را بهصورت فیله درآورید
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥣مربای کدو تنبل
🔸کدو تنبل ۱ عدد متوسط
🔸شکر ۵/۱ کیلو
🔸آهک به میزان لازم
🔸هل ۲تا ۳ عدد
🔸گلاب به میزان دلخواه
🔸آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
🔸آب ۵ – ۶ لیوان
❎🍃دستور تهیه مربای کدو تنبل
کدو را شسته و پوست بگیرید سپس دانه ها یش را خارج کنید و به اشکال مورد نظر برش دهید .
آهک را با آب مخلوط کنید و بعد از ته نشین شدن آهک آب حاصل را به کدوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکش کنید و چندین باردر آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و یک بار هم در آب بجوشانید و آبش را تعویض کنید.
آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن و صاف
کردن شربت کدو ها را بپزید .
وقتی شربت قوام لازم را پیدا کرد آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و کدوها هم پخته شده مربا آماده است و بعد از خنک شدن داخل شیشه های استریل بریزید و نوش جان کنید .
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃دیپ چیست👩🍳
🍛شما هم ممکن است تا بهحال اسم دیپ را شنیده یا در منوی رستورانها خوانده باشید، ولی ندانید دقیقاَ دیپ چیست؟ دیپها انواعی از سسها هستند که بهصورت گرم یا سرد سرو میشوند.
🥣دیپ یک اصطلاح آشپزی است؛ سس غلیظی که بهعنوان طعمدهنده و چاشنی، همراه غذای اصلی یا کنار سبزیجات خام، اسنک، چیپس، غذاهای دریایی، فینگرفودها، کراکر و ترتیلا سرو میشود.
🍾تفاوتش با سس در این است که سسها روی غذا ریخته و مخلوط میشوند، اما دیپ به غذا اضافه نمیشود، بلکه غذا به آن اضافه میشود، بهاین شکل که غذا داخل ظرف سرو فرو میرود.
🍥معمولاً مواد اصلی دیپها بر پایۀ خامه، ماست چکیده یا پرچرب، پنیرهای خامهای، سس مایونز، حبوبات و سبزیجات با غلظتهای متفاوت است که بههمراه ادویه ها درست میشوند. رایجترین و متداولترین آنها، ماست و خیار، ماست و لبو، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج است و معروفترینش ماست موسیر با چیپسه!😍
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🌯پیش غذا
🔶تن ماهی با سس فلفل تند
مواد لازم
🥔4 عدد سیب زمینی
🌶سس فلفل
🥗دو عدد کنسرو ماهی
🧀100 گرم پنیر چدار
طرز تهیه:🥪
سیب زمینی را با پوست در فر بپزید آن را به دو نیمه قسمت کنید و درون آن را خالی کرده و با تن ماهی پر کنید روی آن سس فلفل تند و پنیر را بریزید و دوباره درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود سپس آن را سرو نمایید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥣مربای کدو تنبل
🔸کدو تنبل ۱ عدد متوسط
🔸شکر ۵/۱ کیلو
🔸آهک به میزان لازم
🔸هل ۲تا ۳ عدد
🔸گلاب به میزان دلخواه
🔸آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
🔸آب ۵ – ۶ لیوان
❎🍃دستور تهیه مربای کدو تنبل
کدو را شسته و پوست بگیرید سپس دانه ها یش را خارج کنید و به اشکال مورد نظر برش دهید .
آهک را با آب مخلوط کنید و بعد از ته نشین شدن آهک آب حاصل را به کدوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکش کنید و چندین باردر آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و یک بار هم در آب بجوشانید و آبش را تعویض کنید.
آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن و صاف
کردن شربت کدو ها را بپزید .
وقتی شربت قوام لازم را پیدا کرد آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و کدوها هم پخته شده مربا آماده است و بعد از خنک شدن داخل شیشه های استریل بریزید و نوش جان کنید .
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲