eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🥖 😋 ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده ۴ ق غ ارد سمولینا ریز ۴ ق غ آب ۱ ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ ۱ عدد 🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🍧 😋 🔸اول سه قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو در آب یا به روش بن ماری کاملا حل کنین. یک و نیم لیوان شیر (۱۵۰ میلی گرم) رو با ۴۰۰ گرم خامه، ۶۰ گرم شکر و یک دوم قاشق چایخوری وانیل توی قابلمه بریزین و خوب مخلوط کنین تا یک دست شن (مراقب باشین شیر جوش نیاد و فقط گرم بشه) از روی حرارت بردارین و ژلاتین ذوب شده رو به مخلوط اضافه کنین و اون قدر هم بزنین که ژلاتین کاملا در مخلوط حل بشه. اون رو در ظرف های سرو بریزین و حدودا دو ساعت بگذارینشون توی یخچال. یک لیوان آب انار تازه رو با ۵۰ گرم شکر (بستگی به ترشی انار داره) روی حرارت بگذارین تا شکر کاملا حل بشه. از روی حرارت بردارین و یه قاشق چایخوری پودر ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥮 😋 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شکر نصف لیوان ▫️شیر نصف لیوان ▫️آرد سفید یک لیوان و نیم ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری ▫️گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ▫️چیپس شکلاتی ۲ قاشق غذاخوری ▫️بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری ▫️وانیل نوک قاشق چای‌خوری 🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید وکم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥘 😋 🔸یک عدد سینه مرغ رو به صورت استیک برش زده و بهش ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه،لیمو تازه،پاپریکا،پودرسیر، پودرپیاز، جعفری خشک اضافه کرده بعلاوه روغن زیتون و روزماری تازه و میذاریم مزه دار بشه. تقریبا ۲۰۰ گرم قارچ رو برش زده و با ۳ ق غ خ کره تفت میدیم بعلاوه مقداری مارچوبه که کاملا اختیاریه و میتونین اصلا اضافه نکنید. ۱ ق غ خ ارد اضافه کرده و دوباره تفت میدیم. خامه رقیق شده رو به موادمون اضافه میکنیم بعلاوه نمک، آویشن، پودر سیر و فلفل سیاه و میذاریم ۱۰ دقیقه به خوبی با هم بپزن. ۲ ق غ خ پنیر پارمزان اضافه کرده و زیر گاز رو خاموش میکنیم و در آخر ۳ ق‌غ‌خ‌ جعفری تازه خورد شده اضافه کرده. مرغ رو توی تابه که از قبل گذاشتیم داغ شده چیده و میذاریم استیکمون به خوبی هر دو طرفش بپزه و آماده سرو بشه. بعد به همراه سس خوشمزمون سرو میشه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥮 😋👆 ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍡 😋 ▫️آب پرتقال : ۲ لیوان یا ۴ استکان چای (کمرباریک) ▫️شکر : ۱ استکان چای ▫️نشاسته : ۲ ق غ سر پر ▫️وانیل : نوک قاشق ▫️کره : ۱ ق ▫️پودر نارگیل : ۱ لیوان 🔸آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد روی اجاق قرار بدین تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مثل فرنی بشه بعد توی لیوان مورد نظر رو با آب سرد آب بکشین تا خیس بشن مواد رو بریزین توی لیوان و بزارین یخچال تا ۳ الی ۴ ساعت خوب میبنده بعد توی سینی پودر نارگیل بریزین و لیوان رو برگردونین توی پودر نارگیل و خوب بغلتونین و به اندازه دلخواه برش بدین و نوش جان کنین ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🍲 😋 🔸۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو به همراه ۱ لیوان نخود که از شب خیس خورده و ۲ لیوان گندم که از شب خیس خورده رو توی یه قابلمه بریزید و بهش ۲ الی ۳ ق مرباخوری نمک بزنید و به اندازه ۱/۵ الی ۲ لیتر آب روش بریزین و بذارید روی شعله به جوش که اومد شعله گاز رو کم کنید و بذارید به مدت ۱۰ ساعت با شعله ملایم بپزه و کاملا به لعاب بیفته و له بشه بعد از ۱۰ ساعت خوب با پشت قاشق هم بزنید طوری که خوب له بشه و به مقدار کمی از مواد توش دیده بشه همونطوری که توی عکس میبینید باید باشه دقیقا توی اون حد باید به غلظت رسیده باشه. سپس سرو که کردین با کره آب شده و سیر فراوان سرو کنید و من لیمو هم میزنم که فوق العاده میکنه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۴ تا ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن ۱ پ سرخالی ▫️آرد ۲ پ سر صاف ▫️ماست نصف پ ▫️شیر ولرم نصف پ ▫️بکینگ پودر ی۱ ق چ سر پر ▫️عسل ۵۰ تا ۸۰ گرم من مربا یا همون شهد زدم ▫️وانیل و اسانس پرتقال از هر کدام نصف ق چ ▫️نمک یک پنس 🔸تخم مرغ را با شکر و وانیل و اسانس پرتقال میزنیم تا رو به سفید بشد حدود ۷ دقیقه به ترتیب ماست ،شیر ، بعد روغن و عسل در آخر آرد سه بار الک شده راکه با نمک و بکینگ مخلوط شده را چند ثانیه با میکسر میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم (قالب من یکبار مصرف آلومینیومی بود که من چربش کردم تا چند بار مصرف بشد و ۲۵ دقیقه با ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۶۰ فر برقی من ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
1 پیمانه اسپاگتی / 250 گرم مرغ خرد شده / 2 گوجه فرنگی خرد شده / 1 پیاز / 2 حبه سیر / 1 قاشق چایخوری کره/ فلفل قرمز ، فلفل دلمه ای،کمی روغن طرز تهیه: اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار میگذاریم. روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید ، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم ، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار میدهیم.با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر میکنیم. ‌╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🔷 خامه500میلی لیتر شیر150میلی آب جوش100میلی شکر80گرم پودر ژلاتین4قاشق چایخوری عصاره نعناع1چهارم قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی شکلات قلبی: شکلات سفید100گرم رنگ سبز خوراکی خلال دندان قالب فلزی پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و کاملا حل کنین بصورت بن ماری خامه شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و کمی گرم کنید ولی نجوشونین از روی شعله بردارید و رنگ خوراکی و عصاره نعنا را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد ژلاتین را مخلوط مواد کنید و سپس داخل ظرف سرو بریزید و برای 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار بدهید. برای شکلاتها شکلات سفید را بصورت بن ماری آب کنید سپس روی سنگ یا سینی و یا..... پخش کنید فقط زیاد نازک نباشه سپس با خلال دندان از رنگ بردارید و خط بندازید داخل شکلات پهن شده بعد که کمی شکلات خودشو گرفت قالب بزنید و بزارید یخچال کامل ببنده و سفت بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲