8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی
مواد لازم
فلفل سبز قلمی تند نیم کیلو
یک ونیم کیلو گوجه فرنگی تپل وگوشتی ورسیده
سیر چند حبه هویج چند تکه خرد شده هویج شیرینه کمی تندی فلفل رو میگیره.
ترخان و ریحان ونعنا خشک دو قاشق وتخم گشنیز کمی
سرکه حدود دو لیوان و نمک حدودا یک قاشق بعد از یکهفته ازش بچشید کم نمک بود نمک بزنید.
همیشه برای ترشیجات از نمک دانه درشت بدون ید استفاده کنید.
فلفل رو خرد کرده برای خرد کردن فلفل حتما از دستکش استفاده کنید.
یک لیوان سرکه با دو لیوان آب ومقداری نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
فلفل خرد شده بریزید ،بزارید ده دقیقه با سرکه و آب ونمک بپزه. سپس آبکش کنید.
فلفل ها رو همراه مابقی مواد تو شیشه بریزید.
گوجه فرنگی رو خرد کرده بزارید رو گاز با شعله متوسط تا بپزه و نرم بشه سپس داخل آبکش بریزید چنگ بزنید تا فقط تفاله باقی بمونه دوباره از الک رد کنید.وقتی از الک رد کردید بزارید رو گاز نمک بزنید. این قسمت یادم رفته ادیت کنم سس که جوش آمد و غلیظ شد سرکه بریزید.
(مقدار سرکه به اندازه ای باشه وقتی میریزید رو مواد روی مواد رو بگیره) بزارید یک الی دو جوش بزنه داغ داغ بریزید روی مواد فوری درشو کیپ ببنیدید .شیشه رو وارونه کنید تا درش پرس بشه وهوا نفوذ نکنه. دو الی سه روز دمای اتاق بزارید سپس داخل یخچال یکفته بعد قابل مصرفه حتماااا امتحان کنید طعمش عااالیه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#آبگوشت 😋🥘
🔸حتما توی آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید یه تیکه دنبه باید داشته باشه، ماهیچه یا سر دست هم جز آبگوشت باشه، البته با گردن گوسفند خیلی عالیتره، نخود لوبیا رو از شب قبل بخیسونید، من آبگوشت رو دیشب ساعت 12 گذاشتم و صبح ساعت 7 که بیدار شدم حسابی جا افتاده بود
🔸مواد آبگوشت :گوشت گوسفندی، پیاز، سیب زمینی با پوست،ادویه، زردچوبه، گوجه، لیمو عمانی، نخود و لوبیا سفید، همه رو با هم بپزید زمان 5 ساعت با شعله کم، مقدار مواد بستگی به خودتون داره، من در آخر پخت کمی زعفران و نمک زدم، بعضی ها رب گوجه به آب گوشت میرنن که من این سری نزدم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#هویج_پلو با_مرغ
سه پیمانه برنج را بصورت کته درست کردم ومواد را جدا آماده کردم وموقع سرو غذا استفاده شد شما میتونید لابه لای برنج هم بریزید
هویج را خلالی کردم وبا کمی اب گذاشتم پخته بشه ودر اواخر پخت کمی شکر اضافه کردم وابش کشیده شد با کره کمی تفت دادم ودوسه ق غ ابلیموهم اضافه کردم که طعم ملس داشته باشه سینه مرغ هم با کمی اب وپیاز ونمک وفلفل وزعفرون پخته و ریز کرده وبا کمی کره وروغن سرخ کردم خلال پسته وبادوم هم کمی تفت دادم وبرای اینکه غذا خیلی شیرین نشه,زرشک تازه که توفریزر داشتم هم اضافه کردم به این مواد دوتا قاشق سوپ خوری پیاز داغ هم اضافه کرده وموقع سرو غذا استفاده کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
املت دنور
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۱/۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
قارچ ۸ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
کره برای سرخ کردن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را کمی تفت می دهیم تا نرم شود
۲- تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود
۳- کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود
۴- قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم
۵- نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم
۶- در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
.
لوبیا پلو یک غذای بهشتی
.
لوبيا_پلو
گوشت را با پياز و سير تفت داده؛سپس ادويه و فلفل قرمز و زردچوبه اضافه كرده و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد.
لوبيا سبز را تفت داده و به آن نمك و فلفل و پودر سير اضافه كرده و با كمي آب مي گذاريم تا بپزد.
گوشت ها كه پخته شد ؛ آبش را جدا كرده و مقداري گوجه خرد شده را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا كمي بجوشد و سپس برنج را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا آبش كاملاً كشيده شود و كمي كره به آن اضافه مي كنيم و دم كني را روي برنج قرار ميدهيم.
وقتي برنج بخار كرد زير برنج را كم كرده و شعله پخش كن قرار ميديم تا ته ديگش نسوزه.
نمك گوشت را أواخر پخت اضافه كنيد.
برنج كه كاملاً دم كشيد حدوداً ده دقيقه قبل از سرو غذا گوشت و لوبيا سبز را به برنج اضافه كنيد.
سيب زميني را هم نگيني كرده ؛ سرخ مي كنيم و هنگام سرو به برنج اضافه مي كنيم .
ميزان نمك؛فلفل و كره غذا بستگي به ذائقه شما دارد ولي اگر ميزان روغن يا همون كره غذا كم باشد ته ديگ ميسوزد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
قرابیه اجیلی
ارد قنادي ٤ ليوان
بكينگ پودر ١ ق م
وانيل ١/٢ ق م
تخم مرغ متوسط ١ عدد
پودر قند ١ ليوان
نشاسته ذرت ١/٢ ليوان
كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان
كره گياهي ٢٠٠ گرم
روغن مايع ١/٢ ليوان
كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين
تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه،
حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه.
بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد🙂
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
⬇️قرابیه قنادی ⬇️
.
پیمانه : 200 میلی لیتر
.
✔️تخم مرغ 3 عدد✔️ شکر 1 پ ✔️روغن مایع 1 پ ( کره هم میتونید جایگزین کنید ✔️بکینگ پودر 1 ق غ ✔️وانیل کمی ✔️آرد سفید قنادی 4 الی 5 پ
.
⏺️طرزتهیه
.
تخم مرغ و شکر رو باهمزن برقی خوب بزنید تا شکرش آب شود و کرم رنگ شود روغن و بکینگ پودر و وانیل و آرد رو هم اضافه کرده مخلوط کنید ( اینجا از 4 پیمانه آرد استفاده شده بسته به اندازه های تخم مرغ داره به خاطر همین اندازه ها امکان داره تغییر کنه ) ، در آخر خمیری نرم به دست آورید ، از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته لوله کنید و دوسر خمیر رو به هم بچسبونید در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی هارو با فاصله بچینید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 170 درجه 15 دقیقه بپزید ، مقداری شکلات رو بنماری کنید و لبه های شیرینی رو داخل شکلات فرو دهید بعد داخل پودر پسته یا پودر نارگیل فرو دهید .
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #مرغ_برشته
مواد لازم سس مرینیت:
ماست پر چرب ۳ ق.غ
رب گوجه فرنگی ۱.۵ ق.غ
سیر ۲ حبه
روغن ½ پیمانه
نمک ۱ ق.چ سر خالی
فلفل سیاه مقدار لازم
پودر پاپریکا ۱ ق.چ
زعفرون دم کرده مقدار لازم
ران مرغ کامل ۳ تا ۵ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
کدو سبز ۲ عدد
سیر ۶ حبه .
دمای فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد حالت کانوکشن طبقه اول و دوم یا دوم و سوم . در ۳۰ دقیقه اول روی مرع ها را فویل الومینیومی بکشین و بعدش برش دارین و ۴۰ دقیقه دیگه تا برشته شدن پخت ادامه دارد .
قسمت اول
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_قهوه ای
200 گرم کره آب شده
2 لیوان شکر
80 گرم شکلات ذوب شده به روش ماری(روی کتری بخار آب )
نصف لیوان پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری دارچین
1 لیوان آرد برنج
2 لیوان آرد
1 قاشق چای خوری قهوه دانه ریز،
نصف لیوان آب جوش
1بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک یا (1قاشق مرباخوری پر)
3 عدد تخم مرغ
1 بسته خامه 200 میلی لیتر
برای گاناش
120 گرم شکلات شیری آب شده
طرز تهیه:
ابتدا 1قاشق چایخوری قهوه را در نصف لیوان آب جوش حل کنید وبزارید کنار.
در یک کاسه کره آب شده وشکر را ریخته وبا همزن بزنید وسپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وهم بزنید ،مابقی مواد را اضافه کنید بهمراه آرد الک شده وبیکینگ پودر و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
قالب میلفوی را با کره چرب و آرد پاشی کنید ومایه را در قالب بریزید تا 1/3قالب را پر کند وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 40تا50 دقیقه تا کیک پخته شود (مدت زمان پخت برای فرها متفاوت هست با خلال چوبی تست کنید).
بعد با شکلات آب شده تزیین کنید.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲