eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک شیرین🍰
#آبگوشت_خوشمزه 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم ‌ نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگ گوجه فرنگی :۴ عدد بزرگ پیاز پوست گرفته شده :  ۲عدد متوسط نمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازم گوشت گوسفند با استخوان و چربی : ۵۰۰ گرم سیب زمینی شسته:۴ عدد متوسط رب گوجه فرنگی :  یک قاشق غذا خوری سیر : به دلخواه یک حبه بزرگ ‌ نخود و لوبیا رو از شب قبل در مقداری آب خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید ‌ گوشت و با چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدوم رو پوست گرفته و به دو نیم کردید، در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم اون ها ، آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید. (دقت کنید هنگامی که گوشت و می پزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشه). اگر از دیزی سنگی استفاده می کنید، حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید. این ظرف زمان پخت و طولانی تر و درعوض طعم غذا و خیلی بهتر و غذاروجا افتاده تر میکنه در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشه تا غذا جا بیوفته. یک ساعت بعد سیب زمینی هاروداخل غذا بریزید. نکته: میتونید اول پیاز وچربی رو بکوبید و با هم مخلوط کنید و داخل غذا بریزید. تو این مرحله که گوشت و نخودو لوبیا نرم و پخته شده نمک و فلفل سیاه روبه میزان دلخواه به غذا اضافه کنید. در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتون رو نداشت میتونید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن، داخل غذا استفاده کنید اگه موقع سرخ کردن رب یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده هم بهش اضافه کنید نتیجه بهتری می گیرید. هر چه زمان پخت این غذا طولانی تر باشه، جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر میشه من این غذا را با آب زیاد درست میکنم و همون اول کار به اندازه کافی در ظرف آب میریزم تا مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیره پ.ن نخود رو قبل از اینکه بزارید با گوشت بپزه جدا یه ۵ دقیقه بجوشونید آبکشی کنید ‌‌ پ.ن گوشت رو هم میتونید اول با آب جدا به همون روش نخود ۵ دقیقه بجوشونید و کف و تیکه های قهوه ای که درست میشه دور بریزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
اکبر جوجه😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اینم کلیپ اکبر جوجه 🤩همه چی داخل فیلم کاملا مشخص هست ولی حتماااا دستور رو با دقت بخونید🌹 اکبرجوجه با سس رب انار مخصوص خب برای درست کردن اکبر جوجه به مرغهای کوچیک که وزن شون حدود یک و دویست گرم هست نیاز داریم که با پوست از وسط دو نیم میکنیم (حواستون باشه پوستش رو جدا نکنید) بعد با نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، کمی آبلیمو ، روغن زیتون و ی کوچولو زعفران مزه دار میکنیم این مواد رو به همه ی قسمتهاهای مرغ بزنید و روش سلفون بکشید و‌داخل یخچال بزارید که یک شب تا صبح بمونه تا کاملا مرغ طعم دار بشه. بعد داخل تابه مقدار نسبتا زیادی روغن و یک لیوان اب و حدود صد گرم کره بریزید و بزارید روی حرارت تا گرم بشه . سپس تکه های مرغ طعم دار رو از قسمت پوست داخل تابه قرار بدین یکی دو عدد پیاز رو پوست بکنید و بدون اینکه خردکنید در کنار مرغها بزارید در تابه رو ببندید و اجازه بدین یکی دو ساعت اروم اروم مرغ پخته و آبش تبخیر بشه بعد از این زمان مرغها شروع به سرخ شدن میکنن بزارید حدود دو نیم الی سه ساعت مرغ پخته و طلایی بشه بعد از این زمان اگر دیدید مرغ سرخ شده برگردونید و روش چند قاشق زعفران اب شده بریزید و اجازه بدین سمت دیگه مرغ هم کمی سرخ بشه . کل این فرایند پخت دو نیم الی سه ساعت زمان لازمه بیشتر از این مرغ خشک میشه و دیگه اون طعم و نرمی رو نداره. حالا میریم سراغ سس رب انار : مقداری پیاز رو تفت میدین ، بعد یکی دو قاشق روغن زیتون بریزید سپس رب انار، گردو پودر شده . کمی اب و نمک هم اضافه کنید و هم برنید تا طعم مواد به خورد هم بره و سس غلیظ بشه بعد هم بلافاصله حرارت رو خاموش کنید و این سس بینظیر رو همراه اکبر جوجه و پلو زعفرانی میل کنید😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ بسيييار خوشمزه 😍😋 غذاهاي سرد تو اين فصل خيلي طرفدار داره مواد لازم براي ٤ نفر كلم سفيد متوسط ٣/٤ سينه مرغ يك جفت ذرت يك كنسرو فلفل دلمه رنگي ١ عدد ، يا ٢ رنگ ، نصف هر كدام نان تست ٣ عدد پياز ١ عدد روغن زيتون ٣ قاشق غ نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه ، اويشن ، پودر سير ، اويشن شويد خشك ليمو تازه ٤ عدد زيتون يا خيارشور ٣٠ گرم كره اب شده ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍅🥒 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍅🥒 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍅🥒 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#دسر_شاتوت_بستنی 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: پور ژله شاتوت  ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ لیوان دسته دار شکر ۵ قاشق غذارخوری ۱ لیوان دسته دار آب جوش پودر ژلاتین دو ق غ شاتوت به میزان لازم . طرز تهیه: برای تهیه ژله شاتوت بستنی، ابتدا شاتوت ها را در دستگاه مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن می کنیم تا شاتوت ها را له کرده و به صورت پوره در آورد سپس پوره بدست آمده را در یک قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر در پوره حل شود و بعد از روی حرارت بر می داریم . ( مقدار شکر بسته به میزان ترشی و شیرینی میوه انتخاب شده دارد و بسته به مزاج شما دارد) ژله شاتوت را با یک لیوان آب جوش حل کرده به مواد اضافه می کنیم پودر ژلاتین را هم در نصف لیوان آب سرد حل کرده و روی حرارت بخار آب کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری حل شده و مایع شفافی به دست آید حالا ژلاتین حل شده در آب را به پوره شاتوت و یک لیوان بستنی را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و ترکیب پوره شاتوت و ژلاتین و ستنی را در قالب می ریزیم قالب را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم ( البته بستگی به درجه یخچال داره بستن ژله شاتوت بستنی) تا خودش را بگیرد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#مافین_پنیر_زیتون 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم:👇. . . . آرد ۱و۱/۴ پیمانه روغن زیتون ۳ ق غ پکینگ پودر ۱ ق م تخم مرغ ۳عدد ماست ۱ پیمانه سرکه ۱ ق م زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم . . طرز تهیه :👇 . تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم . حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم. . قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ برای خوشمزه تر و خوشرنگ تر شدن کتلت ها کمی پودر گوجه به مایه کتلت اضافه کنید... سیب زمینی رنده شده رو هم حسابی میچلونم که کاملا بدون آب باشه که بتونم یه کتلت برشته تحویل بگیرم در ضمن تخم مرغ هم نمیزنم حالا تا شما بگین چه میکنین که یه کتلت برشته و عالی داشته باشین 🤔🤔 برای درست کردن کتلت ها دو تا سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز کردم و آبش رو کاملا گرفتم .(حتما آب سیب زمینی رو بگیرین که کتلت ها حالت خمیری پیدا نکنه و کاملا برشته بشه )و همراه یک عدد پیاز ریز رنده شده یه حبه سیر رنده شده و حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گاو و گوسفندی به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سماق یا پودر غوره و همچنین پودر گوجه برای خوشرنگ تر شدنش و یک ق غ سر پر آرد سوخاری کاملا مخلوط کردم و ورز دادم و حدود نیم ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد با دست نازک شکل دادم و در روغن سرخ کردم. تخم مرغ هم نزدم. روغنش هم موقع سرخ کردن کم نباشه که کتلت ها برشته و خوشرنگ بشه بعد از اینکه هر دو طرفش سرخ شد روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲