5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی_مغزدار
اول ۴ عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و چند قطره وانیل ده دقیقه با همزن زدم تا حجمش سه برابر بشه رنگش کرم روشن بشه
بعد یک لیوان سر خالی روغن مایع رو با سه قاشق غذاخوری پر پودر کاکایو مخلوط کردم وبه مایه کیک اضافه کردم و دوباره با همزن زدم
یک لیوان شیر رو ریختم وبه هم زدن ادامه دادم
دو لیوان آرد رو دوبار الک کردم وبا یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر به مایه بالا اضافه کردم وبا لیسک دورانی مخلوط کردم که مایه کیک صاف و یکدست بشه
ته قالب رو چرب کردم وارد پاشی کردم ومایه کیک رو تو قالب ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه ونیم ساعت اول اصلا در فر رو باز نکردم وبعد با خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم وبعد کمی خنک شدن کناره های کیک رو با کارد از قالب جدا کردم و کیک رو از قالب خارج کردم
وسط کیک رو با قاشق خالی کردم طوریکه دیواره ها وزیر کیک سالم بمونه
وسط کیک رو که خالی کردم و با دستم ریز کردم و داخل کاسه ریختم ویک قوطی خامه صبحانه و یک بسته کرم شانتی فرم گرفته (میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید)
یک لیوان گردوی خرد شده
یک لیوان توت فرنگی یا موز خرد شده
قاطی کیک خرد شده کردم و خوب مخلوط کردم
وسط کیک رو با این مواد پر کردم و کیک رو داخل یه سلیفون پیچیدم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا سفت بشه و بعد از سلیفون خارج کردم و برش زدم
(هر چقدر خامه بیشتر بزنید داخل کیک سفید رنگتر میشه)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پيتزا_مخصوص
تارت پیتزا با خمیر فوق العاده لطیف و خوش پخت 💯💯💯
دستورش تایپ میشه و مراحلشو هایلایت میکنم👍
.
من دستور یه خمیر عالی واستون میارم
برای خمیر پیتزا
آب گرم یک چهارم پیمانه
خمیر مایه فوری یک ق سوپ خوری
شکر یک ق غذاخوری
آرد سه تا چهار پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک دو ق چ
ابتدا آب گرم رو داخل یه ظرف که بهتره شیشه ای باشه میریزیم..شکر و خمیر مایه رو هم اضافه و درشو میبندیم به مدت ده دقیقه تا عمل بیاد.
داخل ظرف مناسب زرده تخم مرغ و شیر و روغن و نمک رو میریزیم باهم مخلوط و چند قاشق آرد اضافه میکنیم بعد مایه خمیر رو که عمل کرده و مابقی آردو اضافه تا وقتی خمیر به دست نچسبه ...خمیرو نباید سنگین کرد بعداز اینکه حالت خمیری گرفت تا زمانی که به دست نچسبه قاشق قاشق آرد اضافه بشه
خمیر آماده رو داخل ظرف چرب شده میزاریم سلفون کشیده و یک ساعت استراحت میدیم
پف خمیرو با ورز دادن میگیریم روی سطح کار با وردنه باز میکنیم
کف قالب تارت کفه جدا یا هر قالبی که داشتید رو چرب خمیرو توی قالب میزاریم و با چنگال سوراخ ایجاد میکنیم که موقع پخت خمیر پف نکنه
روی خمیر مقداری سس با فرچه سیلیکونی میمالیم و پنیر پیتزا میریزیم و از مواد پیتزا که سلیقه ایه لایه لایه میزاریم و بین لایه ها پنیرپیتزا که چسبندگی ایجاد کنه
داخل فر گرم شده طبقه وسط با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰ دقیقه پنج دقیقه آخر گریل
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_پاناکوتا 🍷 😋
مواد لازم
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه یک بسته (پاکت صورتی)
ژلاتین سه قاشق غذاخوری
وانیل مقدار کم
گلاب دوقاشق غذا خوری
#طرز_تهیه :
ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد
شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#بورك_مرغ_و_پيازچه
مواد لازم
▫️مرغ پخته شده
▫️سيب زميني پخته شده
▫️پيازچه
▫️جعفري
▫️آويشن فلفل سياه و ادويه ايتاليايي ( اختياري)نمك
▫️پنيرپيتزا
طرز تهيه🌯
مرغ پخته شده رو ريش ريش ميكنيم و سيب زميني آبپز رو رنده يا بصورت نگيني خرد ميكنيد با مرغ مخلوط ميكنيم و پيازچه رو هم خرد ميكنيد و مخلوط ميكنيم بعد جعفري خرد شده وتمام ادويه جات و پنيرپيتزا و نمك رو با تمام موادمون مخلوط ميكنيم و در آخر مقداري روغن زيتون اضافه ميكنيم.بعد ورقه هاي نازك بورك رو با برس روغني مي كنيد و مقداري از مواد رو توي خمير بورك ميذاريم و بصورت لقمه مي پيچانيم و به شكل دلخواه در بياريدو در ماهي تابه با روغن داغ سرخ ميكنيم و يا اينكه ميتونيد بعد از رول كردن سيني فر رو چرب كنيد و بوركها داخل آن بپچينيد و روي آنها رو زرده تخم مرغ بزنيد و با كنجد و دانه سياه تزيين كنيد و در آخر توي فر بذاريد با دماي ١٨٠ و به مدت ١٠ دقيقه
قبلاً بصورت فري درست كردم كه هشتگ شو براتون ميزنم و مواد توي بورك هم با اين فرق داشت من از خمير بورك اي دو استفاده كردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی شکلاتی بدون فر و همزن😋
دقیقا مزه ی دونات میده اما با مغز شکلاتی😉
مواد لازم🔻
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شکر
کره ۵۰ گرم
کمی وانیل
_ارد سفید به مقدار لازم(من حدودا سه لیوان و نیم آرد استفاده کردم)
شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم
۳ ق غذاخوری خامه صبحانه
طرز تهیه🔻
ابتدا شکر و شیر ولرم رو تو ظرفی بریزید، روش خمیر مایه بپاشید و درش رو بذارید بمدت ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ، شکر، کره و وانیل رو خوب با هم ترکیب کنید.
خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب بشن.
آرد رو با الک، کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد، با دست ورز بدید، اگه باز خیلییییی چسبندگی داشت یکم آرد بزنید،
خیلی آرد نباید بزنید چون نونتون سفت میشه، لطافت باید داشته باشه.
👇ادامه👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی شکلاتی بدون فر و همزن😋
دقیقا مزه ی دونات میده اما با مغز شکلاتی😉
مواد لازم🔻
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شکر
کره ۵۰ گرم
کمی وانیل
_ارد سفید به مقدار لازم(من حدودا سه لیوان و نیم آرد استفاده کردم)
شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم
۳ ق غذاخوری خامه صبحانه
طرز تهیه🔻
ابتدا شکر و شیر ولرم رو تو ظرفی بریزید، روش خمیر مایه بپاشید و درش رو بذارید بمدت ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ، شکر، کره و وانیل رو خوب با هم ترکیب کنید.
خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب بشن.
آرد رو با الک، کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد، با دست ورز بدید، اگه باز خیلییییی چسبندگی داشت یکم آرد بزنید،
خیلی آرد نباید بزنید چون نونتون سفت میشه، لطافت باید داشته باشه.
👇ادامه👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدود ۲۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید.
بعد ظرف رو چرب کنید.
خمیر رو بذارید داخلش و سلفون بکشید.
یه حوله یا پارچه بندازید روش، در جای گرم حدودا ۶۰ دقیقه بمونه تا خمیر استراحت کنه.
خامه صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری آب کنید، شکلات خرد شده رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات آب بشن، بعد بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
بعد از ۱ساعت، خمیر رو که عمل اومده، یکم ورز بدید بعد به چونه های دلخواه تقسیم کنید، یکم کف دستتون باز کنید، کمی شکلات بزنید و مطابق کلیپ گرد کنید.(خوب بپیچید که موقع سرخ کردن باز نشن چون اگه باز بشه شکلات بیرون میریزه و روغنو بقیه ی پیراشکی ها ظاهر قشنگی پیدا نمیکنن. اگه باز شدن و شکلات داشت تو روغن میریخت سریع از روغن خارج کنید و روی سینی فر چرب شده(سینی تیره نباشه) داخل فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید تا مغز پخت بشن. فر های برقی ۱۶۰ درجه)
یه پارچه بندازید روش ۱۵ دقیقه استراحت کنه.
بعد داخل روغن داخل، با شعله ملایم سرخ کنید. با پودر قند تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_پودینگ_موز
مواد لازم :
125 گرم کره یا مارگارین
1استکان روغن مایع (80گرم)
2 قاشق غذاخوری پودر شکریاقند
1عدد تخم مرغ
1 پاکت پودینگ موزی (لوازم قنادی ها سوپری ها دارن)
1لیوان پودر نشاسته (حدود80گرم)ذرت یا گندم
2 لیوان آرد (هر لیوان حدود 120گرم هست)
آرد را کم کم اضافه کنید. 1پاکت بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری)
.
طرز تهیه :
ابتدا تمام مواد دارد ظرفی بریزید وهم بزنید سپس آرد الک کرده وکم کم به مواد اضافه کنید تا خمیرنرمی بدست بیاد،طبق ویدئو به اندازه یک گردو برداشته وگرد کنید و با چنگال شکل دهید وبزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای170 درجه به مدت 15تا20دقیقه)تا وقتی که کوکی ها پخته شوند و بعد پخت با پودر قند تزیین کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلوچه مرغ
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن .
برای ۳ نفر
تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد
قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست .
نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه .
هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم .
آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم .
بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن .
اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژامبون خانگی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
دونات مغز شکلاتی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲