6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به 😍😍😍😍
.
جوجه کباب ران
مواد لازم:
سینه مرغ
پیاز
فلفل دلمه
نمک و فلفل قرمز
ماست سون
سس خردل
روغن مایع
آبلیمو تازه
زعفران
.
مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. ماست و سس خردل رو به نسبت برابر هم بزنید و به مرغ اضافه کنید. پیاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و به مرغ اضافه کنید. روغن مایع و سپس آبلیمو تازه بزنید. پیشنهاد میگم پودر تخم گشنیز و یکم زنجبیل هم بزنید. عاااالی میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#قليه_ماهي🦈
موادلازم:
ماهي شير يا هوور يا سنگسر يا شوريده٣ تيكه
گشنیز ٢٥٠گرم
شنبلیله ٥٠گرم
سیر : ٦-٧ حبه
پياز: ١عدد بزرگ
عصاره تمر هندی :١ پیمانه(پ ن را بخونيد)
آرد :٢ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز و سياه، نمک،پودر تخم گشنیز،پودر سیر به ميزان لازم
رب گوجه: ١ قاشق غذاخوری(اختياري)
رب انار:١ قاشق غذاخوري(اختياري)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#قليه_ماهي🦈 موادلازم: ماهي شير يا هوور يا سنگسر يا شوريده٣ تيكه گشنیز ٢٥٠گرم شنبلیله ٥٠گرم سیر : ٦
#قليه_ماهي🦈
طرز تهیه:
اول از طبق استوري ها ماهي رو مزه دار ميكنيم بعد تمبر هندي را در ظرفي بريزيد و مقداري آب جوش روي تمبر ها بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا عصاره از گوشت و هسته تمر جدا بشه و از صافي عصاره را جدا كرده و كنار گذاشته،سبزی را هم ریز خورد میکنیم و در روغن سرخ كرده تا به رنگ تیره در بیاد(اين مرحله در طعم غذاتون تاثير داره كه قشنگ سرخ بشه)،حالا قابلمه را برداشته پیاز را ريز خورد كرده و سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه ميكنيم در اينجا مقداري زردچوبه زده و بعد از کمی كه تفت خورد و طلايي شد سبزی سرخ شده را نیز اضافه میکنیم و با رب گوجه(اختياري) و ادويه ها تفت ميديم و میگذاریم روی حرارت خيلي ملایم کمی جا بیفتد و بعد نمک را اندازه و عصاره تمر و رب انار(اختياري) را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و بعد شعله را ملايم كرده تا كاملا جا بيفته و بعد از گذشت ٣٠ دقيقه از زمان پخت ماهي ها را كه از شب قبل مزه دار كرديم را آردپاشي كرده و جداگانه در روغن سرخ ميكنيم و به مواد قليه اضافه كرده و ميزاريم تا دوباره غليظ بشه و جا بيفته.
پ ن:در مورد تمر هندي بعضي از تمرها شيرين تر و بعضي ترش هستن براي همين حتما قبل از استفاده بچشيد و بعد استفاده كنيد كه غذاتون زيادي ترش يا شيرين نشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#دونات_عالی ، پوک و سبک 👇👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#دونات
موادلازم :
شیر یک پیمانه
کره 70 گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
آرد 4 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا یک پ شیر رو روی حرارت میزاریم تا حدی گرم بشه که انگشتتون رو داخل شیر بزنید نسوزه پودر خمیر مایه رو با یک قاشق شکر مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم ده دقیقه تا یک ربع اجازه می دیم که عمل بیاد دو عدد تخم مرغ رو جدا داخل ظرف می شکنیم وبا همزن دستی میزنیم نمک و بقیه ی شکر رو ب تخم مرغ اضافه می کنیم 70 گرم کره به دمای محیط رسیده رو اضافه می کنیم و شیر و خمیرمایه عمل اومده رو با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه ميكنيم و خوب بهم میزنیم پیمانه چهارم رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو خوب ورز میدیم داخل ظرف گودی رو چرب کرده خمیر رو داخل ظرف چرب گذاشته روی خمیر رو با سیلیفون یا کیسه فریزر میپوشونیم روی سلیفون رو پارچه یا حوله می کشیم در جای گرم ب مدت یک ساعت استراحت میدیم خمیر رو بعد از یک ساعت دوباره ورز میدیم روی سینی چرب یا به روشی که گذاشتم کاغذ روغنی میذاریم چونه های رو به یک اندازه برمیداریم روی سینی چرب می چینیم با دست پهن می کنیم بقطر ۲ تا ۳ سانتیمتر وسط دونات هارو با قالب یا هر وسیلهای که دارید مثل سر نوشابه خالی می کنیم روی سینی دونات های آماده شده پارچهای میندازیم بیست دقیقه دیگه استراحت میدیم روغن رو توی ظرف گودی داغ می کنیم دونات رو دونه دونه سرخ می کنیم و با چنگال مدام برگردونید که دو طرف خوب سرخ بشه باید توی روغن شناور بشه حرارت رو ملایم کنید بعد از سرخ شدن توی ظرفی که روش رو با پارچه ی نخی یا دستمال گذاشتین دونات رو بذارید که روغن اضافه گرفته بشه و در آخر با سلیقه خودتون تزیین کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_آبادانی
مواد لازم:
گوشت: ٥٠٠ گرم
نخود:١/٢ پیمانه
لوبيا سفيد:١/٢ پیمانه
عدس: ١پیمانه
بلغور گندم:١/٢ پيمانه
برنج:٢ پيمانه
پیاز:٢ عدد
تره: نیم كیلو
اسفناج: ٣٠٠ گرم
مرزه:٢٠٠ گرم
نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه؛
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
گوشت رو با يك عدد پياز كوچك و مقدارى زود چوبه روي حرارت ملايم گذاشتم تا بپزه، حبوبات رو از ٢٤ ساعت قبل خيس كرده بودم هم روى حرارت ملايم پختم و اواخر پخت نمك رو اضافه كردم و با بلندر پوره كردمش، تو فاصله ي بين پخت حبوبات و گوشت پياز رو نگيني خورد كردم تا طلايي بشه بعد بلغور گندم و برنج رو كه شسته بودم و از نيم ساعت قبل خيس كرده بودم داخل پياز داغ ريختم و زردچوبه و نمك رو اضافه كردم، خيلي كم تفت دادم و گذاشتم با مقدارى آب بپزه، بعد از اينكه پخت حبوبات و گوشت ريش ريش شده رو به همراه آب گوشت اضافه كردم تا كمي بجوشه، بعد سبزي رو اضافه كردم و مدام هم زدم تا ته نگيره و كاملا جا بيفته و مثل حليم كش دار بشه.
بعد از پخت آش فلفل و نمكش رو اندازه كردم و با پياز داغ و مقدارى گوشت تزيينش كردم، اسفناج جزء رسپى اين آش نبود و من به سليقه ي خودم به آش اضافه كردم، اين آش در آبادان بسیار تند سرو میشه.به خاطر داشتن مرزه طعم اين آش خيلى شبيه به آش سبزى و آش شله قلمكار بود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه
پودر کاکائو :نصف پیمانه
بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری
پودر شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ :دو عدد
شیر:یک پیمانه
روغن مایع :نصف پیمانه
وانیل :نصف قاشق چای خوری
آب جوش : نصف پیمانه
روش تهیه؛
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
دسر کاراملی شکلاتی🍮🍮🍮
✔️مواد لازم :
* شیر ١ لیتر
* ١ لیوان شکر
* ١ قوطی خامه (٢٠٠ میلی لیتر )
* ١ عدد زرده تخم مرغ
* ٣ قاشق غذاخوری نشاسته
* ١ بسته شکلات تلخ (٨٠ گرم)
✔️✔️طرز تهیه :
شکر را در قابلمه بریزید ، آن را با حرارت ملایم ذوب کنید تا کاراملی بشه.
در این فاصله ، شیر ، زرده تخم مرغ و نشاسته را در یک کاسه با همزن برقی مخلوط کنید.
خامه را هم با همزن بزنید. شکر کاراملیزه شده را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکر داخل خامه حل بشه.
وقتی حل شد ،داخل قابلمه ای ریخته، مخلوط شیر را هم به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و به هم زدن ادامه میدیم تا غلیظ شده و قوام بیاد.
وقتی به این مرحله رسیدیم ، نیمی از آن را داخل یک ظرف دیگر ریخته و تکه های شکلات تلخ را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از اینکه شکلات داخلش حل شد ، بلافاصله آن را در ظرف های سرو تقسیم می کنیم.
مخلوط کارامل باقیمانده را یک دور در قابلمه هم بزنید و آن را به عنوان لایه دوم روی بقیه دسر ها بریزید.
بعد از اینکه دسرمون خنک شد ، به دلخواه تزیین و سرو کنید 🤩
#کیک_موزی 🥧 😋
▫️آرد 2 پیمانه
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️شیر سه چهارم پیمانه
▫️روغن سه چهارم
▫️شکر یک و نیم پیمانه
▫️موز 2عدد
▫️وانیل یک بسته ترکیه ای یا یک قاشق چ
▫️بیکینگ پودر یک بسته ترکیه ای یا دو قاشق چ
🔸اول از همه فر رو با دمای175روشن می کنیم که گرم بشه
تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط می کنیم و کاملا هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دو برابر بشه.
روغن رو به مخلوطمون اضافه می کنیم.... آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میزنیم تا بافت کیکمون عالی بشه.....بعد طی سه مرحله به مخلوط اضافش می کنیم و همزمان شیر رو هم کم کم میریزیم و با لیستک هم میزنیم(هم زدن باید در یک جهت باشه و سریع انجام بشه که پف کیک نخوابه)
موز پوره یا خرد شده رو به موادمون اضافه می کنیم و فقط یه بار دورانی با لیستک هم میزنیم..... ته قالب رو روغن و بعد آرد پاشی می کنیم و مواد رو توش میریزیم و در فر با دمای175به مدت45دقیقه میذاریم....
بعد از این زمان کیک رو با یه خلال دندون تست می کنیم اگه خلال تمیز بیرون اومد کیک آماده است اگه خمیری شد باز زمان میدیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_شکلات_و_فندق
مواد لازم:
شیر: ۱و نیم لیوان
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور شکلاتی: ۱۰ عدد
پودر کاکائو: دو قاشق مرباخوری
شکلات صبحانه: یک قاشق غذاخوری
مغز فندق: ۱۰ عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری ( یا ۲ قاشق غذاخوری شکر)
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری و یا یک بسته
طرز تهیه:
شیر را به همراه پودر کاکائو و عسل (یا شکر) روی حرارت قرار می دهیم همین که شروع به جوشیدن کرد شعله را خاموش می کنیم، در این مرحله پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و داخل شیر حل می کنیم، حال که شیر از دما افتاده مواد را به همراه بیسکویت های خرد شده، خامه، شکلات صبحانه و مغز فندق داخل مخلوط کن ریخته و بعد از این که مواد به خوبی میکس شدن، قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مایع دسر را داخل آن میریزیم و برای ۶_۸ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم، نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
مواد لازم
▫️گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد)
▫️پیاز+جعفری+پودر سیر
▫️نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط
▫️آرد نخودچی
طرز تهیه
پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_پاناکوتا 😋
▫️۴ لیوان شیر
▫️۴ قاشق پودر ژلاتین در یک چهارم لیوان آب
▫️یک لیوان شکر
▫️یک بسته خامه پاکتی
🔸خامه و پودر ژلاتین را جداگانه بنماری کنید شیر و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید و شکر حل شود بعد همه را مخلوط کنید
دو سوم مواد را برداشتم و کمی رنگ خوراکی بنفش زدم
دوقاشق تخم ریحون را در نصف لیوان آب گذاشتم تا حالت ژله ای بگیرد
بعد در مواد ریختم
لایه اول و سوم این مواد را ریختم
لایه وسط پاناکوتای ساده
♦️فاصله ریختن لایه ها حداقل باید نیم ساعت باشد لایه ببندد ولی انگشت بزنید چسبناک باشد تا لایه ها از هم جدا نشود مواد لایه بعد هم باید خنک شود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲