eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.9هزار دنبال‌کننده
34.3هزار عکس
57.1هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🌿🌿🌿 👑👑👑 🌿 🌿 👑 "عج"👑 👑اندر دل من ، مَها ! دل‌ افروز تویی 👑یــاران هستند و لیـک دلسوز تویی 👑شادند جهانیان به نوروز و به عید 👑عید من و نـــوروز من امروز تویی 👑عرض تبـــریک ســال نــو👑 🌿ان شاءالله سال نو، سال ظهور🌿 👑امــــام دل‌هاے منتظـــر،👑 🙏💚حضرت موعود"عج" باشد 🙏💚 🌿🌿🌿 👑👑👑
خواص روغن دنبه گوسفند 👈سرشار از مواد مغذی و انواع مختلف ویتامین ها و اسیدهای چرب گیاهی است، چرا که غذای گوسفند از گیاهان مختلف است، از این رو استفاده از روغن دنبه باعث تقویت قوای بدن، استخوان سازی و بالا بردن توان بدن در مقابله با بیماری های مختلف می شود. یکی از خواص روغن دنبه که در طب سنتی به آن تاکید شده است خاصیت ضد افسردگی این روغن است. روغن دنبه خاصیت سم زدایی دارد و می توان از آن به همراه روغن حیوانی برای تنقیه و پاکسازی روده ها استفاده نمود.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بلغور مواد لازم: 2 لیوان بلغور درشت پلویی 3 لیوان آب گرم 1 کاسه بزرگ ماست سیر دار 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 10_8 عدد خیار شور 1 مشت جعفری خرد شده 1 مشت شوید خرد شده گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده نمک طرز تهیه: بلغور را بشویید و آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید آب گرم را روی بلغور بریزید و با شعله متوسط و در بسته بپزید. وقتی آب بلغور کاملا کشیده شد اجاق را خاموش کنید تا با بخار خودش دم بکشد. وقتی کاملا سرد شد در قابلمه را بردارید و هم بزنید. سس مایونز ، ماست سیر دار و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خیار شور ، جعفری و شوید را خرد کنید. ماست سیر دار و مواد خرد شده را به بلغور اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله گردوی خرد شده هم اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف مورد نظر بریزید. نزدیک به زمان سرو کره و یا روغن زیتون را همراه با فلفل قرمز پرک شده روی اجاق گرم کنید و روی سالاد بریزید و برای سرو آماده کنید. نوش جان
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. خیلی زیاد این غذا رو پیشنهاد میکنم.. . فیله های مرغ رو با فلفل سیاه و قرمز،،نمک،پودر سبزی شوید،آبلیمو،روغن زیتون مزه دار کردم و نیم ساعت توی یخچال استراحت دادم.. . همونطور که توی ویدئو میبینید به مقدار آرد زیادی احتیاج داریم که حتما آرد قنادی ، مرغوب و لطیف باشه با کنجد، فلفل،نمک،آویشن،پودر سیر،چند برگ رزماری آرد رو مزه دار کردم.. . آب خیلی سرد کنار دستم گذاشتم فیله مرغ رو دو بار توی آرد و بعد توی آب سرد گذاشتم در آخر که مرغ توی آرد قرار گرفت به حالت دورانی توی دستم مرغ رو غلط میدادم که آب سرد باعث بشه آرد شکل پولکی به خودش بگیره در نهایت توی روغن داغ با حرارت بالا سرخ کردم و کنار سیب زمینی و سس سرو کردم.. . با اطمینان میتونم بگم که خیلی نزدیک با فست فوودای بیرون هستش و اگر تمام مراحل رو درست پیش برید حتی برابری هم میکنه😋 جای همگی سبز🍀
🍲 😋 ▫️فیله گوساله ۲۰۰ گرم ▫️خامه ۲۰۰ گرم ▫️کره ۱۰۰ گرم ▫️سیب زمینی۲ عدد ▫️قارچ ۲۰۰ گرم 🔸سیب زمینی رو رشته ای خرد کنین و تو آب سرد بذارین و بعد از نیم ساعت آبکش کنین و رو یه پارچه تمیز خشک کنین و با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنین گوشت فیله ی گوساله رو به صورت تیکه های باریک دو سانتی برش بزنین ،پیاز رو خلالی خرد کنین و توی کره تفت بدین و فیله ها رو اضافه کنین کمی زردچوبه و نمک و فلفل ویک لیوان آب اضافه کنین و بذارین گوشت خوب بپزه با حرارت کم. کمی از آب گوشت رو بردارین و قارچ های خرد شده رو توش تفت بدین و خامه بزنین.گوشت رو به این مخلوط اضافه کنین و بذارین مزه ها به خورد هم برن.. در نهایت سرو و نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 اولین روز بهارتون زیبا 🌺 نفس باد صبـا 🌼 عشقی از جنس طلا 🌸 دوری و دفـع بلا 🌺 سال پرسـود و صفـا 🌼 ياری از سـوی خـدا 🌸 همـه تقـديم شمـا 💐 عیـــدتون مبــارک💐 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
1 بسته کره (250 گرم) نصف پیمانه روغن نباتی 1 پیمانه نشاسته ذرت 1 پیمانه پودر قند 1 قاشق غذاخوری سرکه (من از سرکه انگور استفاده کردم) 1 بسته وانیل (5گرم) نصف بسته بیکینگ پودر (5گرم) 1 پیمانه فندق آسیاب شده یک و نیم پیمانه آرد طرز تهیه: اول از همه ، یک و نیم پیمانه آرد رو روی حرارت میزاریم و بو میدیم. وقتی بوش در اومد فندق آسیاب شده رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم بعد از روی حرارت برش دارید روشو با سلفون یا پارچه بپوشونید و بذارید روی یه سینی تا خنک شه. بقیه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم. بعد مخلوط آرد و فندق بو داده رو اضافه میکنیم. آرد رو تا حدی اضافه میکنیم که یه خمیر نرم که بدست نچسبه ایجاد شه. بعد بهش شکل میدیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی کشیدیم میزاریم و میزاریمش توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا بپزه صورتی بشه بعد سر قرابیه ها رو داخل شکلات بنماری شده میزنیم و داخل پودر فندق یا بادام یا گردو یا نارگیل میغلتونیم میتونیم فقط روش پودر قند الک کنیم. این قرابیه ها واقعا خوشمزه هستن حتما امتحانش کنید. ‌
۱۰۰گرم شوید خورد شده. ۱۰۰گرم ریحان خورد شده. ۱۵۰گرم پیازچه خورد شده. ۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده. ۱۰۰گرم پنیر سفید.لیوان ماست چکیده که من از ماست یونانی cabot greek. نمک. اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم.
🦪 😋 🔸ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید. در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه. در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥥🥯 😋 ▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم ▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم ▫️روغن مایع ۸۰ گرم ▫️آبلیمو ۱ ق چ 🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل! مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲