eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
غذا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه برگ مو مواد لازم :👇 برگ مو به میزان لازم، سرکه و نمک برای ضدعفونی از هرکدوم ۱ ق غ برنج پخته، که کامل دم نکشیده ۱ لیوان لپه پخته ۱ لیوان سبزی خشک معطر (شوید، شنبلیله، مرزه، ترخون) ۲ ق غ ابلیمو ۲ ق غ نمک فلفل زردچوبه، دارچین به میزان لازم روغن مایع یک چهارم پیمانه پیاز ۲ عدد گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم سه عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل دو و نیم پیمانه آرد یک ق غ سرپر پودر کاکائو دو ق چ بکینگ پودر یک پیمانه شکر قهوه ای یا سفید یک پیمانه ماست دو سوم پیمانه روغن مایع توت فرنگی برش زده به مقدار لازم ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه.بهش ماست و روغن را اضافه می کنیم و در حد یکدست شدن هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.کف قالب مورد نظر را چرب کرده.مواد را داخل قالب ریخته وتوت فرنگی ها را که برش زدیم روی مواد به آرامی می چینیم.توجه داشته باشید که خیلی نازک برش نزنید چون داخل مواد فرو میره و کیک همیر میشه.در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن را با پودر قند تزیین می کنیم. امیدوارم امتحان کنید و از طعم و عطر بینظیرش لذت ببرید. نکته : بجای ماست از شیر می توانید استفاده کنید.و اینکه این کیک را ساده هم می تونید تهیه کنید.پودر کاکائو را حذف کرده و بجاش آرد سفید اضافه کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
طرزتهيه: نصف پیمانه آناناس ۱عدد موز ۱پیمانه شیر ۱پیمانه بستنی عسل ۲تا۳ ق غ نصف پیمانه مغز اجیل خام دارچین به مقدار لازم‌ آناناس که بهتره کمپوتش باشه با موز يخ زده و شير بستني وعسل ونصف پيمانه مغزآجيل(بادام-پسته-فندق)وكمي دارچين داخل مخلوط كن ريخته وخوب ميكس میکنیم وتوی لیوان سرو ریخته وبا آناناس ومغز آجیل ها تزیین‌کردم . به همين راحتي به همين خوشمزگي یک نوشیدنی خوشمزه وکافی شاپی ونووووش جان 😋😋 بسته به ذائقه تون میتونید عسل وکم وزیاد بریزید . مغزها آجیل نباید شور باشن از مغز خام استفاده کنید. مغز ها بستگی به خودتون دارن هرچی دم دست دارید ودوست دارید میتونید استفاده کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اول دو پیمانه آرد،دو قاشق سوپخوری شکر،یک قاشق پودر خمیر مایه فوری،یک قاشق چایخوری وانیل،یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک قاشق کره که باید به دمای محیط رسیده باشه خب یه پیمانه آب رو هم کم کم تا جایی که نیازه بهش اضافه میکنیم و با دست هم می‌زنیم تا خمیری بشه خوب ورز می‌دیم تا یه خمیر صاف و نچسبی بشه روشو بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه بعد روی سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو دو قسمتش کنید حالا خمیر ها رو با وردنه به شکل دایره پهن کنیدو صافش کنید خمیر رو مثل ویدیو با کاتر به هشت قسمت برش بزنید بیست دقیقه بهش استراحت بدید بقیه رو هم به همین ترتیب آماده کنید حالا باید اونارو تو روغن داغ با حرارت متوسط بزارید تا بپزه و دوطرفش طلایی بشه بعد تو شکر بغلطونیدو تو ظرف بچینید میتونید هم، با شکلات ذوب شده تزئینش کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍈 . دستور: پودر ژله‌ى طالبی.............١ بسته پوره‌ى طالبی..............٣/٤ لیوان آب جوش...................٣/٤ لیوان بستنی وانیلی یا شیر یا خامه............١/٢ لیوان . پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود. بستنی را درون آب طالبی بریزید. زمانی که ژله‌ی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید. مى توانید همه‌ی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید. اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید. مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود. نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
پودر ژله‌ی شاه‌توت یا آلوئه‌ورا: ۱ بسته شاه‌توت پوره شده: ۱ پیمانه بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه آب جوش: ۱ لیوان پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود. دُمِ توت‌ها را گرفته و آنها را در مخلوط‌کن ریخته و پوره کنید. بستنی و ژله‌ی سرد شده را افزوده و هم بزنید. مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و‌ ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه صبحانه: ۲۰۰ میلی لیتری ۲ پاکت (۴۰۰ میلی لیتر) هلو بزرگ: ۵ عدد شکر: ۱/۵ استکان(۱۱۰گرم) . 🔹طرز تهیه: هلو ها را به ۴ تا ۵ تکه تقسیم کنید و ۱ ساعت در فریزر بگذارید بماند .سپس هلوهای یخ زده را با شکر و خامه در غذاساز بریزید و پوره کنید.من خیلی پوره نکردم و به خاطر بودن تکه های هلو در بستنی مزه اش بهتر میشود .سپس در ظرفی بریزید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود.در طی یخ زدن هر ۱ ساعت ۴ بار از فریزر در آورید و هم بزنید . 💕لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💕 کپی ممنوع⛔️ ☕️ دورهمی بانوان ☕️ ༺༻°❅°☕️°❅°༺༻ @eitaa_dorehami ༺༻°❅°☕️°❅°༺༻
۲ق غذاخوری ماست چکیده (یا با دستمال اب ماست معمولی را بگیرید.ماست ترش نباشد) اب دوعدد لیموی تازه + کمی پوست لیمو رنده شده (فقط قسمت زرد پوست را ریز رنده کنید لایه سفید را رنده نکنید تلخ میشود) ۱ونیم فنجان شکر ۱پاکت خامه۲۰۰میل (اگر مایلید استفاده کنید،سر شیر هم میتوانید بریزید). طرزتهیه: ماست و اب لیمو و پوست لیمو را در مخلوط کن بریزید ،بعد شکر و خامه را اضافه کنید و دوباره میکس کنید. بستنی را در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید .هر ۴۰دقیقه یکبار از فریزر دراوردید و هم بزنید اگر ۴بار این کار را انجام دهید نتیجه عالی میشود و بعد از ۶ساعت سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_بدون_روغن ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره میشه گفت تا حدودی کیک ارزون و مناسب در میاد. مواد لازم: تخم مرغ ۵ عدد شکر ۳۰۰ گرم ارد ۳۰۰ گرم ارد برنج۵۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ق سوپخوری وانیل ۱/۴ق چ شیر سرد ۱ لیوان شربت ۱و ۱/۲ق سوپ خوری برای تهیه شربت: ۱/۲ پیمانه اب و۱/۲ پیمانه گلاب و۱/۲شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در اب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه. طرز تهیه: حتما اجازه بدین شربت سرد بشه. میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیکو تیره تر کنه فقط. زرده و سفیده تخم مرغهارو جدا کنید.سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم دو سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره. زرده رو بهمرا وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید و در اخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید. اردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید. سفیده زده شده و اردهاروبه تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید . حتما با لیستک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله نباید ارد داخل مواد گلوله گلوله بشه نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید. و بازم با لیستک هم بزنید تا مواد یکدست بشه. مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر ۲۵ سانت بریزید . این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید چون یجورایی مثل کیکهای شیفون هست . ته مزه ارد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه ارد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید. در اخر بگم که چون قالب من کوچکتر بود من با ۴ تخم مرغ کیکم رو درست کردم قطر قالب من در کف ۲۰ هست وقسمت بالاش ۲۴ میشه حتما قالب کیکتون دیواره اش از ۷ سانت بیشتر باشه چون این کیک پف زیادی میکنه و ممکنه از قالب سر ریز شه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲