کیک شیرین🍰
شکلات پشمک قالبی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#شکلات_پشمک_قالبی
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات
با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه
سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه
شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه
سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر
عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
کوفته مغزدار ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
کوفته مغزدار (سرخ کردنی)
مواد داخل:
گوشت چرخ کرده نیم چرب500 گرم
پیاز6 عدد
رب فلفل2 ق غ(اگر ندارید رب گوجه بریزید)
کره125 گرم
فلفل سیاه1 ق چ
زیره1 ق چ
فلفل قرمز پرک شده1 ق م
نمک1 ق م
گردوی درشت خرد شده1لیوان
برای خمیر:
بلغور ریز برای کوفته3 لیوان (بلغور گندم)
ایرمیک1/5 لیوان(آرد سمولینا)
تخم مرغ1 عدد
آرد1 لیوان
رب فلفل1 ق غ
زیره1 ق چ
فلفل سیاه1 ق چ
نمک 1 ق چ
آب ولرم
طرز تهیه:
برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود.
سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید )
بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید.
سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن.
به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید.
بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
سیب پلو ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#سیب_پلو
یه پلو راحت و خوشمزه که پلوی کرمانشاهی هست .
حالا دوستان کرمانشاهی بگن چه طور درست می کنن ما هم از تجربه هاشون استفاده کنیم من از نت به این صورت پیدا کردم که مدتی هست به این روش درست می کنم .
دیروز توی کامنت ها می دیدم که با تن ماهی و گوست چرخ کرده و ... هم درست می کنن .
می بینم که هنوز خیلی ها نمی خونن و فکر می کنن که سیب داره توش . نه بابا اسمش سیب پلو هست اما توش سیب زمینی داره 🤭.
.
.
برای 3 نفر
برنج 3 پیمانه
شوید خشک یا تازه 5 تا 6 ق غ
سیب زمینی 2عدد
گوشت مرغ و یا گوشت قرمز
برنج رو از قبل خیس کردم .
من از مرغ استفاده کردم و کمی تفت دادم و پیاز و هویج اصافه کردم و نمک و زردچوبه و رب گوجه و مقداری اب ریختم و گذاشتم بپزه .
سیب زمینی رو پوست کندم نگینی کردم . برنج رو داخل اب جوش ریختم ، پنج دقیقه قبل از اینکه آبکش کنم ، سیب زمینی رو بهش اصافه کردم . بعد از ابکش هم توی قابلمه لا به لا شوید خشک پودر شده حالا دوست داشتین تازه ریختم ، یه کم هم ادویه پلویی لا به لاش ریختم . گذاشتم دم بکشه . (ادویه پلویی رو آماده از عطاری گرفتم )
اون سیب زمینی های روی برنج هم سیب زمینی رو قالب زدم داخل اب جوش که کمی نمک ریختم انداختم و ده دقیقه بعد ابکش کردم و روی پلو به عنوان تزیین استفاده کردم .
راستی این غذا رو حتما با روغن کرمانشاهی بخورین که خیلی خوشمزه میشه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی بامیه ای
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
سیب زمینی بامیه ای ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#سیب_زمینی_بامیه_ای
. یکی از تنقلات خوشمزه و حتی به عنوان پیش غذا و دورچین ها می تونین استفاده کنید . خیلی خوشمزه و ترد و عالیه .
روغن هم زیاد به خودش جذب نمی کنه .
توی نت بگردین همین روش رو اکثرا برای سیب زمینی بامیه ای می بینین اما یه سری نکات هست که من در حین پخت متوجه شدم که اشاره هم می کنم توی دستور بهش . .
آرد سفید 100 گرم (دو سوم لیوان)
آب 160 میلی (دو سوم لیوان)
تخم مرغ 1 تا دو عدد
سیب زمینی 2 عدد (حدودا 200 گرم)
کره 20 گرم
نمک 1 ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
زردچوبه به میزان لازم
کره رو روی حرارت قرار دادم و آب ریختم داخل قابلمه و وقتی ردی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده رو به یک باره داخلش ریختم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع کردم به جمع کردن خمیر و خمیر روی حرارت مدام پشت و رو کردم تا جایی که دیگه منسجم بشه و دیگه نشه جا به جا کرد . بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم که از دما بیفته .
سیب زمینی ها رو گذاشتم آبپز بشه . بعد پوستش رو کندم و رنده زیز کردم . یا حای می تونین بکوبین فقط حسابی له بشه . کمی نمک و زردچوبه ریختم .
خمیر که از دما افتاد تخم مرغ بهش اضافه کردم و مواد سیب زمینی رو ریختم و بیکینگ پودر هم اضافه کردم و با دستم چنگ زدم و ورز دادم . من دیدم خمیرم سفت تره و از ماسوره خوب رد نمیشه . یه تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم .
بعد داخل قیف همراه ماسوره ریختم . ماسوره ای که استفاده کرم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشه .
یه ظرفی که خوب بهتره گود باشه رو داخلش روغن ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم .
روعن که داغ شد مواد رو از ماسوره رد کردم .تعداد اولی ها رو کوچولو درست کردم بعد مابقیش رو درازتر درست کردم . دل به خواهیه هر طور بخواید .
و بعد سرخش کردم . روعنی هم به خودش جذب نمی کنه . فقط باید توی روغن شناور باشه . حرارت هم ملایم باشه روغن هم گرم باشه .
یه نکته ای هم بگم سری بعدی هم که درست می کنید داخل روغن سیب زمینی بامیه ای هاتون کف می کنه این کاملا طبیعیه ، توی خمیرهایی که توشون تخم مرغ دادن به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشه .
از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشه .
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پادرازی
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
شیرینی پادرازی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
شیرینی پادرازی
برای 13 عدد شیرینی
آرد سفید 70 گرم ( نصف لیوان)
آرد نخودچی 70 گرم (نصف لیوان)
آرد برنج 50 گرم ( یک سوم لیوان)
روغن جامد ( روغن صاف) 105 گرم ( حدودا یک کم بیشتر از یک سوم لیوان)
پودر قند 25 گرم ( حدودا 1.5 ق غ)
عسل 25 گرم ( 1 ق م)
پودر هل نصف ق چ
زعفران غلیظ به میزان لازم
همه مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و آرد ها الک بشه .
پودر قند و روغن رو اول قاشق و بعد با همزن 3 تا 4 دقیقه خوب زدم تا حسابی پوک بشه . پودر هل اضافه کردم . آرد نخودچی ، آرد برنج و آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با نوک انگشت جمع کردم .
عسل و زعفران رو هم ریختم . بابت خوش رنگ تر شدن خمیر و شیرینی هست .
بعد خمیر رو حداقل 2 الی 3 ساعت در محیط خنک استراحت قرار دادم . حتی میشه یک شب در محیط خنک استراحت بمونه .
بعد خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم تا یک سانت پهن کردم . خیلی ارتفاعش کم نشه .
بعد با کاتر قالب زدم . قالب شیرینی زبان استفاده میشه . که من این کاتر بیضی یک کم پهن رو داشتم و استفاده کردم .
داخل سینی فر چیدم .
برای رومال : زرده تخم مرغ همراه با خیلی کم نمک مخلوط کردم ، یک کم هم زعفران ریختم ، با قلمو رومال زدم .
با یک چنگال روش طرح زدم و کمی کنجد و یا پودر پسته روش پاشیدم .
فر رو از یک ربع قبل گرم کردم .
داخل فر 170 درجه 12 تا 15 دقیقه قرار دادم .
نکات : جای روغن جامد ، کره نمیشه . روعن جامد منظور روعن صاف قنادی هست و یا روعن های نیمه جامد رو می تونین آب کنین و بزارین یخچال و بعد قسمت سفت اون رو بردارین و در شیرینی استفاده کنین .
ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته (الزامی به یخچال نیست) می مونه .
بدون فر در فر دست ساز می تونین درست کنین .
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲