🌸 اولین روز بهارتون زیبا
🌺 نفس باد صبـا
🌼 عشقی از جنس طلا
🌸 دوری و دفـع بلا
🌺 سال پرسـود و صفـا
🌼 ياری از سـوی خـدا
🌸 همـه تقـديم شمـا
💐 عیـــدتون مبــارک💐
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
#قرابیه_فندقی
1 بسته کره (250 گرم)
نصف پیمانه روغن نباتی
1 پیمانه نشاسته ذرت
1 پیمانه پودر قند
1 قاشق غذاخوری سرکه (من از سرکه انگور استفاده کردم)
1 بسته وانیل (5گرم)
نصف بسته بیکینگ پودر (5گرم)
1 پیمانه فندق آسیاب شده
یک و نیم پیمانه آرد
طرز تهیه:
اول از همه ، یک و نیم پیمانه آرد رو روی حرارت میزاریم و بو میدیم. وقتی بوش در اومد فندق آسیاب شده رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم بعد از روی حرارت برش دارید روشو با سلفون یا پارچه بپوشونید و بذارید روی یه سینی تا خنک شه. بقیه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم. بعد مخلوط آرد و فندق بو داده رو اضافه میکنیم. آرد رو تا حدی اضافه میکنیم که یه خمیر نرم که بدست نچسبه ایجاد شه. بعد بهش شکل میدیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی کشیدیم میزاریم و میزاریمش توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا بپزه صورتی بشه بعد سر قرابیه ها رو داخل شکلات بنماری شده میزنیم و داخل پودر فندق یا بادام یا گردو یا نارگیل میغلتونیم میتونیم فقط روش پودر قند الک کنیم. این قرابیه ها واقعا خوشمزه هستن حتما امتحانش کنید.
#ژاژی
۱۰۰گرم شوید خورد شده. ۱۰۰گرم ریحان خورد شده. ۱۵۰گرم پیازچه خورد شده. ۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده. ۱۰۰گرم پنیر سفید.لیوان
ماست چکیده
که من از ماست یونانی cabot greek.
نمک. اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی
یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم.
#ماهی_کنجدی 🦪 😋
🔸ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید.
در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه.
در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#شیرینی_نارگیلی 🥥🥯 😋
▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم
▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم
▫️روغن مایع ۸۰ گرم
▫️آبلیمو ۱ ق چ
🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن
خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین
وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه
مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل!
مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان رول شکلاتی
مواد لازم
لیوان استفاده شده ۲۰۰ میلی لیتر است یا۳/۴ لیوان فرانسوی دسته دار
1 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
نصف بسته مخمر تازه یا یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
50 گرم کره ذوب شده
شکلات صبحانه برای داخل خمیر مقداری
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبه
طرز تهیه:
ابتدا شیر و اب و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و بعد کره ذوب شده را اضافه کنید و در آخر ارد را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست اورید و خمیر را خوب ورز دهید و داخل ظرف گذاشته و روی خمیر را بپوشانید و به مدت یکساعت استراحت دهید تا دو برابر شود بعد روی سطح ارد پاشی شده خمیر را با وردنه باز کنید به صورت مسطتیل و روی خمیر را شکلات صبحانه بکشید و از یک طرف خمیر را رول کنید و داخل قالب رو چرب و کنجد بپاشید و نان رو بزارید و دوباره روی خمیر را به مدت نیم ساعت تقریبا بپوشانید تا نان دو برابر شود و بعد روی نان را با اب رومال کنید و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بزارید تا زمانی که روی نان خوشرنگ شود. و از قالب دراورید و برش داده و نوش جان.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#_کوکو_سیب_زمینی_لقمه_ای
✍ابتدا نان باگت تازه رو داخل کیسه بزارید تا نرم بشن بعد با قیچی نان یا چاقو اره ای حلقه حلقه کنید به ضخامت دو سانت خوبه.بعد مخلوط سیب زمینی پخته کوبیده شده رو با کمی زردچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده ویا تره و یا پیازچه و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و کنار بزارید .داخل یک کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید کمی زردچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه در بیارید و با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بزارید و با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای آماده کنید همه رو داخل سینی بچینید و روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا آخر کارتون بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونید و بزارید داخل تابه روغن گرم تا سرخ و برشته بشن .نیازی به دستمال روغن گیری نداره چون کاورش تخم مرغه جذر روغن نداره و با سس قرمز نوش جان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#اسنک
اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم.
چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه به مدت ۴تا۵ دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خوراك_لوبيا_ومرغ
موادلازم
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
طرز تهیه:
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دیسی با پوره سیب زمینی
برای کباب:
500 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز
1 دسته متوسط جعفری
3 قاشق غذا خوری آرد سوخاری
2-3 حبه سیر(من بهتون بگم که هرچی بیشتر بهتر)
1 عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
1 عدد تخم مرغ
1 عدد گوجه
نمک و فلفل
برای سس:
1 و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه
1 و نیم قاشق غذاخوری رب فلفل
(اگر رب فلفل ندارین جاش رب گوجه بریزین + یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
(من اگه باشم به جای نصف قاشق غذا خوری رب گوجه 2 تا گوجه رنده شده میریزم)نمک و فلفل
برای پوره:
4 عدد سیب زمینی متوسط
1 قاشق غذا خوری کره
200 گرم پنیر پیتزای رنده شده
1 استکان شیر، آب یا آب گوشت بسته به سلیقه خودتون
برای کباب گوشت رو با تمام سبزیجات خورد شده مخلوط کنین، ورز بدین و اگه وقت دارین بذارین 2-1 ساعت تو یخچال استراحت کنه
برای خورد کردن سبزیجات میتونین از خوردکن کمک بگیرین... سیب زمینی ها رو آب پز کرده، له کنین، کره رو تا هنوز داغه اضافه کنین بعد شیر رو... وقتی خنک شد پنیر رو اضافه کنین ( وگرنه پنیر آب شده و پورهتون کشدار میشه)
مخلوط گوشت رو توی سینی فرتون قشنگ و یکدست پهن کنین، سس رو روش بریزین و در فر که از قبل روی 200-190 درجه گرم کردین حدود 30-20 دقیقه بپزین
خوب که پخت (خیلی خشک نشه دقت کنین!) از فر در بیارین، پوره رو قشنگ روش پخش کنین گوجه و فلفل سبزها رو روش خوشگل بچینین و دوباره حدود 15-10 دقیقه تو فر بپزین تا حسابی روش برشته و خوشرنگ بشه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#رشته_پلو_با_مرغ
#شام
🔴طرز تهیه🔻🍛
🔸مرغ رو با دو قاشق روغن سرخ کردم
باپیازونمک وفلفل وزردچوبه وزعفران
میپزیم بعدبرنج روهم آبکش میکنیم
دقیقه آخررشته پلویی رو میریزیم وآبکش میکنیم برای تهدیگش سیبزمینی استفاده میکنیم و دم میزاریم.
🔸یدونه پیاز کوچک ریزخلال میکنیم وتفت میدیم کشمش وخلال پسته وقیسی را هم تفت میدیم وروی برنج برای تزیین میریزیم درآخر من ازدونه های انارهم استفاده کردم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲