کباب چوبی مرغ و سبزیجات
🍗🥗🍗🥗🍗🥗🍗
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
۱ قاشق چایخوری مرزنگوش (آویشن کوهی)؛
۱ قاشق چایخوری ریحان؛
نصف قاشق چایخوری رزماری؛
نصف قاشق چایخوری جعفری؛
حدود ۶۷۵ گرم سینهی مرغ بدون استخوان و پوست، ریزشده در قطعات ۲٫۵ سانتیمتری؛
۴ ففجان کدو سبز برششده در ابعاد ۲٫۵ سانتیمتری؛
۳ فنجان قارچ دکمهای بدونساقه؛
۱ فنجان برنج قهوهای پختهشده بدون نمک و روغن.
🥣در یک کاسهی متوسط ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش، ۱ قاشق چایخوری ریحان، نصف قاشق چایخوری رزماری و نصف قاشق چایخوری جعفری را با هم ترکیب کنید.
تکههای مرغ را در کاسه ریخته و با این ترکیبات مخلوط کنید تا سطح مرغ با این مواد پوشانده بشود.
بگذارید محتویات بهمدت ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
سپس کدو سبز و قارچها را به کاسه اضافه کنید و بگذارید در همان حالت باقی بماند تا سطح آنها نیز پوشانده بشود.
مرغ، کدوسبز و قارچها را بهطور متناوب در ۸ سیخ قرار دهید.
سیخها را بر روی منقل بگذارید.
بگذارید هر طرف آنها بهمدت ۵ دقیقه کباب بشود. در صورت نیاز سیخها را بچرخانید تا کبابتان نسوزد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍲#خورشت_مرغ_و_قارچ_خامهای
🥘مواد لازم🥘
🥪سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه
🧅پیاز 1 عدد
🧄سیر 2 حبه
🍄قارچ 200 گرم
🍥خامه 1 پیمانه
🍋آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
🧂نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍃طرز تهیه
1- پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سینههای مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از این که رنگ مرغها تغییر کرد 1 لیوان آب، کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم به مدت 1/30 ساعت بپزد.
2- داخل یک ماهیتابه قارچهای خرد شده را با کمی روغن و آبلیمو تفت دهید تا قارچها نرم شوند. پس از این که قارچها نرم شدند نمک، فلفل و سیر له شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
3- قارچ پخته شده را همراه با خامه به مرغ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا خورشت حاضر شود.
این خورشت را همراه با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.😍
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥘🥘آش قیمه شوربا🥘🥘
🫕قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
لپه و برنج را همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید.
پیاز رو ریز خورد کنید و به برنج و لپه اضافه کنید.
اجازه بدین مواد بپزه.
برنج کاملا له می شه و لپه کاملا می پزه.
گوشت رو قلقلی کنید و داخل آش بندازید.
زردچوبه و نمک و شوید رو به مواد اضافه کنید.
مقداری آب لیمو ترش هم بریزید.
درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدین برای ۲۰ دقیقه دیگه مواد بپزن.
بعد از جا افتادن آش، در ظرف مورد نظر سرو کنید.🍲🍲
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍄ترشی قارچ را با این دستور درست کنید!
🍃ترشی قارچ : ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.
✅مواد لازم:
🔸قارچ تازه : یک کیلو گرم
🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔸شکر : یک قاشق مربا خوری
🔸سیر خرد شده : ۳ حبه
🔸برگ بو : ۲تا ۳ عدد
🔸شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب : ۱۸ پیمانه
🔸روغن گیاهی : نصف پیمانه
🔸سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری
💢طرز تهیه:
1- در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
2- دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.
3- سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
4- ۱۶ پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.
5- با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.
6- قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍆بادمجان گریل شده
مواد لازم ✅
🍀پاپریکا ۲ قاشق چایخوریبادمجان گریل شده
🍀آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
🍀زیره ۱ قاشق چایخوری
🍀نمک ۱ قاشق چایخوری
🍀بادمجان ۲ عدد متوسط
🍀روغن زیتون ۳/۴ فنجان
🍀سیر رنده شده ۲ حبه
🍆ابتدا ۴ ادویه اول را با هم مخلوط کنید.
بادمجانها را برش طولی دهید با ضخامتی متوسط که در مدت زمان کوتاهی پخته شوند.
سیر له شده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
ادویههای مخلوط شده را روی دو طرف بادمجانها بپاشید و با با یک فرچهی آشپزی مخلوط سیر و روغن زیتون را به خوبی به روی بادمجانها بمالید.
کباب پز را روشن کنید تا خوب داغ شود.
بادمجانها را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه روی کباب پز با حرارت متوسط کباب کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍊این نوشیدنی بسیار مقوی و لذیذ است و به دلیل داشتن میوههای متنوع و خوشمزه برای وعده صبحانه انتخابی سالم و پر انرژی محسوب میشود.👍
✅مواد لازم
🍹آب پرتقال 1/2 لیوان
🥭انبه 1 عدد
🍌موز یخ زده 1 عدد
🥕هویج کوچک 1 عدد
🍠زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
🍶ماست کم چرب 1 لیوان
🧊یخ 2 تکه
🧋طرز تهیه
برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و سالم کافی است تمام مواد را در مخلوطکن بریزید تا کاملا مخلوط و یکدست شود؛ سپس در لیوان دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!😋
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکبار درست کنی میشه پایه ثابت غذاهات🫔🙂↕️
سینه مرغ ۱ عدد بزرگ
ارد ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱ لیوان
نمک،فلفل،پاپریکا،پودر گوجه،پودر سیر
جعفری یا شوید ۱ مشت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین بالِ مرغ همینه
حتی از مدل کبابی هم لذیذتره🤤🍗
بالِ مرغ:۱۴ عدد
رب گوجه رقیق شده با کمی آب:نصف کاسه
ماست:نصف کاسه
آبلیمو:سه قاشق
روغن زیتون یا مایع:۳ قاشق
عسل:یک قاشق
گوجه به دلخواه:دوعدد
ادویه:نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا،پودرسیر
کره و جعفری تازه برای رومال
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلابی داغ
من که عاشقش شدم وقتی با بستنی و گرانولا سروش کردم🤌🏼😍
گلابی سفت ۳،۴ عدد
شکر نصف پیمانه
آب یک پیمانه
چوب دارچین یک عدد
پوست لیمو
آبلیمو
میخک ۲،۳ عدد
بادیان ستاره ای ۱ عدد
زعفران،چای ترش ویا گل پنیرک به میزان لازم رنگ دهی
بستنی وانیلی برای سرو
گرانولا برای سرو
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ پنیر برشته🧀😎
درسته از قدیم گفتن سووپ غذا نمیشه اما فکر نمیکنم کسی توی دنیا باشه که این سووپ رو بخوره و خوشِش نیاد…
کلم بروکلی ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیبزمینی متوسط ۲ عدد
آب گوشت یا مرغ ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱ قغ
نمک، فلفلسیاه، فلفل پرک به میزان لازم
پنیر پیتزا ۲ قغ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورت میشه بدون آرد انقدر عالی بشه؟
✅مواد لازم :
برنج یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پودر نارگیل ۹۰ گرم
روغن مایع یک لیوان سرخالی
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
عسل و پودر پسته و پودر بادام برای تزیین
✅طرز تهیه:
بتدا برنج و میشوریم شیرو بهش اضافه میکنیم میذاریم ۴ ساعت خیس بخوره بعد میریزیم توی دستگاه مخلوط کن روشن میکنیم اجازه میدیم تا خوب میکس بشه حالا به ترتیب تخم مرغ شکر روغن پودر نارگیل وانیل و بکینگ پودر و اضافه میکنیم دوباره میکس میکنیم قتی کامل یکدست شد میریزیم داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردیم میزاریم داخل فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم به مدت ۵۰ دقیقه اجازه میدیم تا کیک خوب بپزه و روش طلایی بشه بعد از اینکه سرد شد از قالب در میاریم با قلمو عسل میزنیم و با پودر پسته خلال پسته و خلال بادوم تزیین میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسـر خوشمزه من🍫🤩
ترکیب بافت نرم و شکلاتیش با موز عالی شده
اگه درست کردید حتما بعد رول کردنش بزارید یکساعت تو یخچال استراحت کنه تا خوب بتونید برش بزنیدش وگرنه له
میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲