7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کباب_کوبیده_خانگی 🍢 😋👆
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_شکمپر
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم .
مواد داخلش دل خواهی هست .
من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .
سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین .
یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗🍃
چقدر آرامش بخش است
آرامش بخشيدن به دوستان
و چقدر شادی بخش است
دلشاد کردن عزیزان
و چقدر مسرت بخش است،
توکل عميق به خدا
و آزاد و رها بودن در
برابر تمام اتفاقات زندگی
🌸صبحتون پر از شادی و معجزه🌸
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
#قليه_ميگو 🥘 😋
🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم )
🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه)
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#آش_جو 🍜 😋
🔸اول اينكه جو خيس شده رو داخل قابلمه ميريزيم وبهش آب اضافه ميكنيم تابپزه بعد از اينكه جوكمي پخت لوبيا قرمز پخته شده و نخود پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم وبعد سبزي آش اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا بپزه بعد داخل ي تابه تعدادي پياز نگيني خرد ميكنيم وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم بعد زرچوبه بهش اضافه ميكنيم ووقتي كه پياز طلايي شد بهش رب گوجه اضافه ميكنيم وخوب تفت ميديم تا رب هم كمي سرخ بشه بعد پيازو به آش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ودر آخر نمك وفلفل سياه واگر دوست داشتيد مقداري هم آبليمو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا آش جا بيفته
♦️هرچقدر پياز داغ بيشتر باشه آشتون خوشمزه تر ميشه
♦️ميتونيد براي تزيين وسرواز نعنا داغ وكشك استفاده كنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لوبیاپلو
برای این لوبیا پلوی خوشمزه ابتدا پیاز نگینی رو تفت دادم وقتی پیاز سبک و شیشه ای شد گوشت تکه ای رو اضافه کردم و کمی تفت دادم رنگ گوشت که تعقیر کرد رب گوجه فرنگی و ادویه رو اضافه و حسابی سرخ کردم تا رب گوجه رنگ پس داد چهار ،پنج لیوان آب رو به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین اضافه کردم و گذاشتم روی شعله ملایم تا گوش بپزه ،در این بین لوبیا سبز رو هم سرخ کردم وقتی گوش پخته شد چند عدد گوجه فرنگی رو رنده کردم و به همراه برنج ونمک و لوبیای سرخ شده به گوشت اضافه کردم اب برنج که کشیده شد کمی زعفران روی برنج دادم و صبر کردم تا برنج دم کشید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
پای فاهیتا 🍔
مواد لازم:👇
یک پیمانه شیر گرم
یک چهارم پیمانه روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
دو قاشق غذاخوری ماست
یک عدد سفیده تخم مرغ (زرده تخم مرغ برای رویش)
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک
3 پیمانه و یک چهارم آرد
برای پر کردن:👇
3 قاشق غذاخوری روغن
سینه مرغ نیم کیلو (به صورت مکعبی برش خورده)
1 پیاز متوسط ، خرد شده
1 فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز (به صورت مکعبی خرد کنید)
نمک
یک قاشق چای خوری ادویه مخلوط ، فلفل قرمز، زردچوبه ، زنجبیل
پنیر موزارلا
طرز تهیه:👇
خمیر را طبق فیلم ،آماده کنید و استراحت بدید.مواد میانی رو هم حاضر کنید.همه مراحل را طبق فیلم انجام بدید.بعد در فر180 به مدت 10 دقیقه با حرارت پایین بذارید.و 3 دقیقه اخر گریل را روشن کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
سس تریاکی ( تری یاکی)
تجربه ی یه طعم محشر و بی نظیر آسیایی😋
سس تریاکی یک سس ژاپنی بسیار خوشمزه و متفاوت واسه طعم دار کردن و پختن گوشت سفید و قرمزه..سس تریاکی رو با سالاد هم سرو میکنن ...مخصوصا سالادهایی که توش گوشت یا مرغ داره... همینطور کنار برگرها و بیف استراگانوف هم سرو میشه...طرز تهیه اش هم بسیار سادست من تا حالا دو بار با این سس غذا درست کردم یادتونه؟
مواد لازم:
یک سوم لیوان سس سویا
سرکه بالزامیک سه ق غ خ
شکر قهوه ای سه ق غ خ
آب چهار ق غ خ
زنجبیل نصف ق چ خ
سیر رنده شده دو حبه
نشاسته ذرت یک ق غ خ
همه مواد به جز نشاسته ذرت و آب رو با هم خوب مخلوط کنین رو ی حرارت تا شکر آب بشه...بعد نشاسته رو تو آب خل کنید و به سس اضافه کنین و هم بزنید تا غلیظ بشه ...
من جوجه هامو به روش همیشگی مزه دار کردم و توی ماهیتابه چیدم وقتی پختش کامل شد سس تریاکی رو بهش اضافه کردم
نگم براتون چه معجزه ای میکنه طعمش...اهل خونه ی ما که مدهوش شدن🤤
نکته🌟:میتونین بجای شکر قهوه هی یک قاشق عسل یا یک قاشق شیره ی نبات زعفرونی بزنید و اینکه کنجدی که توی سس من میبینین اختیاری هست
در ضمن آماده اش هم تو فروشگاهها در دسترس هست🤗
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
تاتلی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تاتلی.
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان شکر(لیوان 200 میلی)
3 لیوان آب
چند قطره آب لیمو
برای خمیر:
125 گرم کره(نرم شده در دمای اتاق)
1 استکان پودر قند(حدود 60_50 گرم)
1 عدد تخم مرغ(سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال)
1 استکان گردوی ریز خرد شده(حدود 50 گرم)
1 استکان ایرمیک(آرد سمولینا ، حدود 60 گرم )
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 لیوان آرد(لیوان 200 میلی یا چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
برای روی آن:
پودر پسته و یا گردو
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد 10 دقیقه دیگر بجوشانید آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید سرد شود.
کره، پودر قند ، سفیده تخم مرغ و ایرمیک را داخل ظرفی بریزید با دست مخلوط کنید . سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده خمیر را ورز بدید.(آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) درآخر گردوی خرد شده را ریخته کمی ورز بدید.
خمیر ورز داده شده را به دو قسمت تقسیم کنید. هر دو خمیر را به شکل نواری ضخیم باز کنید. با قالب گرد و یا لیوان ابتدا شکل دایره درآورید. سپس با لیوان به شکل نصف برش بزنید و شکل ماه بدید. داخل سینی بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ بمالید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها سرخ شود بپزید. بلافاصله بعد از خارج کردن تاتلی پخته شده از فر شربت سرد را روی آن بریزید. با پسته و یا گردو تزئین کرده وقتی شربت را جذب کرد سرو کنید.( زمان پخت حدود 25 دقیقه ، زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد تاتلی های شربتی باید خوب بپزند و ترد شوند اگر خوب نپزند موقع ریختن شربت حالت خمیری میشود پس اجازه بدین کاملا بپزد)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲