eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯‌ 😋 ▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم ▫️آرد ۸ گرم ▫️بکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری ▫️شکر ۱۰۰ گرم ▫️شیر ۶۰ گرم ▫️کره ذوب شده ۶۰ گرم ▫️تخم مرغ ۱ عدد 🔸شیر و تخم مرغ هم زده شده و کره ذوب شده را در کاسه ای خوب مخلوط کنید . مواد خشک شامل آرد و شکر و پودر نارگیل و بکینگ پودر را به ان بیفزایید و خوب مخلوط کنید . مواد فیلینگ را در قیف یکبار مصرف بریزید و برای پر کردن خمیر تارت استفاده کنید . ♦️من پودر نارگیل و شکر را باهم در غذاساز چند پالس زدم تا خوب ریز شود ♦️هنگام پر کردن خمیر تارت ،تا یکی دو میلی متر مانده به لبه خمیر از مواد فیلینگ بریزید .خیلی پر نکنید چون در فر مواد پف میکند و بیرون زده شکل تارت کثیف و بد میشود ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥮 😋 🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تابه ای با سس شکلاتی ⁦⬇️⁩کیک تابه ای با سس شکلاتی ⁦⬇️⁩ ⁦⏺️⁩موادلازم ⁦✔️⁩تخم مرغ 3 عدد ⁦✔️⁩شکر 1,5 پ⁦✔️⁩ روغن مایع 1 پ⁦✔️⁩ شیر 1 پ⁦✔️⁩ آرد سفید قنادی 1,5 پ⁦✔️⁩ پودر کاکائو 2 ق غ ⁦✔️⁩وانیل کمی⁦✔️⁩ بکنیگ پودر 1 ق غ ⁦⏺️⁩موادلازم برای سس ⁦✔️⁩شیر 3 پ ⁦✔️⁩نشاسته ذرت 1 ق غ ⁦✔️⁩پودر کاکائو 2 ق غ ⁦✔️⁩شکر نصف پ⁦✔️⁩ کره 1 ق م ⁦✔️⁩شکلات 80 گرم ⁦⏺️⁩موادلازم برای خیساندن ⁦✔️⁩شیر 1,5 پ ⁦✔️⁩نسکافه 1 ق م تخم مرغ و شکر رو خوب بزنید تا شکرش آب شود ، روغن و شیر و اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید ، آرد و بکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید تابه نچسبتون رو با اندازه 26 سانت با کره چرب کنید و ارد پاشی کنید ، در روی یکی از اجاق گاز بزرگ سه لایه فویل بذارید مایه کیک رو تابه ریخته درش رو ببندید و با حرارت کم 30 دقیقه بپزید میتونید در اخر با خلال دندان هم تست کنید حالا بعد پخت روش مخلوط شیر و نسکافه رو بریزید ، و حالا برای سس هم شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو رو در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود ، حالا از روی حرارت برداشته کره و شکلات رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا اب شود کنار بذارید گاهی اوقات هم بزنید تا سرد شود اگرخیلی غلیظ شد بهش کمی اب هم میتونید اضافه کنید روی کیک بریزید میتونید روی سس هم بیسکویت پتی بور خرد شده هم بریزید . ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫 😋‌‌ ‌ ‌ 🔸۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. ۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. ۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🍮 😋 مواد لازم برای این دسر شیر به اندازه قالبی که میخواهید درست کنید. خرما ۱۵عدد فندق یک پیاله پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید) اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد. مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده بذارید بمونه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥗 😋 ▫️خمیر یوفکا ▫️روغن 6 قاشق غذاخوری 🔸برای سالاد ▫️کلم بنفش 1 عدد ▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری ▫️خیار شور 6 عدد ▫️ذرت 1 لیوان ▫️جعفری 10 شاخه ▫️ماست پر چرب 1 لیوان ▫️گردو 1 لیوان ▫️لیمو نصف یک عدد ▫️نمک و فلفل 🔸ابتدا 2 قطعه خمیر را 10 * 10 به صورت مربع برش بزنید. قالب‌های مافین را چرب کنید، روی خمیرها کمی روغن بمالید، 2 لایه را به صورت ضربدری روی هم بذارید و در قالب‌های مافین بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بذارید تا قهوه ای شه. در همین حال شروع به تهیه سالاد کنید. کلم بنفش را شسته و رنده کنید. درون قابلمه روغن زیتون ریخته، کلم بنفش را اضافه کرده به مدت 5 دقیقه تفت بدید کنار بذارید تا خنک شه سپس خیارشور خرد شده، جعفری ریز خرد شده، گردوی خرد شده، ذرت و نصف آب لیمو اضافه کرده و مخلوط کنید. ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید. سالاد را داخل کاسه‌های خمیری بریزید به صورت دلخواه تزئین کنید ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🍝 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک لیوان لوبیا چشم بلبلی رو که از چند ساعت قبل خیس دادید با مقداری آب و کمی زردچوبه بذارید بپزه و در اواخر پخت بهش نمک اضافه کرده و سپس آبکش کنید. دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید سپس به ازای هر نفر ۵ یا ۶ عدد قارچ رو ورقه ورقه کنید و به پیازها اضافه کرده نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دو قاشق آبلیمو بریزید و تفت بدید تا کامل آب قارچها کشیده بشه و قارچها سرخ بشن سپس یک لیوان شوید تازه خرد شده (یا نصف لیوان شوید خشک) و چهار یا پنج حبه سیر ریز خرد شده اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدید و کنار بذارید. سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان یا برنج قرار بدید سپس یک لایه برنج آبکش شده و لایه بعد مخلوط لوبیا و شوید و قارچ و لایه بعد برنج آبکش شده بریزید و بذارید دم بکشه و زعفران دم شده اضافه کرده و نوش جان کنید ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
(مکزیکی) 🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥗 😋 ▫️خمیر یوفکا ▫️روغن 6 قاشق غذاخوری 🔸برای سالاد ▫️کلم بنفش 1 عدد ▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری ▫️خیار شور 6 عدد ▫️ذرت 1 لیوان ▫️جعفری 10 شاخه ▫️ماست پر چرب 1 لیوان ▫️گردو 1 لیوان ▫️لیمو نصف یک عدد ▫️نمک و فلفل 🔸ابتدا 2 قطعه خمیر را 10 * 10 به صورت مربع برش بزنید. قالب‌های مافین را چرب کنید، روی خمیرها کمی روغن بمالید، 2 لایه را به صورت ضربدری روی هم بذارید و در قالب‌های مافین بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بذارید تا قهوه ای شه. در همین حال شروع به تهیه سالاد کنید. کلم بنفش را شسته و رنده کنید. درون قابلمه روغن زیتون ریخته، کلم بنفش را اضافه کرده به مدت 5 دقیقه تفت بدید کنار بذارید تا خنک شه سپس خیارشور خرد شده، جعفری ریز خرد شده، گردوی خرد شده، ذرت و نصف آب لیمو اضافه کرده و مخلوط کنید. ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید. سالاد را داخل کاسه‌های خمیری بریزید به صورت دلخواه تزئین کنید ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پنجره ای ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
کیک شیرین🍰
شیرینی پنجره ای ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
مواد لازم : من با یک سوم مواد درست کردم پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ کامل 3عدد پودر نشاسته یک دوم پیمانه گلاب دو ق غ آرد1 پیمانه شیر یک پیمانه وانیل یا هل نصف ق چ پودر قند برای تزیین دستور تهیه : ابتدا نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل یا هل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ) آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود درشو می بندیم نیم ساعت استراحت میدیم و باز هم میزنیم تا نشاسته ها بالا بیاد. بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم. نکته : 1-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود. 2-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود. 3- اگه مایه شیرینی بهش نچسبید و قبد اینکه تو مواد بزنید دزش جدا میشد خیلی داغه قالبتون و باید یکم از حرارت بیافته 4- وقتی قالبو دز روغن در میارید بذارید یکم روغنش بره بعد تو مایه شیرینی بزنید 5-اگه ب قالب چسبید یا روغنتون داغ نیست یا قالب 6- یکی دو تا اول ممکنه ب قالب نچسبه و اذیت کنه نگران نباشید چون هنوز روغن و قالب ب دمای مطلوب نرسیده ... 7- قالب رو که داخل روغن گذاشتین و یه دونه شیرینی درست کردین نباید از روغن بیرون باشه چون باعث میشه از حرارتش بیافته و مایه شیرینی بهش بچسبه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲