eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸✨آخرین جمعه 🌾✨مرداد ماهتون عالی 💗✨آرزو میکنم 🌸✨هر چه صفای دل 🌾✨سلامت تن 💗✨عشق پاک 🌸✨و اجابت دعاست 🌾✨از آن شما مهربانان باشد 💗✨روز خوبی در کنار 🌸✨عزیزانتان داشته باشیـد ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
این متن خیلی قشنگه... در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک ردپا بود به خدا گفتم در سختی ها کنارم نبودی؟ گفت آن ردپایی که میبینی من هستم؛ تو را در سختی ها به دوش می کشیدم! خدایا بی نظیری🌹 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
مواد لازم سیب زمینی استانبولی آبپز 2 پیمانه سوسیس آلمانی یا هات داگ 1 پیمانه پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه برای سس مایونز به مقدار لازم 3 ق غ آبلیمو 2 ق غ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لارم در ابتدا سوسیس رو بصورت حلقه ای برش بزنید و حتما گریل کنید و سیب زمینی هم آبپز بشه و بعد از خنک شدن بصورت حلقه ای برش بزنید و به سوسیس اضافه کنید. پیازچه ی ریز خرد شده هم اضافه و درنهایت سس خوشمزززمون هم اضافه میکنیم و تمااام طعمششش عالیه😍🤤 ✔✔ حتما به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار داده و بعد نوش جان کنید 😉 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از  یا صاحب الزمان ادرکنی💚
✨🖤✨ ❣ ❣ ای داغدار اصلی این روضه ها بیا صاحب عزای ماتم کرب و بلا بیا تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا فهمیده ایم با همه دنیا غریبه ای دیگر به جان مادرت ای آشنا بیا از هیچکس به جز تو نداریم انتظار بر دستهای توست فقط چشم ما بیا هفته به هفته می گذرد با خیال تو پس لا اقل به حرمت خون خدا بیا بیش از هزار سال تو خون گریه کرده ای ای خون جگر ز قامت زینب بیا عرض ارادت کم ما را قبول کن امسال هم محرم ما را قبول کن ✨🖤✨🖤✨🖤✨🖤✨🖤✨
🍪 😋 ♦️مواد لازم:آرد شيريني پزي سيصد گرم،پودر كاكائو پنجاه گرم،زرده تخم مرغ سه عدد،نشاسته ذرت(سفيد رنگ،ترد و پودريه)هفتاد گرم،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمک نوك ق چ ،کره دويست و پنجاه گرم، شکر صد و پنجاه گرم 🔸طرز تهيه:شکر +زرده تخم مرغ+کره را با همزن برقي ده دقيقه بزیند تا کرم رنگ و كشدار بشه بعد تركيب آرد و بيكينگ پودر و نشاسته و نمک و پودر كاكائو رو باهم الك كنيد و به مواد قبلي اضافه كنيد.در اين مرحله خمير رو با دست مخلوط و مثل توپ جمع كنيد و در مشما بذاريد.اين خمير بايد نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت كنه. بعد از خمير به اندازه گردو برداريد و در دست گرد كنيد،روي خمير رو در شكر بزنيد،در سيني فر با كمي فاصله بچينيد(داخل سيني كاغذ روغني بذاريد) و با انگشت وسطشون رو گود كنيد.فر رو از يك ربع قبل با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد و شيرينيها رو طبقه وسط فر حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد. بعد از پخت و خنك شدن از سيني بيرون بياريد و داخل حفره ها رو با شكلات ذوب شده پر كنيد. شكلات در رنگ و طعمهاي مختلف در لوازم قناديها موجوده. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
با مرغ تيكه اي هويج 3 عدد مرغ به تعداد پياز 2 عدد زعفران نمك و فلفل روغن خلال پسته زرشك ابتدا مرغ رو تفت ميديم يكي از پياز رو ريز خرد ميكنيم تفت ميديم نمك و فلفل ميزنيم و به مرغ اضافه ميكنيم و با آب و زعفرون ميذاريم تا بپزه اون يكي پيازو خرد مي كنيم تفت ميديم هويج رو به صورت خلال هاي باريك خرد مي كنيم و با پياز تفت ميديم كمي زعفرون و شكر اضافه مي كنيم و درشو ميذاريم تا خلال ها كمي نرم بشن خلال پسته رو با كره تفت دادم همين طور زرشك رو با كره و زعفرون و يك قاشق شكر تفت دادم و همه رو با هويج مخلوط كردم وقتي مرغ پخت برنج رو هم آماده كردم من به صورت كته درست ميكنم و آبكش نمي كنم برنج رو توي ظرف سرو ريختم و از مواد هويج روش ريختم و مرغ رو كنار پلو سرو كردم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) طرز تهیه: در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود. فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘 😋 🔸طرز تهيه: اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه. داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه. خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد سرو كنيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. کوفته بادمجان مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده 3 عدد بادمجان 1 عدد پیاز رنده شده 2 حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای 180 درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✔️پیاز متوسط 2 عدد ✔️نخود سبز تازه 2 پیمانه ✔️سیب زمینی متوسط 2 عدد ✔️گوجه رنده شده 1 پیمانه ✔️رب گوجه 1 ق غ پُر ✔️نمک، فلفل، زردچوبه، یه کوچولو پودر دارچین و ادویه ی دلخواه ✔️برنج 1 و 1/2 پیمانه .●پیاز ها رو خلالی می کنیم و تفت می دیم تا طلایی بشن .●نخود، سیب زمینی خرد شده و ادویه ها رو هم به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم .●گوجه ی رنده شده و رب هم رو اضافه می کنیم و درِ تابه رو می ذاریم که روی حرارت متوسط کمی بخار پز بشن(حدود 5 دقیقه) .●تو یک قابلمه، برنج رو می ریزیم و آبش رو برای کته اندازه می کنیم و زیرشو روشن می کنیم. مایه ی نخود رو به برنج اضافه می کنیم و هم می زنیم و شعله ی زیرشو زیاد میکنیم. وقتی آب برنج کشیده شد، با کف گیر برنج رو مثل کوه می کنیم و یه کوچولو روغن دور و برش می ریزیم و درشو می ذاریم، زیرش رو هم کم می کنیم و اجازه می دیم بخار بپیچه و دم بکشه. اگه نیازه از دم کنی استفاده کنید. من کلن از دم کنی استفاده نمی کنم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
نان تست رو مکعبی خرد میکنم و تو تابه روی حرارت میذارم دو طرفش با مقدار کمی روغن زیتون و پودر سیر سرخ بشه بعد از ماهیتابه خارج میکنم و مقداری روغن کنجد میریزم سیر ها رو میذارم سرخ بشه بعد بهش فلفل دلمه رو اضافه میکنم همچنین قارچ ، ورقه های بادمجون و کدو سبز ؛ همه اینا رو میذارم با حرارت نسبتا بالا تفت بخورن تا بعد میگو های مزه دار شده رو اضافه کنم و چند قاشق سرکه بالزامیک ، نمک و فلفلش رو هم اندازه میکنم اگرم آبش کم بود از آب پاستا کم کم بهش اضافه میکنم ، میذارم حسابی مزه هاشون با هم ترکیب بشن و بعد اسپاگتی هایی که 6 یا 7 دقیقه پخته شده رو آبکش میکنم و بهش اضافه میکنم یکم که روی حرارت موندن کمی پنیر پارمزان افزودم وقتی اسپاگتی طعم دار شد اون زمان ، زمان سروش هست🤩 اسپاگتی رو توی ظرف مورد نظرم میریزم نان تست ها رو هم روش میچینم ، کمی پنیر پارمزان برای تزیین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: آرد 11 ق غ شکر 6ق غ روغن 6 ق غ بکینگ پودر 1ق غ تخم مرغ 2 عدد شیر11 ق غ وانیل نوک ق چ ابتدا ارد و شکر و وانیل و بکینگ پودر رو داخل ظرف مخلوط کنید بعد از مخلوط کردن تخم مرغ رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه (به همزن برقی نیاز نیست) و در مرحله بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. فنجونهاتون رو یکم با روغن چرب کنید و کپسول رو بذارید داخلش (من از کاغذ روغنی استفاده کردم) و بعد اندازه یک سوم فنجون مواد کیک رو بریزید و داخل فر بگذارید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲