eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍❤️ مواد لازم بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#میرزاقاسمی😍❤️ مواد لازم بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ
طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. نکات: طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، با توجه به ذائقه می توانید بجای سیر از پیاز استفاده کنید و به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را سرخ کنید. بادمجان ها رو می توانید با غذاساز له کنید و گوجه ها رو رنده یا پوره کنید. توی ریختن روغن خساست به خرج ندهید. ریختن روغن حیوانی باعث طعم بهتر غذا میشه. ریختن آب لیموترش داخل این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کنار غذا با مخلفات دیگر سرو کنید. ریختن‌ رب گوجه اختیاری هست ولی طعم و رنگ بهتری به میرزاقاسمی می دهد. در صورت مهیا بودن شرایط، بهتر است بادمجان ها را روی زغال کباب کنید. بادمجان ها را پس از کباب کردن می توانید داخل آب یخ ریخته تا پوست آن راحت تر گرفته شود. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، حتما آب غذا گرفته و غذا به روغن افتاده باشد. قبل مخلوط کردن تخم مرغ ها به غذا کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته و داخل غذا معلوم شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
4 اشتباه❌❌😱😱 هنگام درست کردن ماکارونی🍝🍝 ماکارونی جدا از تنوع و سادگیِ پختن آن، چند نکته هست که بین تمام دستورِ پخت ها مشترک است و کمک می کند که ماکارونی شما خوشمزه تر شود که در اینجا به آنها اشاره می کنیم تا بتوانید بهترین ماکارونیِ زندگی تان را تهیه کنید. 1⃣ داخل آبِ قابلمه، روغن نریزید. اگر تا بحال این اشتباه و می کردید، الان می دانید که باید آنرا متوقف کنید. این کار هیچ ارمغانی برای شما ندارد بجز اینکه یک ماکارونیِ روغنی و چرب به شما می دهد که اجازه نمی دهد مایه ی ماکارونی به خوردِ آن برود. بر خلاف باور عمومی، ریختن روغن در آبِ ماکارونی از چسبیدن رشته های آن بهم جلوگیری "نمی کند". 2⃣ رشته های ماکارونی را داخل آبِ جوش نریزید و بروید و بعد از نیم ساعت برگردین و آبکشی کنید! برای اینکه رشته های ماکارونی بهم نچسبند، باید وقتی آنها را داخل آبِ جوش میریزید هر از گاهی آنرا هم بزنید. 3⃣ هنگام پختنِ ماکارونی، زمان اضافه برای دم کشیدنِ رشته های آن با مایه باقی بگذارید. رشته ها را کمی زودتر از آبِ جوش در آورید و چند دقیقه (نه خیلی زیاد) بگذارید با مایه دم بکشد. وقتی ماکارونی داغ است، مایه بیشتر به خوردش می رود. 4⃣ رشته های ماکارونی را آبکش نکنید. نیازی نیست روی ماکارونی آب بریزید و بشویید. درعوض، وقتی آبِ آنرا گرفتید مایه را با ماکارونی مخلوط کنید. آبِ جوشِ باقی مانده نیز سرشار از نشاسته و ویتامین های مفید است که  می توانید از آن برای تهیه ی مایه ی ماکارونیِ خانگی استفاده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم: ▫️سه کیلو خیار (خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید ) ▫️دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره ▫️چند عدد فلفل تند ▫️چند حبه سیر ▫️آب ده لیوان دسته دار فرانسه ▫️نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان ▫️سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان ( سرکه انگور) 🍜 طرز تهیه: آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید خیار و سبزی و فلفل و سیر رو درظرف مورد نظر بچینید و آب نمک و سرکه رو بهش اضافه کنید.درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه ست. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
رولت خامه اى عالی به سبک قنادی😊 رولت خامه ای😍❤️ مواد لازم : تخم مرغ : ٣ عدد شكر : ٩٠ گرم آرد : ٩٠ گرم عسل يا شربت قوام: ١ قاشق غذا خورى آب جوش : ۳ قاشق سوپ خورى پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر : نوک قاشق چایخوری وانيل به مقدار لازم ابتدادرجه ۲۰۰ فر را روشن كرده تا گرم شود کف قالبتونو(قالب من ۲۵×۳۵ بود) چرب می کنیم وکاغذ روغنی پهن می کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
رولت خامه اى عالی به سبک قنادی😊 رولت خامه ای😍❤️ مواد لازم : تخم مرغ : ٣ عدد شكر : ٩٠ گرم آرد :
طرزتهيه : زرده و سفيده را جدا می کنیم سفيده را ابتدا خوب با همزن می زنیم تاحدیکه اگه ظرفو برعکس کردین ازش نریزه و میزاریم توی یخچال حالاميریم سراغ زرده ها زرده را با شكر و وانیل مخلوط كرده كمى با همزن ميزنيم بعد اب جوش را اضافه ميكنيم كمى که مخلوط شد، عسل را اضافه كرده و هم زده، بعد سفيده را به زرده ها اضافه ميكنيم و با همزن به يك جهت خوب مخلوط مى كنيد. اگه رولت کاکائویی دوس دارین یک قاشق از آرد برمیداریم بجاش یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنیم آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر را سه بار الك كرده آرام آرام به مايه اضافه كرده و باز هم با همزن خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط شود و مایه یکدستی داشته باشیم. مهمترین نکته درپخت این نان رولت هم زدن همه مراحل باهمزن برقی است چون برعکس سایرکیکهامیخواهیم تاپف کیک گرفته شودونان رولت خیلی پف نکند وخیلی ضخیم نشود. بعدمایه کیک راداخل قالب ریخته ،چون مایه کمی سفت هست بالیسک یاقاشق خوب ویکنواخت مایه رادرهمه جای قالب پخش کنیدتانان یکدستی داشته باشید.قالب رادرفرازقبل گرم به مدت 10دقیقه، باز بسته به دمای فرمتفاوت قراردهید تارولت بپزدوطلایی شود،همین که پخت وبا خلال چوبی تست کنید اگر تمیز در اومد پخته ست. بعدازپخت بلافاصله ازفرکه دراوریدباپارچه تمیزروی ان رابپوشانیدوبگذارید اروم خنک بشه.بعد از خنک شدن رولت رابرگردانیدوکاغذ آن راجداکنیدو آن را روی همون پارچه بگذاریدوبه کمک پارچه رول کنید و چهل دقیقه بزارین داخل یخچال تا کاملا خنک بشه حالت بگیرد.سپس ان رابازکرده و ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته شده را روی سطح نون میکشیم خامه را صاف میکنیم دوباره رول کنید بمدت یکساعت بزارید داخل یخچال بعد برش بزنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
پیراشکی سوسیس پیچ پیچی🌭🌭 نان بروتشن😍❤️ مواد لازم آردنان یا فانتزی ۶۰۰گرم آب حدودا ۲۵۰تا۳۵۰میلی لیتر یا دو پیمانه این مقدار تقریبی هست مایه خمیر یک قاشق مربا خوری سر پر شکر دو قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری بهبود دهنده یک قاشق چایخوری روغن زیتون یا مایع ۶۰میلی گرم سوسیس ۶عددخام یا سرخ شده برای رومال:زرده وزعفرون وکمی پودر سیر وآویشن وکنجد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه: پیراشکی سوسیس پیچ پیچی🌭🌭 ابتدا مایه خمیر وشکر وحدودا ۱/۴پیمانه از آب داخل دستور که ولرم هست رو باهم مخلوط کنید درش رو بزاریدتا حدودا ۵تا۸دقیقه تا عمل بیاد. آرد ونمک وبهبود دهنده رو الک کنید. مایه خمیر عمل اومده و آب رو اضافه کنید ،همه آب رو یکجا اضافه نکنید کم کم اینکارو انجام بدید،روغن رواضافه کنیدخمیر اصلا نباید چسبندگی داشته باشه با دستگاه ۱۰دقیقه وبا دست ۱۵دقیقه خمیر رو ورز بدید وبزارید تا یکساعت استراحت کنه. خمیرها رو تقسیم کنید وبصورت لوله های باریک در بیارید ودور سوسیس بپیچید وبا فاصله در سینی فر بزارید وروشون رو بپوشونید تا بازهم حجیم بشه حدودا نیم تا یکساعت باید حسابی پف کنه. مواد رومال رو آماده میکنیم وبعداز استراحت خمیر با برس روی خمیر میمالیم وکمی کنجد میپاشیم. سینی فر رو در طبقه وسط فر با حرارت۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰تا ۵۰دقیقه بزارید تا نونها خوشرنگ وطلایی بشه. من ده دقیقه آخر کمی گریل زدم تا رویه پیراشکی ها خوشرنگ بشن. من با اضافه خمیرم چندتا نون هم درست کردم🥯🥯🥰 نکته:میتونید سوسیسها رو سرخ کنید وبعداز خنک شدن دورشون خمیر بپیچید . داخل خمیرتون هم میتونید پودر سیر وپودر آویشن بزنید که عالی میشه. اگه دوس داشتید میتونید دور سوسیسها پنیر ورقه ای بپیچید وبعد خمیر رو دورش بپیچید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ميگو پلو 🍤🍤 هم كه پختش نكته ى خاصي نداره... ميگو رو همراه با يه پياز ريز خرد شده، سه چهار پر سير له شده، فلفل قرمز، پودر سير، تخم گشنيز ، پاپريكا ، نمك و كره تفت دادم، زعفران دم كرده رو در آخر بهش اضافه كردم و همراه با پلوى زعفرونى پر از كشمش و زرشك و كلى پياز سرخ شده ى كاراملى زديم بر بدن! ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرتون بخير❤️ اينم يه ایده خوب برای مهمونی هاتون 😉 🌈سينی مزه خوش آب و رنگ به همین راحتی😁 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سینی گریل مرغ و سبزیجات با سس چیمیچوری 😍❤️ سس چیمیچوری 🍅 که اصالت آرژانتینی داره ، میتونین قبل و بعد از طبخ برای مزه دار کردن گوشت و مرغ استفاده کنین ترکیبات : نصف پیمانه جعفری و گشنیز،یکدونه پیاز، سه چهار حبه سیر،پونه کوهی یا آویشن،فلفل سیاه و پاپریکا و نمک آب لیمو ترش تازه و دو ق غ روغن زیتون هم رو باهم میکس کنین مراحل سینی هم که در پست قبلی گذاشتم میتونین قارچ و سیب زمینی هاتونم با ادویه قبل گریل مزه دار کنین نوش جاااان🌸🍃 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا