کیک شیرین🍰
شیرینی پادرازی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
شیرینی پادرازی
برای 13 عدد شیرینی
آرد سفید 70 گرم ( نصف لیوان)
آرد نخودچی 70 گرم (نصف لیوان)
آرد برنج 50 گرم ( یک سوم لیوان)
روغن جامد ( روغن صاف) 105 گرم ( حدودا یک کم بیشتر از یک سوم لیوان)
پودر قند 25 گرم ( حدودا 1.5 ق غ)
عسل 25 گرم ( 1 ق م)
پودر هل نصف ق چ
زعفران غلیظ به میزان لازم
همه مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و آرد ها الک بشه .
پودر قند و روغن رو اول قاشق و بعد با همزن 3 تا 4 دقیقه خوب زدم تا حسابی پوک بشه . پودر هل اضافه کردم . آرد نخودچی ، آرد برنج و آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با نوک انگشت جمع کردم .
عسل و زعفران رو هم ریختم . بابت خوش رنگ تر شدن خمیر و شیرینی هست .
بعد خمیر رو حداقل 2 الی 3 ساعت در محیط خنک استراحت قرار دادم . حتی میشه یک شب در محیط خنک استراحت بمونه .
بعد خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم تا یک سانت پهن کردم . خیلی ارتفاعش کم نشه .
بعد با کاتر قالب زدم . قالب شیرینی زبان استفاده میشه . که من این کاتر بیضی یک کم پهن رو داشتم و استفاده کردم .
داخل سینی فر چیدم .
برای رومال : زرده تخم مرغ همراه با خیلی کم نمک مخلوط کردم ، یک کم هم زعفران ریختم ، با قلمو رومال زدم .
با یک چنگال روش طرح زدم و کمی کنجد و یا پودر پسته روش پاشیدم .
فر رو از یک ربع قبل گرم کردم .
داخل فر 170 درجه 12 تا 15 دقیقه قرار دادم .
نکات : جای روغن جامد ، کره نمیشه . روعن جامد منظور روعن صاف قنادی هست و یا روعن های نیمه جامد رو می تونین آب کنین و بزارین یخچال و بعد قسمت سفت اون رو بردارین و در شیرینی استفاده کنین .
ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته (الزامی به یخچال نیست) می مونه .
بدون فر در فر دست ساز می تونین درست کنین .
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
بادمجان پلو ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#بادمجان_پلو
برای 3 نفر
بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
سمبوسه هندی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#سمبوسه_هندی
حتما اطلاع دارید که اصل سمبوسه مربوط به هندهست با دستورهاو طعمهای متفاوت واصل سمبوسه با خمیر درست می شه حالا ما راحتش کردیم وبا نون لواش درست می کنیم البته خوشمره هم هست ولی سمبوسه با خمیر یه چیز دیگس 😉👌
طرز تهیه.... الیوان دسته دار ارد نخود خام منظورم ارد نخود چی نیست اگر در دسترس ندارید بجاش ارد معمولی استفاده کنید به همراه یک لیوان وربع ارد معمولی ویکوقاشق چایخوری زردچوبه ویک قاشق چایخوری ادویه کاری ونمک ویک قاشق مرباخوری بکین پودر و ربع لیوان روغن را کمی مخلوط کنید وبعد حدود نصف لیوان اب معمولی را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست اید میزان اب ممکنه کمتر یابیشتر بشه نیاز به استراحت نداره چانه هایی اندازه تخم مرغ کوچک گرفته توی فیلم نشون دادم با وردنه بشکل گرد باز کنید نه زیاد نازک ونه ضخیم از وسط با چاقو برش بزنید ومثل قیف دولایه را روی هم بیارید وکمی فشار دهید تا بهم بچسبد طبق فیلم وداخلش را با مواد دلخواه پر کنید ولبه هارا بهم بچسبانید ودر روغن داغ سرخ کنید طلایی که شد بر دارید وروی دستمال آشپزخونه بذارید
مواد داخل سمبوسه.... سیب زمینی را ابپز کنید با چنگال له کنید یا رنده کنید توی تابه کمی روغن بریزید ویک پیاز را کمی تفت دهید بعد سیب زمینی را اضافه وزردچوبه وادویه کاری وفلفل کمی زیاد باید تند باشه وکمی تفت دهید ونمک در اخر نخود فرنکی پخته را اضافه ومخلوط کنید وگشنیز تازه بزنید یه تفت دهیددواز روی حرارت بردارید
حتما سبزیتون گشنیز باشه ازرهر سبزی توی سمبوسه خوشمزه تره
نکته.... شما با هر چیزی دوست دارید میتونید توی سمبوسه را پرکنید ولی من فقط از این مواد استفاده می کنم طعمش عالی می شه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی و سیب زمینی در فر
مواد لازم
1 کیلو سینه مرغ
4 عدد سیب زمینی
برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
1 قاشق مرباخوری عسل (هم طعم خوبی میده هم ترد میکنه)
2 حبه سیر بزرگ له شده
5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک فلفل سیاه ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما است) آویشن پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری پر ماست
طرز تهیه:
مرغ را بشویید و اندازه انگشت ببرید. من با سینه مرغ درست کردم اما با پیرزولای مرغ خیلی خوشمزه تر میشود.(پیرزولا گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات)
برای سس تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید همراه با ماست به مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اگر وقت دارید 2 ساعت استراحت بدید سیب زمینی ها را ورقه ای خرد کنید نمک فلفل سیاه و کمی پودر فلفل قرمز بریزید و هم بزنید. سیب زمینی و مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید من 15 دقیقه اول روی سینی کاغذ روغنی کشیدم که سیب زمینی ها بلافاصله خشک نشود سپس کاغذ را برداشتم و تا وقتی که سرخ شوند در فر نگه داشتم
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸
🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸
🌸اَللّهُــــــمَّ
🌸صَلِّ عَلی
🌸مُحَمَّــــــدٍ
🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘
🌸🌸🌸🌸🌸
کیک شیرین🍰
کیک موکا ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#کیک_موکا
کیک موکا عطر و طعم دلپذیری از قهوه و کاکائو داره...پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
آرد 2 و 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3/4 پیمانه
پودر قهوه 1قاشق چایخوری استاندارد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
میتونید به جای جوش شیرین از دو برابر اون بیکینگ پودر استفاده کنید...
در اینصورت مجموعا 3 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر لازم هست
نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
کره به دمای محیط رسیده 230 گرم
من از مارگارین(کره گیاهی)استفاده کردم
شکر 1و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
شیر 1 پیمانه
.
ابتدا همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 165 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب به قطر 25 تا 27 سانت را با کره یا روغن جامد چرب و ترجیحا با پودر کاکائو کاور کنید.
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
آرد+پودر کاکائو+پودر قهوه(من از پودر نسکافه استفاده کردم)+بیکینگ پودر+جوش شیرین+نمک را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
من به جای کره از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم.
سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید.
سپس شیر را اضافه و مخلوط کنید.
مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
مواد را در قالب بریزید.
قالب را به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک خارج شود در فر قرار دهید.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲