eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم شیر. ۵۰۰ میلے لیتر نشاسته. ۱ قاشق غذاخوری آرد. ۱ قاشق غذاخوری شڪر. نصف پیمانه ڪره. نصف قاشق غذاخوری پودر خامه. ۱قاشق غذاخوری وانیل. ۱ قاشق غذاخوری شعریه تفت داده شده(از لوازم قنادیها تهیه ڪنید) نوتلا طرز تهیه شیر٬نشاسته٬آرد٬پودر خانه٬وانیل و شڪر را با هم مخلوط ڪنید سپس روے حرارت قرار دهید .همےن ڪه جوش زد ڪره را به آن اضافه ڪنید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود. در ظرف مورد نظر یک لایه شعریه (ےا بیسڪویت خرد شده) یک لایه پودینگ یک لایه آجیل و یک لایه نوتلا بریزید و در آخر. با توت فرنگے تزیین ڪنید. داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. نوش جان ❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خامه ای 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : آب ۱ لیوان آرد ۱ لیوان تخم مرغ ۲ عدد بیکینگ پودر ½ ق چ روغن یا کره ⅓ لیوان وانیل ۱ ق چ شکر ۱ قاشق خامه قنادی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# لقمه ی ژامبون 🥳🥳🥳🥳🥳 ژامبون مرغ یا گوشت : ۴ ورقه فلفل دلمه : یک ربع خیارشور : ۶ عدد پنیرخامه‌ای یا سس مایونز : دو ‌ق‌‌غ نان لواش : ۳ عدد پنیر‌ ورقه‌ای چدار : ۴ تا ۵ عدد دلخواه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بادمجون: یک کیلو فلفل دلمه: یک عدد گوجه فرنگی: ۴عدد سیر: ۵ حبه فلفل سبز تند: ۲ عدد هویچ: ۴ عدد سرکه: ۲ لیوان سبزی خشک معطر(نعنا، شوید، ترخون) ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه و تخم گشنیز: هر کدام ۲ قاشق غذاخوری ابتدا بادمجون ها رو پوست گرفته و داخل غذاساز میکس کنید،اونا رو با یک لیوان سرکه و یک و نیم لیوان آب بزارین بجوشه تا تبخیر بشه بقیه مواد رو همه رو با هم میکس کنید به ظرف بادمجون اضافه کرده مخلوط کنید سیاه دانه و تخم گشنیز و نمک ،به همراه یک لیوان سرکه روی همه موادمون در ظرف مورد نظر میریزیم در آن را محکم میبندیم میذاریم جا بیفته البته بعد دو روز آماده خوردنه😋 نکته: بادمجون سرکه رو به خودش جذب میکنه ،پس مقدار سرکه را بستگی به ذائقه خودتون اندازه کنید توجه داشته باشید، ترشی را حتما در یخچال نگه داری کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
موادلازم برای ۴ الی ۶ نفر👇 گوشت گوسفندی۳۰۰گرم دنبه گوسفند۵۰گرم نخود نصف لیوان پیاز یک عدد بزرگ سیب زمینی ۳عدد متوسط گوجه فرنگی۳عدد رب گوجه۲قاشق غذاخوری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم مرزه به اندازه دلخواه لیموعمانی۲عدد طرزتهیه 👇 نخود رو از شب قبل بخیسانید و چندبار آبش رو بگیرین پیاز رو به همراه گوجه رنده شده و گوشت و رب گوجه در روغن دنبه تفت دهید سپس ادویه را اضافه کرده و نخود را داخل آن ریخته و آب بریزید،و روی شعله ملایم بزارین بپزه بعداز حدود ۲ساعت سیب زمینی رو به دو نیم کرده و به آبگوشت اضافه کنید لیمو عمانی رو هم اضافه کنید و بعد از ۱ساعت از آبگوشت بیرون بیارید که تلخ نشه در مرحله آخر مرزه هارو بریزین و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید (برای لعاب دادن به آبگوشت بهتره بعداز پخته شدن سیب زمینی اون رو کمی له کنید و به آبگوشت اضافه کنید) (اضافه نمودن مرزه در خوش طعم نمودن آبگوشت خیلی موثره ) نوش جان❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین مرغ زعفرونی عمرت میشه😋 مواد لازم : ران مرغ پیاز ۲ عدد زعفران دم کرده زردچوبه، پاپریکا نمک، فلفل سیاه دلمه‌ای زرد سیر فلفل ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مافین شکلاتی🍫 مواد لازم : آرد ۱ پیمانه شکر ½ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد عصاره وانیل ۱ ق چ شکلات چیپسی دلخواه باترمیلک (شیر ۱ پیمانه + سرکه ۱ ق غ) ۱ پ کره ذوب شده ¼ پیمانه جوش شیرین ½ ق چ پودر کاکائو ¾ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ نمک ½ ق چ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت مرغ خوشمزههه😋 ۲ کیلوگرم ران مرغ ۴ ق غ سس سویا نمک و پودر فلفل و پودر سیر و پاپریکا ۱ ق غ سس خردل ۱ ق غ سس چیلی ۱ ق غ عسل ابتدا ران های مرغ رو شسته و پوستش رو بکنید و خورد کنید، نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا اضافه و سس سویا و سس کچاپ و خردل و عسل ریخته و سیبزمینی هارو دالبری برش زده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ریخته و ران مرغ رو در سیخ چوبی قرار میدیم و روی توری میذاریم و در فر ۱۸۰ درجه ۵۰ دقیقه میپزیم😍😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بستنی توت فرنگی خامه ۲ لیوان شیرعسل ۴۰۰گرم(یا یک قوطی) توت فرنگی ۲ پیمانه شکر ۳ ق غ لیموترش ۱ عدد پسته ۱/۲پیمانه خامه رو اول یک ساعت در فریز میزاریم وبعد با هم زن خوب میزنیم تا خامه فرم بگیره بعد شیرعسل رو هم اضافه کرده وهم می زنیم تاشیرعسل کاملا به خورد خامه بره. توت فرنگی رو خورد کرده وبه همراه آب یک عدد لیموترش وشکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا آب توت فرنگی ها غلظت پیدا کنه ومیزاریم تا کاملاا خنک بشه ویک ساعت در یخچال میزاریم پسته رو هم کاملا خورد میکنیم حالا پسته رو به بستنی اضافه میکنیم وبا لیسک چتدبارهم می زنیم وبعد توت فرنگی غلیظ رو هم به بستنی اضافه کرده وباز چندبار هم می زنیم و مواد بستنی رو در ظرف مورد نظر میریزیم وبه مدت ۲۴ ساعت در فریز قرارمیدیم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم یک کیلوبال مرغ نصف استکان ماست نمک بمقدارلازم فلفل قرمزنصف ق چ پودرپاپریکا یک ق غ آویشن یک ق چ پونه کوهی ق چ همه موادراروی بال مرغ میریزیم وخوب هم میزنیم که بال مرغ به موادآغشته بشه بعدروی ظرف راباسلفون میپوشیم وچندساعت دریخچال میزاریم بعدروی سینی فرکاغذروغنی میزاریم وبال مرغ را روش مچینیم چندعددسیب زمینی راهم بدلخوا برش زده وازسسی که به مرغ زده ایم بهش میزنیم وبه مرغ اضافه کرده ودرفر180درجه میزاریم تاوقتی که بال ها برشته شوند ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 قرابیه فندقی شکلاتی مواد لازم: 150 گرم کره 4 قاشق روغن مایع 1 لیوان نشاسته 1 قاشق بکینگ پودر 1 لیوان پودر قند 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل 3 لیوان آرد 300 گرم شکلات فندق خرد شده طرز تهیه: تمام مواد خمیر به جز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. وقتی خمیر به این قوام رسید کار ورز دادن را تمام کنید. تکه هایی از خمیر بردارید و شکل گرد بدید با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. شکلات را به روش بنماری آب کنید. فندق را به شکلات اضافه کنید. بعد از اینکه قرابیه پخت و سرد شد در شکلات آب شده بزنید یا شکلات را روی قرابیه بریزید و در یخچال بذارید. وقتی شکلات سفت شد سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 قرابیه فندقی شکلاتی مواد لازم: 150 گرم کره 4 قاشق روغن مایع 1 لیوان نشاسته 1 قاشق بکینگ پودر 1 لیوان پودر قند 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل 3 لیوان آرد 300 گرم شکلات فندق خرد شده طرز تهیه: تمام مواد خمیر به جز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. وقتی خمیر به این قوام رسید کار ورز دادن را تمام کنید. تکه هایی از خمیر بردارید و شکل گرد بدید با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. شکلات را به روش بنماری آب کنید. فندق را به شکلات اضافه کنید. بعد از اینکه قرابیه پخت و سرد شد در شکلات آب شده بزنید یا شکلات را روی قرابیه بریزید و در یخچال بذارید. وقتی شکلات سفت شد سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲