🥔استریپس سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی پخته=۵ عدد
پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده=۱۵۰ گرم
آرد=۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ=۲ عدد
مغز نان باگت=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
🥔طرزتهیه
۱. سیب زمینیهای پخته را با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
۲. نمک و فلفل را افزوده و ورز میدهیم.
۳. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میآوریم.
۴. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
برای خوش طعمتر شدن میتوانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
😍سالاد هویج تایلندی🥕🥕
500 گرم هویج
▢1 قاشق چایخوری شکر
▢1/2 پیمانه آب
▢1/2 پیمانه سرکه سفید
▢2 حبه سیر (خرد شده)
▢2 قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
▢2 قاشق آبلیمو
▢1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
▢1/2 فنجان بادام زمینی (خرد شده)
▢1 و 1/2 قاشق چایخوری سس تایلندی
🥕🧅🥕🧅🥕🧅🥕🧅
دستور تهیه
ابتدا هویج رو رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
شکر، آب و سرکه رو مخلوط کرده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و 5 دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.
اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.
سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه کرده و 2 تا 5 دقیقه مخلوط کنید.
مواد به دست اومده رو به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.
مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.
مجدد سالاد رو به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در دمای خنک بمونه.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍛نوعی ادویه پلو
🥣مواد لازم
ادويه مخلوط يک قاشق غذاخوري
زرشک2قاشق غذاخوري
خلال بادام يک قاشق غذاخوري
روغنبه ميزان لازم
برنج2پيمانه
مواد لازم براي تهيه مرغ
مرغ يا گوشت300گرم
پيازيک عدد، خرد شده
آب به ميزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
محلول زعفران يک چهارم قاشق مرباخوري
🥄طرز تهیه
مواد ذکرشده براي تهيه ادويه را با هم مخلوط نموده و آسياب کنيد تا مثل آرد نرم شوند.
ادويه مخلوط حاصل بسيار خوش عطر و طعم است.
برنج خيس کرده را آبکش نموده و کف قابلمه روغن ريخته، نيمي از برنج آبکش شده را درآن ريخته و روي برنج ادويه بپاشيد.به همين ترتيب لابه لا برنج و ادويه بريزيد تا برنج تمام شود و برنج را دم کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد مرغ يا گوشت را هم لابه لاي پلو قرار داده و دم کنيد.
براي تهيه مرغ، آن را با روغن و پيازخرد شده و نمک، فلفل و محلول زعفران بپزيد.زرشک و بادام خلال شده را با کمي روغن به طور جداگانه تفت دهيد تا براق شود.
درآخر هنگام کشيدن غذا، مرغ يا گوشت را روي پلو قرارداده و آن را با زرشک و خلال بادام تزيين کنيد.😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍲قارچ با کرم
مواد لازم:
قارچ=۵۰۰ گرم
لیمو ترش=۲ عدد
روغن زیتون یا کره=به میزان لازم
خامه=۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ=۲ عدد
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر پیتزا=۲۰۰ گرم
🍲طرزتهیه
قارچها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آنها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید. خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید.
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچهای سرخ شده بپوشانید؛ سپس با مخلوط خامه و زردههای تخم مرغ روی قارچها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیرهای روی ظرف طلایی شوند.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥘خوراک مرغ با پوره سیب زمینی
🍗مواد لازم
فيله مرغ 500 گرم
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
نخود فرنگي 1 ليوان
پياز 1عدد متوسط
گوجه فرنگي 1 عدد متوسط
فلفل كبابي 1عدد متوسط
هويج 2 عدد متوسطرب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
سيب زميني 4 عدد متوسط
شير 1 ليوان
كره 1 قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
🥣طرز تهیه
فيله مرغ را يك سانتي متري ببريد سپس چند دقيقه در روغن تفت دهيد.
پياز را ساطوري كرده و به مرغ اضافه كنيد.
هويج، گوجه و فلفل را نگيني بريده و به مرغ اضافه كنيد.
نخود فرنگي را ريخته و در ديگ را ببنديد تا همه مواد نرم شود.نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد.
سيب زميني را آب پز كرده، سپس له كنيد.
در شعله ملايم شير و كره را به آن اضافه كنيد.
نمك و فلفل بريزيد.
پوره را دربشقاب كشيده سپس روي آن مايه مرغ بريزيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍛پلو بندری
🍾مواد لازم
روغن به ميزان لازم
پياز خلال شده 1 عدد متوسط
سير خلال شده 5 حبه
كنسرو تن ماهي جنوب 2 عدد
گوجه فرنگي نگيني خرد شده 2 عدد متوسط
سبزي معطر (تره، جعفري، گشنيز، شويد، نعنا، ترخون و پيازچه) 1 كيلو
نمك و فلفل و ادويه كاري به دلخواه
برنج خيس كرده 1 كيلو
زعفران آبكرده 2 قاشق غذا خوري
🥣طرز تهیه
مقداري كره يا روغن را در قابلمه اي گرم كنيد و پياز و سير خلال شده را در آن تفت دهيد تا كمي نرم شود.
سپس تن ماهي و گوجه فرنگي نگيني را بيفزاييد و قدري تفت دهيد.
در آخر سبزي را اضافه كنيد و تفت دهيد و نمك، فلفل و ادويه كاري را بريزيد.آب برنجي كه از قبل خيس كرده ايد را خالي كنيد و آن را به مخلوط آماده شده اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد.
سپس قابلمه را روي حرارت زياد بگذاريد تا جوش بيايد، بعد حرارت را كم كنيد تا برنج بپزد و دم بكشد.سپس پلو را در ديس بكشيد و روي آن را زعفران و كمي تن ماهي تزيين كنيد.
طعم اين پلو بايد كمي تند باشد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍳املت گوشت و تخم مرغ
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم
تخم مرغ زده شده=۵ عدد
نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
کره=۲ قاشق غذاخوری
روغن=۲ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=کمی
🥚طرزتهیه
۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه میکنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
۴. تخم مرغهای زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا تخم مرغها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغها درست شوند به هم زدن ادامه میدهیم.
۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو میکنیم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥘آبولابولا
🍲مواد لازم:
سیب زمینی=۲ عدد
هویج=۲ عدد کوچک
فلفل دلمه ایی=یک عدد (اگر رنگی باشد بهتر است
پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ
گوجه فرنگی=۴ عدد متوسط
بادمجان= ۲ عدد
کدو= ۲ عدد متوسط
ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه
ذرت= در صورت دلخواه
🥘پس از آنکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینیها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمهای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید.
به سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد
غذا آماده سرو میباشد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙اینم ی #غذای_تقریبا_رژیمی سالم
سبزیجات گریل و فیله مرغ که با تابه رژیمی درست شد.
🌮برای مرینت:
- مرغ: پودر سیر، پودر زنجفیل، فلفل سیاه، پودر چیلی، نمک، نصف ق غ روغن زیتون، نصف ق چ ابلیمو ترش(چند قطره)
- هویج: پودر زیره سبز، فلفل سیاه، نمک
- کدو سبز: فلفل سیاه، نمک
- قارچ: فلفل سیاه، نمک، سرکه بالزامیک
- کلم بروکلی: یک ق چ کره، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو ترش
مرغ رو با موادی که ذکر کردم یک ساعت مزه دار کنید طبخش در خد ۶ تا ۷ دقیقه.
وباقی مواد رو نهایتا با یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد طبخ کنید. زمان پخت هرسبزیجات بر اساس سلیقه هست که بخواین پخت کامل داشته باشه یا نیمه پز.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍀#سالاد_سبزیجات ؛مخصوص رژیمی ها
😋😋
🥙🥙 برای تهیه این سالاد خوشمزه کافیست چند نوع سبزی خوش طعم را با مقداری چاشنی ترکیب کنید و از طعم آن لذت ببرید.
🥗مواد مورد نیاز:🥗
آب غوره: 2 ق س
زرشک: 2 ق س
گردو (خرد شده): 2 ق س
سیر (رنده شده): 2 حبه
پیازچه (خرد شده): 5 عدد
پودر آویشن: یک دوم ق چ
پودر زیره: یک دوم ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
سبریجات معطر (خرد شده): 250 گرم
🍛🍛🍛🍛🍛🍛
🥗روش تهیه
1. آب غوره، زرشک، گردو، سیر، پیازچه، پودر آویشن، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
2. سبریجات معطر (تره، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، نعنا، گشنیز) را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
3. مخلوط مواد را داخل ظرف درداری ریخته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍬مارشمالوچندتادستوردارهامروزیکیاز
دستوراتشو براتونمیزارم.
موادلازم
شکر۲لیوان
نشاستهذرت۳۰گرم(۲قاشقغذاخوری)
پودرقند۲قاشقغذاخوری
نمکنوکچاقو
وانیلشکریترکی۵گرم(وانیلایرانی۱/۴قاشقچایخوری)
پودرژلاتین۱قاشقغذاخوری
رنگخوراکیکمی
🥠روشتهیه
پودرژلاتینبا۱/۴لیوانآبسردمیزاریمبمونه.شکر،وانیل،نمکبا۱/۴لیوانآبمخلوطمیکنیمورویحرارتکممیزاریمتابجوشبیاد(همزدنیادتوننره).ژلاتینمباروشبنماریحلمیکنیم.ترکیبشکرباهمزنمیزنیمهمزمانژلاتینمبهشاضافهمیکنیم(حدود۱۰دقیقههمبزنید).موادبایدپفکیوکشداربشه.بعدرنگمجازخوراکیبهشاضافهمیکنیم.کفقالبچربمیکنیموسلفونمیکشیم.موادداخلشریختهرویموادهمسلفونمیکشیم۵_۶ساعتمیزاریمیخچالبمونه.نشاستهذرتوپودرقندمخلوطمیکنیمودوطرفمارشمالوبعدازدراوردنازظرفبهشآغشتهکردهوبهاندازهدلخواهبرشمیزنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍖#خوراک_گوشت_با_سس_قارچ 🍲
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری نصف فنجان
شیر شیر نصف استکان
پودر پیاز ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
_فلفل سیاه نصف ق چ
روغن ۲ ق غ
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آب گوشت(عصاره گوشت) ۱ پیمانه
آرد برنج ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
ابتدا در یک کاسه به گوشت،تخم مرغ،شیر ،آرد سوخاری و ادویه ها (پودر سیر وپیاز،نمک و فلفل) را اضافه کرده و حسابی ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند سپس در دستتان گوشت ها رو به شکل شامی فرم بدید و در ماهیتابه روغن را اضافه کرده و دو طرف گوشت رو سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید. سپس پیاز را تفت داده و کمی که طلایی شد، قارچ ها رو اضافه کنید و به آن آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید. سپس گوشتها و آب گوشت را اضافه کنید و در ظرف را گذاشته،با حرارت کم بگذارید برای ۱ ساعت کامل گوشت پخته و سس غلیظ شود،سپس شامی ها را از روی حرارت برداشته و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲