eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💗🍃 "شنبه" می تواند رويايى ترين روز براى شروع تصميم هاى جديد باشد وقتی من دوست داشتنت را از همين اولين ساعاتش شروع می كنم...💛🍃 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
کیک خیس شکلاتی😍❤️ مواد لازم برای قالب کمربندی با قطر ۲۰ سانت شکر : یک و نیم لیوان روغن : ۱ لیوان آرد سفید قنادی : ۲ لیوان شیر : یک و نیم لیوان تخم مرغ : ۳ عدد بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه : آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر، شیر ،روغن مایع،وانیل و پودر کاکائو رو با همزن بزنید تا مخلوط بشه بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید(این یک لیوان برای سس روی کیک هستش) داخل کاسه ای تخم مرغ ها رو همزن بزنید و باقیمانده مخلوط شیر،روغن و شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت مخلوط ارد و بکینگ پودر رو اضافه کنید با قاشق یا لیسک هم بزنید قالب مورد نظر رو چرب کنید و کاغذ روغنی گذاشته مواد رو داخل قالب بریزید و در فر 170 درجه به مدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه سپس تو همون قالب برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک داغ بریزید بذارید خنک بشه. اصلا نگران نباشيد کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک خیس شکلاتی😍❤️ مواد لازم برای قالب کمربندی با قطر ۲۰ سانت شکر : یک و نیم لیوان روغن : ۱ لیوان آرد سفید قنادی : ۲ لیوان شیر : یک و نیم لیوان تخم مرغ : ۳ عدد بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه : آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر، شیر ،روغن مایع،وانیل و پودر کاکائو رو با همزن بزنید تا مخلوط بشه بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید(این یک لیوان برای سس روی کیک هستش) داخل کاسه ای تخم مرغ ها رو همزن بزنید و باقیمانده مخلوط شیر،روغن و شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت مخلوط ارد و بکینگ پودر رو اضافه کنید با قاشق یا لیسک هم بزنید قالب مورد نظر رو چرب کنید و کاغذ روغنی گذاشته مواد رو داخل قالب بریزید و در فر 170 درجه به مدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه سپس تو همون قالب برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک داغ بریزید بذارید خنک بشه. اصلا نگران نباشيد کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فوق العاده من🍊 تخم مرغ:۳عدد(درشت) آرد:۳پیمانه شکر:۱و۱/۲پیمانه شیر:۱/۳پیمانه روغن:۱پیمانه آب پرتقال:۱پیمانه بکینگ پودر:۱و۱/۲ق.چ پوست پرتقال:کمی طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر و به زرده تخم مرغها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید،زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودرو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغها هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم موادو ترکیب کنید).د قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه. نوش جان🌸 نکته این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه ماندگاریش تا یک هفته است از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده) ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک اسفنجی به روش قنادی😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
کیک اسفنجی به روش قنادی😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
كيك اسفنجی عالی بدون نیاز به همزدن زرده تخم مرغ💃 تخم مرغ ۴عدد آرد ۱۰۰گرم شکر۱۰۰گرم بکینگ پودر یک ق م وانیل شربت بار یاعسل یک ق غذاخوری اول فرتون رو روشن کنید روی دمای ۱۶۰ درجه و سینی فر رو طبقه ی پایین فرتون بزارید و اون توری سیمی فر رو طبقه ی وسط و کیک رو روی توری سیمی ♥ سینی رو کف فر میزارن چون حرارت رو پخش میکنه و کیکتون یکنواخت پخته میشه☺ دوم کف قالب ۱۵سانت رو کاغذ بندازید از نوع کاهیش. سوم زرده و سفیده رو از هم جدا کنید و تخم مرغها باید سرد باشد و ده دقیقه سفیده ها رو داخل فریزر بزارید تا کمی یخی بشه و موقع زدن با همزن اب نندازه و بعد سفیده ها بریزید داخل همزن و بزنید تا حالت فومی بشه . و به صورت بارانی و کم کم شکر دانه ریز را اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره و قله ای بشه و بعد به زردها وانیل و عسل رو اضافه کرده و کمی با قاشق مخلوط کنید و در عرض ۳۰ثانیه به سفیده ی در حال همزدن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد همزن رو خاموش کنید و آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشه بیشتر هم نزنید چون حالت تسمه ای میشه. . درجه ی فر ۱۶۰ مدت پخت از ۳۵ دقیقه تا ۱ساعت به فرتون بستگی داره برای اینکه بفهمید کیک پخته یا نه فقط با دست تست کنید زمانی پخته که با دست رو کیک بزنید کیک به داخل فرو نره وگرنه بیاد بیرون پفش میخوابه.. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک گاتوشا 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
کیک گاتوشا 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بسیار خوشمزه و لطیف بدون سس این کیک همون گاتوشاتوی خوشمزه س که بدون سس هست بسیارکیک خوشمزه ای هست خیلی شیک ومجلسیه اگه مهمون بیادخونتون ظرف30دقیقه میتونیدآمادش کنیدازشون پذیرایی کنید. موادلازم؛ روغن مایع1پ شکرریز1پ شیر1/2پ پودرکاکائو1/2پ تخم مرغ2عدد آردسفید1پ بکینگ پودر2ق.چ نمک یک پنس وانیل مقداری درصورت تمایل نسکافه1ق.س البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید طرزتهیه ش؛ ابتداشیروشکرروتوبلندرمیریزیم ومیزنیم تاشکرکاملأباشکرحل بشه بعدپودرکاکائو وروغن مایع ورواضاف میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکولاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع بالا اضاف میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب مسطیل متوسط میریزیم یاهرقالبی دوسداشته باشید وتوفر180درجه که ازقبل یربع گرمشده قرارمیدیم وبه مدت20الی25دقیقه آماده میشه شمابعداز20دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکولاتی غلیظ رو روش بدین وبشکل مستطیل یاهرجور دوسدارین برش بدین این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کوفته_بلغور_و_سیب_زمینی 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم: 1 لیوان بلغور ریز 2 عدد سیب زمینی آب پز شده 1 عدد پیاز رنده شده(اگر پیاز بزرگ است نصفش را استفاده کنید) 1عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید نیازی نیست بریزید) نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: سیب زمینی را آبپز کنید و پوستش را جدا کنید. تا سیب زمینی خنک میشود بلغور را داخل کاسه ای بریزید و کمی نمک بپاشید و آب داغ را تا جایی که روی بلغور بیاد بریزید و در ظرف را بذارید. وقتی بلغور آب را جذب کرد سیب زمینی را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید. پیاز را بارنده درشت رنده کنیم و آب پیاز را کاملا بگیرید و و به بلغور اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید سپس آرد را ریخته خوب ورز بدید . خمیر نرمی میشود. از خمیر تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست گرد کنید سپس با نوک انگشتتان صاف کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و اگر روی هم میذارید لابلای کوفته ها کاغذ روغنی و یا سلفون بذارید تا نچسبند. اگر موقع شکل دادن به دستتان میچسبد وسط کار دستتان را خیس کنید خیلی راحت میتوانید شکل بدید. نیم ساعت داخل یخچال بذارید سپس داخل ماهیتابه روغن مایع بریزید و خوب داغ کنید و کوفته ها را پشت و رو سرخ کنید. ابتدا داخل ظرفی که دستمال کاغذی حوله ای پهن کردید بذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس داخل ظرف سرو بذارید . میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. با ماست سیر دار خیلی خوشمزه میشه پینوشت: من چهار حبه سیر رنده شده ؛ نصف پیمانه جعفری خردشده مقداری پودر آویشن و زردچوبه هم به مواد اضافه کردم و اینکه داخل یخچال هم استراحت ندادم شمام یه دونه رو امتحانی درست کنین اگه دیدین قلقش دستتونه و دیگه نیاز به یخچال نیست . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#آبگوشت_خوشمزه 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم ‌ نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگ گوجه فرنگی :۴ عدد بزرگ پیاز پوست گرفته شده :  ۲عدد متوسط نمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازم گوشت گوسفند با استخوان و چربی : ۵۰۰ گرم سیب زمینی شسته:۴ عدد متوسط رب گوجه فرنگی :  یک قاشق غذا خوری سیر : به دلخواه یک حبه بزرگ ‌ نخود و لوبیا رو از شب قبل در مقداری آب خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید ‌ گوشت و با چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدوم رو پوست گرفته و به دو نیم کردید، در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم اون ها ، آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید. (دقت کنید هنگامی که گوشت و می پزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشه). اگر از دیزی سنگی استفاده می کنید، حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید. این ظرف زمان پخت و طولانی تر و درعوض طعم غذا و خیلی بهتر و غذاروجا افتاده تر میکنه در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشه تا غذا جا بیوفته. یک ساعت بعد سیب زمینی هاروداخل غذا بریزید. نکته: میتونید اول پیاز وچربی رو بکوبید و با هم مخلوط کنید و داخل غذا بریزید. تو این مرحله که گوشت و نخودو لوبیا نرم و پخته شده نمک و فلفل سیاه روبه میزان دلخواه به غذا اضافه کنید. در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتون رو نداشت میتونید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن، داخل غذا استفاده کنید اگه موقع سرخ کردن رب یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده هم بهش اضافه کنید نتیجه بهتری می گیرید. هر چه زمان پخت این غذا طولانی تر باشه، جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر میشه من این غذا را با آب زیاد درست میکنم و همون اول کار به اندازه کافی در ظرف آب میریزم تا مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیره پ.ن نخود رو قبل از اینکه بزارید با گوشت بپزه جدا یه ۵ دقیقه بجوشونید آبکشی کنید ‌‌ پ.ن گوشت رو هم میتونید اول با آب جدا به همون روش نخود ۵ دقیقه بجوشونید و کف و تیکه های قهوه ای که درست میشه دور بریزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲