هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💗🍃
سلام
صبحتون بخیـر
امروزتان پراز زیبایی
روزتان پرانرژی
چهره تون شـاد و خنـدان
لبت تون پراز تبسـم
قلب تون پراز نورالهی
وزندگیتون پراز
رحمت ونعمت های خدا💛❄️
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
#کیک_قهوه 🥮 😋
▫️کره ۱۰۰ گرم
▫️شکر ۲۲۰گرم
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️وانيل ١ پنس
▫️اسانس قهوه ٣ قطره
▫️نسکافه ۲قاشق مرباخوری
▫️آبجوش ۱قاشق غذا خوری
▫️آرد ۲۳۰گرم
▫️کاکائو ۳قاشق سوپخوری
▫️بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری
▫️ماست یک لیوان
🔸کره به دمای محیط رسیده را ۱الی۲دقیقه با همزن برقی می زنیم سپس شکر را به آن اضافه میکنیم ۴الی۵دقیقه با همزن برقی میزنیم تا سبک شود وانیل را به همراه تخم مرغها دانه به دانه به مواد اضافه کرده و خوب می زنیم .نسکافه را در آبجوش حل میکنیم .
آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را از الک گذرانده و به دو قسمت تقسیم میکنیم سپس ۱/۲ آن را به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد ماست را افزوده با همزن برقی میزنیم و ۱/۲ باقی مانده مخلوط آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را می افزاییم و در قالب ۲۳سانتی می ریزیم و در فری که از ۱۵دقیقه جلوتر روی درجه ۱۷۵درجه گرم شده به مدت ۴۵دقیقه می پزیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_دوغ 🍲 😋
▫️دوغ ٢ لیتر ( ٨ لیوان )
▫️آب یک لیتر
▫️برنج سه چهارم پیمانه (کمتر از یک پیمانه ) ▫️سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده
▫️سیر ۴ حبه
▫️نخود کاملا پخته یک پیمانه
🔸دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید
♦️اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شوید_پلو_با_ماهی 🍛 😋
🔸برنج را ۳ الی ۴ ساعت ساعت قبل از تهیه غذا با مقداری نمک در آب ولرم بزارید
سپس ماهی را تمیز کنید و برای مزه دار کردن آن می توانید مقداری پودر زنجبیل تازه را با مقداری پیاز آب لیمو، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و ماهی را به مدت چند ساعت درون این مواد بگذارید، تا حسابی طعم و مزه این مواد به خرد ماهی برود و بوی ماهی از بین برود
بعد برنج خیس خورده را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مقداری نرم شدن برنج را آب کش کنید. سپس لابه لای برنج، شوید تازه خرد شده و یا شوید خشک بریزید و آن را دم کنید
حال درون تابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، ماهی را داخل تابه بگذارید، تا با حرارت ملایم سرخ بشه و مغز پخت شود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چلو_گوشت 🥘 😋
🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد
در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکو_پیازچه 😋
400 گرم پیازچه کوکو پیازچه
4 عدد تخم مرغ
2 ق غ آرد
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم روغن
🔸پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ سرده و زرده آن گرم. پیازچه و فلفل و زردچوبه گرم هستند.
پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مایه کوکو را قاشق قاشق در کف تابه بریزید. وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به 😍😍😍😍
.
جوجه کباب ران
مواد لازم:
سینه مرغ
پیاز
فلفل دلمه
نمک و فلفل قرمز
ماست سون
سس خردل
روغن مایع
آبلیمو تازه
زعفران
.
مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. ماست و سس خردل رو به نسبت برابر هم بزنید و به مرغ اضافه کنید. پیاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و به مرغ اضافه کنید. روغن مایع و سپس آبلیمو تازه بزنید. پیشنهاد میگم پودر تخم گشنیز و یکم زنجبیل هم بزنید. عاااالی میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#قليه_ماهي🦈
موادلازم:
ماهي شير يا هوور يا سنگسر يا شوريده٣ تيكه
گشنیز ٢٥٠گرم
شنبلیله ٥٠گرم
سیر : ٦-٧ حبه
پياز: ١عدد بزرگ
عصاره تمر هندی :١ پیمانه(پ ن را بخونيد)
آرد :٢ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز و سياه، نمک،پودر تخم گشنیز،پودر سیر به ميزان لازم
رب گوجه: ١ قاشق غذاخوری(اختياري)
رب انار:١ قاشق غذاخوري(اختياري)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#قليه_ماهي🦈 موادلازم: ماهي شير يا هوور يا سنگسر يا شوريده٣ تيكه گشنیز ٢٥٠گرم شنبلیله ٥٠گرم سیر : ٦
#قليه_ماهي🦈
طرز تهیه:
اول از طبق استوري ها ماهي رو مزه دار ميكنيم بعد تمبر هندي را در ظرفي بريزيد و مقداري آب جوش روي تمبر ها بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا عصاره از گوشت و هسته تمر جدا بشه و از صافي عصاره را جدا كرده و كنار گذاشته،سبزی را هم ریز خورد میکنیم و در روغن سرخ كرده تا به رنگ تیره در بیاد(اين مرحله در طعم غذاتون تاثير داره كه قشنگ سرخ بشه)،حالا قابلمه را برداشته پیاز را ريز خورد كرده و سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه ميكنيم در اينجا مقداري زردچوبه زده و بعد از کمی كه تفت خورد و طلايي شد سبزی سرخ شده را نیز اضافه میکنیم و با رب گوجه(اختياري) و ادويه ها تفت ميديم و میگذاریم روی حرارت خيلي ملایم کمی جا بیفتد و بعد نمک را اندازه و عصاره تمر و رب انار(اختياري) را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و بعد شعله را ملايم كرده تا كاملا جا بيفته و بعد از گذشت ٣٠ دقيقه از زمان پخت ماهي ها را كه از شب قبل مزه دار كرديم را آردپاشي كرده و جداگانه در روغن سرخ ميكنيم و به مواد قليه اضافه كرده و ميزاريم تا دوباره غليظ بشه و جا بيفته.
پ ن:در مورد تمر هندي بعضي از تمرها شيرين تر و بعضي ترش هستن براي همين حتما قبل از استفاده بچشيد و بعد استفاده كنيد كه غذاتون زيادي ترش يا شيرين نشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲