هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷
"در دنیایی پر از تاریکی و سختی، امیدمان به نوری است که جهان را روشن میکند. ای امام زمان (عج)، دلمان برای ظهورت لحظهشماری میکند. بیا که جان و جهان به حضورت نیاز دارد."
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#امام_زمان #انتظار #حضرت_مهدی #ظهور #موعود #عشق_مهدی #منتظران_ظهور #یامهدی #مهدی_موعود
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
🍭#شکلات_با_فیلینگ_پشمک
🍬مواد لازم
شکلات تخته ای رو آب کنید وکف و دیواره های قالبمو باهاش بپوشونید,یه لایه ی نازک ,بعدش قالبو بذارید تو فریزر که سریع ببنده,خیلی زود میبنده,مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده روی شکلاتها بذارید هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر میشه,بعدش دوباره روشو با شکلات آب شده بپوشونید ودوباره چند دقیقه تو فریزر بذارید تا ببنده.
میشه از دو رنگ شکلات هم استفاده کرد.
🍡واز قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی راحت از قالب خارج میشه
در ضمن قبلش یه مقدار کمی قالبمو چرب کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍨 فرنی قالبی_نشاسته🍨
مواد لازم برای 6️⃣نفر
👈شیر ۲.۵ لیوان
👈نشاسته۶ قاشق غذا خوری
👈شکر۶ قاشق غذا خوری
👈هل ساییده شده ۱/۴ قاشق چای خوری
👈گلاب ۲-۳ قاشق غذا خوری
👈دارچین به مقدار لازم
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
⏱زمان پخت ۴۰دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.
2️⃣شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه.
3️⃣هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن.
4️⃣وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم.
5️⃣تا اینجا فرنی ما آماده اس و اگه میخواید گرم سرو کنید میتونید در ظرف مورد نظرتون بکشید و بذارید روی سفره.
6️⃣ولی اگه میخواید مثل من قالبی درش بیارید، بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه.
7️⃣بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی…
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍮حلوای کاسه (شیرازی)
مواد اصلی
👈آرد برنج ۱ پیمانه
👈شکر ۲ پیمانه
👈آب ۲ پیمانه
👈گلاب ۱ پیمانه
👈روغن ۱/۲ پیمانه
👈هل ۱/۴ قاشق چای خوری
👈زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
2️⃣ سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم. حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد. در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
3️⃣ ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود. حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
4️⃣ وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
5️⃣ برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم. اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
6️⃣ به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه. طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍀تهیه سالاد کلم و فلفل دلمهای:
🥦🫑🫑🫑🫑🥦
نمک به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
🥦مواد لازم برای سس سالاد :
کلم بروکلی خرد شده ۱/۲ لیوان
پیازچه خرد شده ۱/۲ لیوان
فلفل دلمهای ۱ عدد
کلم سفید کوچک ۱ عدد
🥬طرز تهیه 🥬
۱- کلم ها را به صورت باریک و رشته ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را نیز بصورت خلالی و باریک خرد کنید و بهمراه کلم بروکلی خرد شده و پیازچه خرد شده داخل کاسه ای بریزید.
۲- روغن را با مقداری جعفری خرد شده ، مقداری نمک ، آبلیمو ، سس مایونز ، شکر و پودر سیر خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود سپس سس را به سالاد اضافه و مخلوط نمایید.
۳- برای تازه ماندن سالاد پس از آماده سازی روی ظرف سالاد را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید ، همچنین سس سالاد را چند دقیقه پیش از سرو سالاد اضافه کنید تا سالاد تازه بماند.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍡حلوای آرد برنج
مواد لازم برای👈۱۰👉 نفر
👈زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری
👈روغن مایع ۱/۲ لیوان
👈گلاب ۱ لیوان
👈آب ۲ لیوان
👈شکر ۲ لیوان
👈آرد برنج ۲ لیوان
طرز تهیه
1️⃣ قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، درون قابلمه شکر و آب بریزید و مخلوط کنید ، بگذارید مخلوط اب و شکر کمی بجوشد سپس گلاب و زعفران را اضافه نمائید و از روی حرارت بردارید.
2️⃣ قابلمه دیگری را روی حرارت ملایم قرار دهید ، درون قابلمه روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن آرد برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد طلایی شود ( آرد باید کمی سرخ شود اما مراقب باشید نسوزد ).
3️⃣ پس از اینکه آرد برنج درون روغن تفت داده شد میتوانید کم کم شربت را اضافه کنید ، خوب هم بزنید تا شربت کاملا جذب حلوا شود ، انقدر مخلوط کنید تا حلوا خودش را بگیرد و جمع شود سپس درون ظرف بریزید و با خلال پسته و … تزئین کنید.
🚫سایر نکات🚫
در صورتی که گلاب در دسترس نداشتید میتوانید از هل کوبیده یا وانیل استفاده کنید ، در مدت زمانی که حلوا را آماده میکنید حرارت باید ملایم باشد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍭 رولت حلوا خرمایی🍭
مواد لازم برای ۲۰ نفر
👈خرما۱ کیلوگرم
👈آرد۳ پیمانه
👈دارچین و پودر هل
👈روغن به مقدار لازم
👈مغز گردو یاپودر پسته
⏱زمان تهیه ۳۰دقیقه
⏱زمان پخت ۳۰دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣هسته های #خرما رو در بیارید و حسابی با دست ورز بدید.بعد بزارید تو تابه و رو شعله متوسط با مقدار کمی روغن تفت بدید و به کمک قاشق چوبی باز نرمش کنید.
2️⃣از رو شعله بردارید و دارچین و هل رو اضافه کنید. تا حلوا گرمه، گلوله های کوچیکی بردارید و تو دستتون ورز بدید تا نرم بشه و تا انتها همین کارو بکنید
3️⃣واسه مواد وسطش آرد و روغن رو مخلوط کنید. روغن رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید. فقط در حدی روغن لازمه که آرد مثل یه خمیر غلیظ بشه. پس زیاد روغن اضافه نکنید. اگر هم روغن زیاد شد میتوانید آرد بهش اضافه کنید.
4️⃣حالا بگذاریدش روی حرارت و مرتب هم بزنید تا آرد از خامی دربیاد ولی تغییر رنگ نده.غلظت این مخلوط باید مثل حلوا باشه
5️⃣رو سطح کار یه نایلون باز کنید مقداری از خرما رو با کمک وردنه چرب رو سطح کار باز کنید.
6️⃣وقتی به ضخامت دلخواه رسید ،مخلوط آرد رو روش بریزید و به کمک قاشق کمی چرب شده رو خرما پهنش کنید
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍈🧋اسموتی طالبی مخصوص
مواد لازم برای2️⃣نفر
👈شیر۱ لیوان
👈طالبی (کوچک)۱ عدد
👈یخ (خرد شده)۱/۲ لیوان
👈بستنی (ساده یا با طعم طالبی)۷ قاشق غذا خوری
👈شیر خشک۱ قاشق غذا خوری
👈خامه۲ قاشق غذا خوری
👈شکر به مقدار لازم
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣ابتدا طالبی را پوست گرفته و مواد اضافی آن را خارج کنید.
2️⃣طالبی را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل نایلون بریزید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
3️⃣طالبی را به همراه شیر،شیر خشک،خامه و شکر داخل میکسر ریخته و وقتی یکنواخت شد یخ خرد شده را به آن اضافه کنید و آن قدر مخلوط کنید تا اثری از خرده های یخ نماند.
4️⃣بستنی را به اسموتی اضافه کرده و تنها ۲بار مواد را مخلوط کنید و بعد نوشیدنی را برای سرو آماده کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥦🥙 سالاد فیله مرغ
مواد لازم برای6️⃣ نفر
🔸فیله مرغ ۱ کیلوگرم
🔸کاهو پیچ یا فرانسوی ۵۰۰ گرم
🔸پیازچه ۲ عدد
🔸فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
🔸فلفل دلمه ای نارنجی ۱ عدد
🔸گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه
🔸جوانه گندم ۱/۲ پیمانه
🔸تخمه آفتابگردان ۳ قاشق سوپ خوری
🔸نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در تابه مقداری روغن بریزید و تكههای مرغ را آغشته به نمك و فلفل 🌶كنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ كنید.
۲- همه مواد برای سس را داخل یك قابلمه كوچك بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس كمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یك ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید
۳- کاهو را شسته و خرد كنید. پیازچهها را بعد از شست و شو خرد كنید. فلفل دلمهایها را هم بعد از شست و شو خرد كنید. سبزیها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تكههای مرغ 🍗و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍎نکات لازم برای تهیه کرم و ژله
🍮ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف میشود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می شود.
🍮برای بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل یخچال بگذاریم تا کرم بسته شود.
🍮 در صورت داشتن عجله میتوان قالب را در جای یخ گذاشت ولی بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را باید از جای یخ خارج نمود و میتوان ظرفی را پر از یخ نمود و ظرف را داخل یخ قرار داد تا کرم یا ژله بسته شود.
🍮برای اینکه کرم را در ظرف برگردانیم باید قالب را در ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد یک لحظه نگاه داریم ، بعد قالب را در ظرف بر گردانیم در صورتیکه قالب مدت زیادتری در آب داغ بماند آب می شود ، آب باید بقدری باشد که داخل ظرف کرم نریزد.
برای تهیه ژله میوه در منزل ، برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر که مقدار شکر را در آب میوه می ریزیم و یک جوش میدهیم تا شکر حل شود آنرا از روی آتش بر میداریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف می کنیم .
🍮ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد ظرفهای چینی یا نشکن مناسب نمی باشند.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍘دستور پخت توپ قلقلی موزی
مواد لازم برای ۳۰نفر
👈روغن گیاهی ۲ قاشق غذا خوری
👈آرد قنادی ۱.۵ پیمانه
👈بیکینگ پودر ۲قاشق چای خوری
👈نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
👈پودر دارچین ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
👈شکر ۱/۳ پیمانه
👈تخم مرغ درشت ۱ عدد
👈شیر ۱/۲ پیمانه
👈موز له شده ۱/۲ پیمانه
👈شکر برای تزئین ۱/۲ پیمانه
👈عصاره موز (اختیاری) ۱/۴ قاشق چای خوری
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
⏱زمان پخت ۱۰دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣روغن گیاهی را داخل یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
2️⃣آرد، بیکینگ پودر، نمک، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱/۳ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
3️⃣تخم مرغ، شیر، موز له شده و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با یکدیگر مخلوط کنید. عصاره موز را اضافه کنید. در کاسه ای دیگر هم پودر دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4️⃣مخلوط موز را داخل مخلوط بیکینگ پودر بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند. داخل قابلمه روغن بریزد و بگذارید داغ شود. یک قاشق گرد از خمیر را داخل روغن بریزید تا طلایی شود. آنها را از روغن خارج کنید و داخل مخلوط دارچین و شکر بغلتانید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥘🫕دستور پخت کوزالاک مانتیسی
مواد لازم برای3️⃣ نفر
▫️خمیر یوفکا آماده ۱ بسته
▫️گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۲ عدد
▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
▫️کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱ لیوان
▫️ماست سیردار ۳۰۰ گرم
▫️آویشن ۱ قاشق چای خوری
▫️پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
▫️نمک ۱ قاشق چای خوری
▫️فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️جعفری خردشده برای تزیین 2 قاشق غذا خوری
❌طرز تهیه❌
👇👇
1️⃣برای درست کردن این غذا بهتره یوفکای مثلثی تهیه کنید اگه هم مستطیل داشتید میتونید به صورت مثلثی برش بزنید
2️⃣یوفکا را از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی یا نی گذاشته و رول کنید و بعد سیخ یا نی را دربیاورید قسمت انتهایی را میتوانید با آب کمی خیس کنید تا خوب بچسبد اینطوری رولها قشنگتر دیده میشوند
3️⃣یوفکا ها را بعد از رول کردن در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. داخل تابه کره را ریخته و پیاز خورد شده را اضافه کنید کمی که تفت خورد گوشت چرخی هم اضافه کنید و تفت دهید
4️⃣فلفل ریز خورد شده را هم اضافه کنید ادویه های گفته شده در دستور هم اضافه کنید و رب بزنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲