#کیک_ساده 😍❤️
دوتا تخم مرغ رو با نصف قاشق چایخوری وانیل و یک لیوان شکر مخلوط کنید با همزن حسابی بزنید تا رنگش روشن بشه و کشدار بشه. بعد نصف لیوان روغن مایع رو به موادتون اضافه کنید بازم هم بزنید. بعد سه چهارم لیوان ماست اضافه کنید(اگر ماست نبود نصف لیوان شیر بزنید اما ماست بافتش رو نرمتر میکنه😍) هم بزنید یک لیوان و نیم آرد رو با یک قاشق غ سر صاف بکینگ پودر قاطی کنید الک کنید به موادتون کم کم اضافه کنید و با قاشق یا لیسک آروم هم بزنید بعد توی فر۱۷۰درجه(دمای فرها متفاوته بعضی فرها با این ۱۷۰ درجه اصلا گرم هم نمیشن) نیم ساعت تا چهل دقیقه بذارین بپزه.
🌹👌فر رو ۱۰دقیقه قبلش گرم کنید.
🌹قالبها رو با کره چرب کردم و بعدم آردپاشی کردم،آرد اضافی رو با تکون دادن قالب خارج کنید بعدم مایه کیک رو توی قالب بریزید.
🌹مهم مهم مهم مهممم:تمام مواد حتی آرد باید هم دمای محیط باشن یعنی تک تک مواد رو دوساعت زودتر بذارین توی اشپزخونه تا هم دما بشن بعد شروع کنید به انجام مراحل.
🌹شکر حتماااا دانه ریز باشه (پودر نباشه)باور کنید خیلی مهمه دانه ریز بودن شکر.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پنيري خوردين تا حالا ؟ 🌶🥔🧀😋
مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه:
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
.
نكته :
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاستا_مرغ 😍❤️
مواد لازم
برای مزه دار کردن مرغ:
پیاز رنده شده یک عدد
سیر یک حبه رنده شده
شیر نصف فنجان
آویشن ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق م
سینه مرغ سه عدد خرد شده به شکل مکعب
خامه ۲۰۰ gr
پنیر موزارلا یک پیاله
برای پاستا:
پاستا ۳۰۰ گرم (بهتره پنه باشه اینجا نبود)
زردچوبه ۱ ق چ
روغن ۱ ق غ
ریحان خشک شده ۱ ق غ
و سالاد
طرز تهیه
برای مره دار کردن تمام مواد رو به همراه مرغ ها در ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید.اگه از شب قبل این کارو کنید خیلی بهتر میشه اما اگر زمان ندارید دو ساعت در یخچال بزارید.مرغهای مزه دار شده رو با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کنید وقتی یک طرفش کامل سرخ شد مرغهارو هم بزنید اینطوری آب نمیندازه.بعد از اینکه کاملا سرخ شدن خامه رو اضافه کنید،خامه شروع به جوشیدن کرد پنیر رو اضافه کنید تا آب شه.و مرغها آمادست.پاستارو هم داخل آب جوش بندازید روغن زردچوبه نمکبزنید آبکش کنید و ریحان خشک شده بزنید و یک طرف ظرف مرغهارو بچینید و طرف دیگه پاستا و طرف دیگر سالاد
نوش جان
مهربونام پرانرژی همراهم باشین،کلی آموزشای توووووپ تو راهه😋😘
.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#پودینگ_شکلاتی 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#پودینگ_شکلاتی 😍❤️
شکر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 و 3/4 پیمانه
کره نرم 2 قاشق غذاخوری
وانیل شکری 1 قلشق چایخوری
مراحل تهیه #پودینگ شکلاتی؛
در ابتدا یک تابه دیواره بلند که ترجیحاً نچسب هم باشه رو انتخاب می کنیم. شکر رو داخل تابه می ریزیم.
سپس پودر کاکائو رو به شکراضافه كنيد .
حالا نوبت اضافه کردن نشاسته ذرت می رسه. بهتره یادآوری کنم گه نشاسته ذرت با آرد ذرت تفاوت داره. نشاسته ذرت کاملاً شبیه به آرد سفید سفید رنگ و بافت سبک و پوک هست اما آرد ذرت زرد رنگ و بافت کمی زبر داره
و سپس 1/8 قاشق چایخوری نمک رو به مواد خشک اضافه می کنیم و بعد همه مواد رو با هم مخلوط میيكنيم
حالا شیر رو که در دمای محیط قرار دادیم تا به دمای آشپزخونه برسه کم کم به مواد خشک اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
حالا تابه حاوی مواد رو روی شعله ملایم قرار می دیم و شروع به همزدن مواد می كنيم
به دلیل وجود نشاسته ذرت که عامل غلظت دهنده به پودینگ هست، مخلوطمون وقتی به درجه جوش برسه خیلی سریع شروع به قوام گرفتن می کنه و غلیظ میشه. به همین دلیل اصلاً از کنار گاز کنار نرین و مرتب مواد رو هم بزنین تا جاییکه وقتی با لیسک یا قاشق چوبی مقداری از مواد رو بر می دارین، مخلوط روی لسیک یا قاشق باقی بمونه.وانيل را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم حالا شعله رو کاملاً کم می کنیم و بعد کره رو اضافه کرده و به سرعت مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملاً با هم یکدست بشن. سپس زیر شعله رو خاموش می کنیم.
پودینگ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشه پس شما متناسب با سلیقه و ذائقتون اون رو سرو کنین.
در هنگام سرو کردن با مقداری شكلات رنده شده ياخامه فرم گرفته و کمی پودر كاكائوتزئین کرده و سرو می کنید😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#لوبیا_پلو 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#لوبیا_پلو 😍❤️
چند نکته:
اگه بخواییم یه لوبیا پلوی مجلسی و غیر خودمونی درست کنیم باید:
۱-گوشت لوبیا پلو به اندازه کمی کوچکتر از قیمه خورش خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید.
۲ ـ. پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
۳ ـ. لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
۴ ـ. اندازة خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یکو نیم تا ۴ سانت میتوان خرد کرد.
۵ ـ. از لوبیای خرد شده فریزری میتوانید استفاده کنید برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آبکش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
۶ ـ. برای گوشت لوبیاپلو میتوانید از کوفتهریزه و یا قیمه سینه مرغ نیز استفاده کنید.
۸ ـ. ادویه پلویی شامل دارچین، تخمگشنیز، زیره سبز، پودر کاری ،گل سرخ ،فلفل سیاه یا هر نوع ادویهای که مورد علاقه باشد و میتوانید استفاده کنید.
۹ ـ. رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب کم خیلی خوش طعم میشود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمیگیرد (یکبار امتحان کنید)
۱۰ ـ. اگر میخواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجهفرنگی پوست کرده و تخمگرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.
۱۱ ـآب روغن را روی آبکش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنجهای مخلوط زیاد اتفاق میافتد جلوگیری میکند.
۱۲ ـ. قابلمه برنج از گنجایش آن کمی بزرگتر باشد که اندازه پلو مخلوط را داشته و برنج خوب دم بکشد و کال دم نماند.
۱۳ ـ. موقع ریختن زعفران روی برنج باید دقت کنید در جاهایی که کفگیر زدهاید برای خارج شدن بخار برنج زعفران نریزید، چون مستقیماً به تهدیگ میرود و باعث سوختن تهدیگ برنج میشود.
۱۴ ـ. لوبیاپلو را با گوشت چرخکرده سرخ شده و مقداری هویج پخته ریز و سرخ شده میتوانید. درست کنید.
نوش جان🌸🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغ_شکم_پر😍❤️
.
اول از همه مرغ رو خوب شستم ،داخل شکمش رو تمیز کردم ،نیمساعت گذاشتم تو آب و یه کوچولو نمک و سرکه ،که بوی زهم مرغ گرفته بشه ،دوباره شستم ،و مزه دار کردم ،با زعفرون ،نمک و فلفل و روغن و پیاز و فلفل دلمه ،اگر یک شب بمونه بهتره ،من سه چهار ساعت گذاشتم ،
.
برای مواد داخل شکم مرغ دو تاپیاز رو خلالل کردم ،سرخ کردم ،فلفل دلمه اضافه کردم ،زردچوبه و فلفل زدم ،جعفری خرد شده ،سبزیجات معطر خشک(من شنبلیله،مرزه،ترخون،استفاده کردم)بعد گردو خرد شده ،آلو ،کشمش و زرشک و دو ق رب انار ،سپس حرارت رو خاموش کردم .
این مواد رو ریختم داخل شکم مرغ و دوخت زدم ،.
.
بعد از اون تایم ،کف سینی فر رو چرب کردم ،سیب زمینی ورقه و هویج گذاشتم ،و موادی رو که مرغ رو باهاش مزه دار کردم هم ریختم و مرغ ها رو گذاشتم روش،وتو فر ۱۸۰درجه به مدت سه تا چهار ساعت گذاشتم ،هر ساعت هم مرغ رو با زعفرون و کره آب شده رومال کردم،ده دقیقه آخر هم گریل رو روشن کردم ،
.
اگه توستر دارین دماش رو باید ۱۵۰یا ۱۶۰بزارین .
میتونین روی مرغ رو با فویل بپوشونین و چند سوراخ روش ایجاد کنین ،اینجوری تایم کمتری میخواد .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
شیرین پلو 😍❤️
برای درست کردن شیرین پلو به خلال پوست پرتقال و نارنج احتیاج دارید از رشته کن استفاده کردم و پوست سه عدد پرتقال و یک عدد نارنج رو گرفتم دو بار در آب جوش به مدت پنج دقیقه جوشوندم تا تلخیش گرفته بشه چون با رشته کن پوست گرفتم کمتر تلخی داشت دقت کنید قسمت سفید نباید همراه پوست باشه
با یک پیمانه شکر و یک قاشق سوپخوری زعفران غلیظ گذاشتم خلال پوست پرتقال و نارنج کمی تفت خورد تا شکر حل شد ،
سینه مرغ رو پختم و خرد کردم بهتره درشت تر خرد کنید
سه پیمانه پلوپز برنج آبکش کردم
مرغ رو به مخلوط خلال پرتقال و زعفران اضافه کردم
از خلال بادام و پسته باید در این غذا استفاده کنید من مقدار رو نمیگمبه دلخواه بریزد در کل با ریختن بیش از اندازه خلال مخالفم در حد متعادل بهتره
برنج رو آبکش کردم یک لایه از مواد ریختم و روش خلال بادام ریختم و لایه بعدی به همین صورت برنج رو با یک استکان آبی که مرغ رو پخته بودم دم گذاشتم در آخر پخت کمی گلاب و کره اضافه کردم
و موقع سرو خلال پسته روز دیس ریختم ،شیرین پلو در دستور اصلی زرشک یا هویج نداره
نکته اصلی استفاده از خلال پرتقال و نارنجِ ،میتونید در زمستون خلال رو آماده و خشک کنید .
چون خلال پرتقال تازه بود عطر بی نظیری داشت ،
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله_رولتی😍❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
ژله_رولتی😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#ژله_رولتی😍❤️
مواد لازم:
پودر ژله: ۱ بسته
بستنی وانیلی: ۱/۲ لیوان
آب جوش: ۱ لیوان سرخالی
طرز تهیه:
ابتدا یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.
ژله رو روی حرارت غیر مستقیم مثل سماور قرار می دیم به طوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نماند و ژله کاملا حل بشه.
کمی صبر می کنیم تا ژله یه کم سرد بشه (نه خیلی همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ باشه کافیه).
بستنی رو اضافه می کنیم. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج می کنیم و داخل ژله می ریزیم.
آروم بستنی رو با ژله مخلوط می کنیم. همینکه بستنی آب شد کفایت می کنه. زیاد هم نزنید که کف روش از بین بره و ژله دو رنگ نشه.
روی سینی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ با ۳-۲ قطره روغن چرب می کنیم، ژله رو برای ۴۵ دقیقه داخل یخچال میزاریم.
ژله رو از یخچال بیرون آورده با چاقو دور ژله رو می بریم که از قالب جدا بشه، روی ژله نوارهایی با ضخامت دلخواه برش می دیم و آروم رول می کنیم و برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا ژله کاملا ببنده.
نوش جان 😄😍
نکات:
این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره.
به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.
اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت ژله اگه خیلی نازک یا ضخیم بشه موقع رول کردن می شکنه.
سینی باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه.
زیاد بستنی هم نزنید چون اگه زیاد هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمی گیره و اونی که ما می خوایم نمیشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲