🍃دیپ چیست👩🍳
🍛شما هم ممکن است تا بهحال اسم دیپ را شنیده یا در منوی رستورانها خوانده باشید، ولی ندانید دقیقاَ دیپ چیست؟ دیپها انواعی از سسها هستند که بهصورت گرم یا سرد سرو میشوند.
🥣دیپ یک اصطلاح آشپزی است؛ سس غلیظی که بهعنوان طعمدهنده و چاشنی، همراه غذای اصلی یا کنار سبزیجات خام، اسنک، چیپس، غذاهای دریایی، فینگرفودها، کراکر و ترتیلا سرو میشود.
🍾تفاوتش با سس در این است که سسها روی غذا ریخته و مخلوط میشوند، اما دیپ به غذا اضافه نمیشود، بلکه غذا به آن اضافه میشود، بهاین شکل که غذا داخل ظرف سرو فرو میرود.
🍥معمولاً مواد اصلی دیپها بر پایۀ خامه، ماست چکیده یا پرچرب، پنیرهای خامهای، سس مایونز، حبوبات و سبزیجات با غلظتهای متفاوت است که بههمراه ادویه ها درست میشوند. رایجترین و متداولترین آنها، ماست و خیار، ماست و لبو، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج است و معروفترینش ماست موسیر با چیپسه!😍
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🌯پیش غذا
🔶تن ماهی با سس فلفل تند
مواد لازم
🥔4 عدد سیب زمینی
🌶سس فلفل
🥗دو عدد کنسرو ماهی
🧀100 گرم پنیر چدار
طرز تهیه:🥪
سیب زمینی را با پوست در فر بپزید آن را به دو نیمه قسمت کنید و درون آن را خالی کرده و با تن ماهی پر کنید روی آن سس فلفل تند و پنیر را بریزید و دوباره درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود سپس آن را سرو نمایید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥣مربای کدو تنبل
🔸کدو تنبل ۱ عدد متوسط
🔸شکر ۵/۱ کیلو
🔸آهک به میزان لازم
🔸هل ۲تا ۳ عدد
🔸گلاب به میزان دلخواه
🔸آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
🔸آب ۵ – ۶ لیوان
❎🍃دستور تهیه مربای کدو تنبل
کدو را شسته و پوست بگیرید سپس دانه ها یش را خارج کنید و به اشکال مورد نظر برش دهید .
آهک را با آب مخلوط کنید و بعد از ته نشین شدن آهک آب حاصل را به کدوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکش کنید و چندین باردر آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و یک بار هم در آب بجوشانید و آبش را تعویض کنید.
آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن و صاف
کردن شربت کدو ها را بپزید .
وقتی شربت قوام لازم را پیدا کرد آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و کدوها هم پخته شده مربا آماده است و بعد از خنک شدن داخل شیشه های استریل بریزید و نوش جان کنید .
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳فست فود
ترتیب لایه ها:
سیب زمینی پخته
قارچ و فلفل دلمه تفت داده شده(ادویه هاش تاکو و پاپریکا و نمک بودن)
سوسیس تفت داده شده
و پنیر پیتزا
میتونید تو تابه هم بچینید تا پنیرش آب بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥔اسنک سیب زمینی
🥐2 عدد سیب زمینی
🥐1 پیمانه شیر
🥐10 گرم مخمر خشک
🥐1 ق.غ فلفل سیاه
🥐1 ق.چ نمک
🥐1 عدد تخم مرغ
🥐300 گرم آرد
🥐1.2 پیمانه پیازچه
🥐1 ق.چ پاپریکا
🧇دستورپخت اسنک سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس خوب له کنید.
به سیب زمینی ها، مخمر، شیر، نمک و فلفل و پاپریکا و آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا شبیه خمیر شود، سپس روی ظرف را پوشانده و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
به خمیر استراحت کرده، پیازچه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس خمیر را درقیف ریخته و با قیچی به اندازه های دلخواه در روغن داغ زیاد سرخ تقسیم کنید و سرخ کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کادایف_شیری🍭🍭
🍡رشته کادایف: 500 گرم
🍡کره (ذوب شده): یک پیمانه
🍡فندق (پودر شده): یک پیمانه + مقداری برای تزئین
🍡شیر: 3 پیمانه
🍡شکر: 4 پیمانه
🍡پودر پسته: برای سرو
🍡خامه فرم گرفته یا سرشیر: برای سرو
🧊طرز تهیه کادایف شیری
ابتدا شیر و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و شیر به جوش آید.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
دو سوم پیمانه از کره ذوب شده را به رشته کادایف اضافه کرده و با انگشتان دست خود مخلوط کنید.
رشته ها را در حفره های قالب مافین قرار دهید، طوری که تا نیمه حفره ها پر شوند.
سپس مقداری فندق پودر شده به آنها اضافه کرده و با انگشتان دست فشار دهید.
بقیه کره ذوب شده را روی رشته ها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
رشته ها را از فر در آورید و مخلوط شیر و شکر خنک شده را روی آنها بریزید.
سپس کادایف شیری را به ظرف سرو انتقال دهید و روی آنها را با خامه یا سرشیر و فندق و پسته پودر شده تزئین کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍧دسر خامه توت فرنگی🍧
🍓اول از همه خامه و پنیر رو با همزن دستی ۲ دقیقه با دور تند زده تا فرم بگیره و سفت بشه.
بعد یک ربع میزاریم یخچال.
بعد بیسکوییت هامون رو داخل پلاستیک زیپی ریخته و بعد درشو محکم میبدیم و با وردنه پودرش میکنیم.
هرمقدار که دوس دارین پودرش کنین.
بعد خاممون رو از یخچال دراورده و داخل قیف میریزیم.
لیوان دسرمون رو برداشته ، اول پودر بیسکوییت میریزیم و بعد خامه و دوباره بیسکوییت و خامه.
قابل توجه که این بین تکه های میوه هم حتما میتونین بزارین.
سر اخر هم خامه ریخته و یکم روشو پودر بیسکوییت میپاشیم.
یدونه توت فرنگی(میوه) میزاریم روش و با برگ نعناع تزیین میکنیم.
این دسر بهتره داخل یخچال نگهداری بشه.
این مقدار مواد ۲ تا لیوان(همین سایزی) دسر میده بهتون.
پنیر ماسکارپونه مخصوص دسر هستش. نمک کمی داره.
برند کاله، پنیر ماسکارپونه رو داره.
به جای توت فرنگی می تونید از هر میوه دیگه ای استفاده کنید.💯
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥘#استیک_مرغ_با_سس_پرتقال یک غدای خوشمزه و لذیذ است که میتوانید در منزل تهیه؛ و طعم جدید و منحصر به فردی از مرغ را تجربه کنید. روش پخت این خوراکخوش طعم را در این مطلب بخوانید.
🥯مواد لازم
🥪استیک مرغ 4 عدد
🥪پیاز 1 عدد
🥪عسل 1 قاشق مریاخوری
🥪آب پرتقال 2 لیوان
🥪سیر ریز خرد شده 1 حبه
🥪کره 1 قاشق غذاخوری
🥪زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
🥪نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍗طرز تهیه🍗
1- استیکهای مرغ را در یک ماهیتابه همراه با کمی روغن تفت دهید.
2- پیاز را رنده کنید و در مقداری کره تفت دهید تا حالت کاراملی شود.
3- عسل، آب پرتقال، زعفران، سیر خرد شده، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
4- مرغ را در ظرف دلخواه بگذارید و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲