eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از آبگوشت خربزه این غذا عجیب ترین چیزی بود که دیدم🥴 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‏اما چای ماسالا‌ی دست‌سازم ۱۰/۱۰ باز برید پول بدید یه خروار شیرخشک و شکر و مواد افزودنی بهتون بندازن تباها😌 ‏الوعده وفا «چای ماسالا»: چوب دارچین ۸عدد بادیان ستاره‌ای (ختایی) ۲عدد دانه‌ی فلفل سیاه ۱۰عدد میخک ۵عدد هل سبز ۱۰عدد هل باد (هل سیاه) ۲عدد پودر زنجبیل ۲ق‌غ پودر جوز هندی ۲ق‌م زنیان ۱ق‌غ چای سیاه ۱ق‌م شیر ۱لیوان شکر قهوه‌ای در صورت تمایل 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌭🥪 🌮مواد لازم 🌭 🔸سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم 🔸آرد ذرت یک ق غ 🔸زرده تخم مرغ یک عدد 🔸روغن مایع ۲ ق غ 🔸سیر ۲ یا ۴ حبه 🔸هویج پخته شده ۲ عدد متوسط 🔸خلال پسته ۴ ق غ پر 🔸قارچ پخته شده نگینی به دلخواه(من نزدم) ادویه ها👇🏻 (مهم) ادویه کاری یک ق چ فلفل قرمز یک ق چ نمک یک ق غ (مواظب باشین زیاد هم نشه ها) فلفل سیاه یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ پودر جوز هندی یک ق چ پودر آویشن یک ق چ 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍆 🥨بادمجان متوسط 5 عدد 🥨سیر 2 حبه 🥨پیاز 1 عدد 🥨نعناع خشک یا جعفری تازه (دل‌خواه) 2 ق غذاخوری 🥨پودر سوخاری به میزان لازم 🥨نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 🥨تخم‌مرغ 1 عدد 🧆طرز تهیه🧆 برای تهیه کوکوی بادمجان کبابی ابتدا روی بادمجان‌‌ها یک برش با چاقو زده و آن‌ها را روی ذغال و اگر ذغال در دسترس نبود، روی شعله پخش‌کن با حرارت ملایم کبابی کنید. بادمجان‌های کبابی را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و بتوانید پوست آن‌ها را به راحتی جدا کنید. برای پوست گرفتن بادمجان‌ کبابی بهتر است آن‌ها را زیر شیر آب بگیرید تا پوست‌شان به راحتی جدا شود. حالا بادمجان‌های کبابی را ساطوری کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز را هم می‌توانید به همین شکل کبابی کنید یا به صورت خام رنده کنید و داخل ظرف بریزید. سیر را رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. تخم‌مرغ، نمک، فلفل و مقدار کمی زردچوبه و در نهایت آرد سوخاری را نیز به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید. حالا یک تابه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن داخل آن بریزید و وقتی حسابی داغ شد، آن‌ها را سرخ کنید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘خوراک قارچ و هویج بخارپز🥘 🧆قارچ: ۴۰۰ گرم 🧆هویج: ۲ عدد 🧆پیاز: ۱ عدد 🧆فلفل دلمه ای: نصف یک فلفل دلمه ای متوسط 🧆روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری 🧆نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم 🍛طرز تهیه خوراک قارچ و هویج: ماهیتابه ای مناسب انتخاب کنید. بهتر است ماهیتابه نچسب باشد تا سبزیجات به خوبی پخته و به کف ان نچسبد. سپس ان را با روغن زیتون چرب کنید. تمام سبزیجات موجود در دستور را خرد کرده با نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس درون ماهیتابه بریزید. در ماهیتابه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. پس از مدتی قارچ آب پس می دهد و به همین دلیل نیازی به افزودن آب نیست. صبرکنید تا آب قارچ کشیده شود. در این مرحله خوراک خوشمزه شما اماده است. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥣🍪 ویژه عید 😋 طرز تهيه: 🧁پودر شكر يك پ 🧁روغن جامد نصف پ 🧁آرد نخودچی دو و نیم پ 🧁آرد سفید نصف پ 🧁هل نصف ق چ 🥠ابتدا روغن کاملا جامد را با پودر شکر خوب مخلوط کنید تا رنگش روشن شود بعد هل و زعفران را اضافه کنید و بعد آرد را اضافه کنید سپس خوب مخلوط کرده و به مدت بیست و چهار ساعت درون نایلون در یخچال بگذارید بعد از استراحت برای لطافت بیشتر می توانید خمیر را چرخ کنید این شیرینی بسیار راحت است و احتمال خراب شدن ندارد در فر با دمای صد و هفتاد درجه به مدت یک ربع بپزید بعد از اینکه کاملا خنک شد آن را از سینی فر جدا کنید در غیر این صورت شیرینی پودر میشود نوش جان 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍪 شیرینی خرما با مغز بیسکویت 🍘۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده. 🍘کره:۶قاشق غذاخوری 🍘پودر هل :۱قاشق چای خوری 🍘پودر دارچین:۱قاشق چای خوری 🍘بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته 🍘کنجد به میزان لازم 🌰طرز تهیه 🥣برای تهیه این خوشمزه ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌮مرغ شکم پر شمالی🥘 🍗مرغ کوچک یک عدد 🍗پیاز متوسط دوعدد 🍗سبزی معطر مخصوص شمال یک لیوان و نصف جایگزین👈(شامل گشنیز و جعفری و شنبلیله و پونه و برگ سیر) 🍗رب انار یک قاشق پر 🍗رب گوجه یک قاشق 🍗دونه انار خشک دوسوم لیوان 🍗گردوی خرد شده نصف لیوان 🍗آلوی خورشتی پانزده عدد 🍗زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم 🍛مرغ ها رو با فلفل سیاه و زعفران و زردچوبه و نمک و مزه دار کردم و دوساعت در ظرف دربسته داخل یخچال گذاشتم بعد درسته داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم. پیاز رو ریز خرد کردم و سرخ کردم بعد سبزی های ریز خرد کرده رو داخل پیاز ریختم و سرخ کردم یه قاشق رب انار کمی شکر نمک زردچوبه فلفل سیاه. رب گوجه و گردو رو هم اضافه کردم و حدود ده دقیقه تفت دادم بعد ازین مواد داخل شکم مرغ ریختم و پاهاشو با نخ بستم وکنارگذاشتم بعد دولیوان آب روی موادی که درست کردم ریختم مرغ رو هم به این سس اضافه کردم. آلوها رو هم اطرافش ریختم وگذاشتم تا با حرارت ملایم پخته شد تا جا افتاد و روغن انداخت. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍛پخت آش شولی یزدی🍲 🍜مواد لازم 🥘سبزی آش و اسفناج یک کیلو 🥘چغندر ۲ عدد 🥘پیاز ۲ عدد 🥘نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری 🥘آرد ۱/۵ لیوان 🥘عدس ۱ لیوان 🥘روغن 🥘نمک.فلفل .زردچوبه 🥘سرکه 🔶طرز تهیه اول از همه چغندر رو پوست گرفتم و با آب گذاشتم بپزه. پخته که شد عدس را اضافه کردم. مقداری که پخت، سبزی آش را اضافه کردم و گذاشتم خوب پخته بشن. حالا آرد را با آب سرد مخلوط کردم. خوب هم زدم تا گلوله نداشته باشه. حالا آرد را به آش اضافه کردم و مدام هم زدم تا گلوله گلوله نشه. بعد پیاز داغ و نعناع داغ درست کردم. مقداری توی آش ریختم و مقداری برای تزیین گذاشتم. در پایان پخت، نمک و فلفل اضافه کردم. موقع سرو هم در صورت تمایل سرکه اضافه کنید. شولی یزدی خیلی راحت و خوشمزه است. نوش جان😋 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥐فلافل ماهی🥐🥐 🥨مواد لازم برای چهار نفر 🥖ماهی چرخ شده 300 گرم 🥖نخود خیس شده 400گرم 🥖پودر زیره سبز 1 قاشق مربا خوری 🥖تخم مرغ 2 عدد 🥖پیاز رنده شده 1 عدد 🥖سیر له شده 2 حبه 🥖گشنیز خرد شده 3 قاشق سوپخوری 🥖بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 🥖نمک،فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه:🥪 ابتدا ماهی، نخود چرخ شده،پیاز رنده شده، سیر له شده و گشنیز کاملا ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره، نمک،بکینگ پودر، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا مخلوط شود سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ می کنیم . این غذا را همراه نان باگت، خیار شور، کاهو و گوجه فرنگی سرو می کنند. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
➕موادی که هرگز نباید در مایکروفر قرار بدهیم 🔰فویل های آلمینیومی این نکته را حتما می دانید که وسایل آهنی را اصلا نباید در ماکروویو قرار دهید و این امر در مورد فویل های آلمینیومی نازک نیز برقرار است. فویل های نازک سریعا داغ می شوند ممکن است بر اثر افزایش دمای زیاد آتش گرفته و حتی باعث آتش سوزی خانه شما نیز بشود. 🥣ظروف چینی یکی از نکاتی که کمتر رعایت می شود در مورد ظروف چینی است. برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا جنس آن وجود دارد و بعد از برخورد با امواج جرقه می زنند. در این حالت شاید جرقه ها باعث آتش سوزی شوند و یا حتی ظرف شما بشکند. 🍎میوه و سبزی از قرار دادن هر گونه میوه و سبزی در داخل میکروویو جدا خودداری کنید. این امر در کنار آن که می تواند باعث سمی شدن و از بین رفتن خواص میوه و سبزی ها شود، مشکلات دیگری نیز به وجود می آورد. برخی از میوه ها به امواج حساس هستند و ممکن است از داخل منفجر شوند همچنین سبزی ها نیز امکان دارد آتش بگیرند. 🥚تخم مرغ اگر وقت کم دارید و می خواهید یک تخم مرغ را درست کنید حتما از اجاق گاز استفاده کنید و آن را در ماکروویو قرار ندهید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😋🍜🍜 🍖۲ پیمانه لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کردم ویکی دوبار آبشو عوض کردم و گذاشتم با یه لیوان آب بپزه تو یه قابلمه مرغ رو با پیاز تفت دادم تا رنگ گوشت عوض بشه و کمی ادویه ونمک زدم آبجوش ریختم و گذاشتم خوب بپزه تو یه ماهیتابه یک عدد پیاز رو خرد کردم وتفت دادم ورب و ادویه اضافه کردم وبه مرغ پخته اضافه کردم و کمی زعفران دم کرده ریختم من زعفران رو اواسط پخت خورش اضافه میکنم تا عطر وطعمش حفظ بشه و لوبیا ی پخته رو هم به خورش اضافه کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا خورشتم جا بیفته میتونید از لیمو عمانی یا آبغوره یا هر چاشنی دیگه ای تو این خورش استفاده کنید🥘🥘🥘 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲