eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍭پارفه تخم شربتی 🍸🍸🍸 ۱/۴ فنجان تخم شربتى یک و ۱/۲ فنجان شیر نارگیل ٢ عدد موز یخ زده ١ عدد کیوى ٨ سانت خیار یک مشت اسفناج ۱/۲ فنجان شیر نارگیل توت فرنگى و شاتوت یخ زده یک دوم فنجان 🍹🍹🍹🍹🍹🍹 🥣طرز تهیه پارفه تخم شربتی : تخم شربتى را با ۱/۲ فنجان شیر نارگیل مخلوط کرده، توتها را هم با ۱/۲ فنجان شیر نارگیل در مخلوط کن مخلوط کرده. موز، خیار، اسفناج، کیوى و یک و ۱/۲ شیر نارگیل را مخلوط میکنیم ، در هر لیوان، مخلوط توتها، سپس مخلوط تخم شربتى و در آخر مخلوط کیوى را اضافه کرده و براى تزیین از شاتوتهاى درسته استفاده کرده و خنک سرو میکنیم. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍖رولت گوشت فرانسوی مواد لازم: گوشت چرخ کرده کم چرب=۶۰۰ گرم فیله مرغ=۲ عدد جعفری و شوید=۲۰۰ گرم تخم مرغ=۳ عدد پنیر موتزارلای رنده شده=۵۰ گرم زعفران=۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل=به میزان لازم روغن مایع=۱ پیمانه پیاز=۲ عدد متوسط 🥩طرزتهیه ۱. گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید. ۲. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید. ۳. فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. ۴. رولت را در فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۶۴ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید. در نهایت می‌توانید این غذا را همراه برش‌های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧆خوراک گوشت چرخ کرده 🥙مواد لازم: پیاز=یک عدد سیر =۲-۳ حبه فلفل، نمک =به میزان لازم گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم قارچ =۱۵۰ گرم نخود فرنگی=۳۰۰ گرم سیب زمینی =یک عدد متوسط رب گوجه=۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ =۲ قاشق غذاخوری 🧆طرزتهیه پیاز را خورد کرده و سرخ می‌کنیم. سیر‌ها را له کرده و اضافه می‌کنیم. تف می‌دهیم گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس قارچ‌ها را حلقه کرده به مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد نخود فرنگی و سیب زمینی نگینی را به مخلوط اضافه می‌کنیم و در حین اضافه کردن مواد، مخلوط را هم می‌زنیم. رب گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و خوب تف دهید تا رنگ رب باز شود. در پایان یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا خوب جا بیفتد. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🔶روش تهیه بامیه مواد خمیر بامیه 🔸آرد سفید : 1 پیمانه 🔸کره : 3 قاشق غذاخوری 🔸تخم مرغ : 2 عدد 🔸آب : 1 پیمانه 🔸یک لیوان آب را با روغن در دیگچه جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود. تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر بامیه اضافه کنید و بعد جوش شیرین را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون آبکش بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود. بامیه خانگی آماده است سرو نمایید نوش جان. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
لیمو 🍪🍪🍪🍪🍪 🍋مواد لازم آب لیمو سنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری لیمو سنگی: یک عدد پنیر خامه ای: 100 گرم کره (به دمای محیط رسیده): 115 گرم شکر: یک پیمانه وانیل: یک قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ: یک عدد آرد: یک و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری پودر شکر: به مقدار لازم 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 🍪طرز تهیه: 1. پنیر خامه ای و کره را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. 2. شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده یک عدد لیموترش، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید. 3. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. 4. آرد، بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را حدود 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. 5. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر به دست آمده جدا کنید و کف دست خود به آنها شکل دهید. 6. آنها را در پودر شکر بغلتانید و سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید. 7. کوکی ها را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍲گمج کباب (غذای گیلانی) 🧆مواد لازم: گوشت تکه ای= نیم کیلو پیاز =۳ عدد جعفری سائیده شده= نیم کیلو انار ترش سائیده شده= به میزان لازم آب= ۱ لیوان نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم 🍲طرزتهیه گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می‌پزیم، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌕✨به گمانم فرداروز خوبی باشد 🌕✨صورت ماه به من می گوید 🌕✨گرچه شب تاریک است 🌕✨دل قوی دار سحرنزدیک است 🌕✨لحظه هاتون خدایی 🌕✨شبتون بخیر ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐یک سبد 🌸از گلهـای زیبـا 💐به رنگ 🌸عشـق و امیـد 💐با هر چه صفـا 🌸همـه از سوی خـدا 🌸در شکل دعای خیـر 💐تقدیم به شمـا خوبـان " چهارشنبه تون مثل گل زیبـا "💐 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💗✨چهارشنبه تون عالی 🌼✨امروزتان سرشاراز آرامش 💕✨مهر و محبت 💗✨نشان لبخند خدا 🌼✨در زندگی ست 💕✨ان شاءالله 💗✨نگاهش 🌼✨توجه و لبخندش 💕✨و برکت بی پایانش 💗✨همیشه شامل حالتون بشه 🌼✨روزتون زیبـا و در پناه خـدا 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
🧆 🍱مواد لازم: مرغ خرد شده ٤٥٠گرم جعفرى ٢٥٠ گرم پياز خرد شده ١عدد بزرگ برنج خيس كرده ٢پيمانه ادويه كارى ١ق.غ زعفران نصف استكان سير ٥حبه كره ٥٠ گرم 🫕🥘طرز تهيه: ابتدادر تابه كمى روغن با نصف كره را ريخته پياز و مرغ را سرخ مى كنيم كمى تفت خرد سير كوبيده شده را مى ريزيم.در قابلمه آب به نقطه جوش رسانده برنج را با كمى نمك و روغن مى ريزيم.حالا نمك،فلفل و زعفران را به مرغ و پياز اضافه مى كنيم تا خوب سرخ شود بعد جعفرى راريخته تا مايع آب دار است ادويه كارى را هم مى ريزيم.بعد از آبكش كردن برنج كف قابلمه كمى روغن،آب و زعفران را ريخته برنج را مى ريزيم بعد مايع را لابلا اضافه كرده سپس كره و زعفران را هم ريخته در شعله كم به مدت ٥٠ دقيقه دم بكشد و آماده سرو است. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲