eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
نان تست رو مکعبی خرد میکنم و تو تابه روی حرارت میذارم دو طرفش با مقدار کمی روغن زیتون و پودر سیر سرخ بشه بعد از ماهیتابه خارج میکنم و مقداری روغن کنجد میریزم سیر ها رو میذارم سرخ بشه بعد بهش فلفل دلمه رو اضافه میکنم همچنین قارچ ، ورقه های بادمجون و کدو سبز ؛ همه اینا رو میذارم با حرارت نسبتا بالا تفت بخورن تا بعد میگو های مزه دار شده رو اضافه کنم و چند قاشق سرکه بالزامیک ، نمک و فلفلش رو هم اندازه میکنم اگرم آبش کم بود از آب پاستا کم کم بهش اضافه میکنم ، میذارم حسابی مزه هاشون با هم ترکیب بشن و بعد اسپاگتی هایی که 6 یا 7 دقیقه پخته شده رو آبکش میکنم و بهش اضافه میکنم یکم که روی حرارت موندن کمی پنیر پارمزان افزودم وقتی اسپاگتی طعم دار شد اون زمان ، زمان سروش هست🤩 اسپاگتی رو توی ظرف مورد نظرم میریزم نان تست ها رو هم روش میچینم ، کمی پنیر پارمزان برای تزیین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: آرد 11 ق غ شکر 6ق غ روغن 6 ق غ بکینگ پودر 1ق غ تخم مرغ 2 عدد شیر11 ق غ وانیل نوک ق چ ابتدا ارد و شکر و وانیل و بکینگ پودر رو داخل ظرف مخلوط کنید بعد از مخلوط کردن تخم مرغ رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه (به همزن برقی نیاز نیست) و در مرحله بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. فنجونهاتون رو یکم با روغن چرب کنید و کپسول رو بذارید داخلش (من از کاغذ روغنی استفاده کردم) و بعد اندازه یک سوم فنجون مواد کیک رو بریزید و داخل فر بگذارید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره، تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش اسفناج خورد شده نیم کیلو پیاز یک عدد درشت سیر یک بوته گردو دویست گرم عدس یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان رب انار ترش یک قاشق انار دون شده در صورت تمایل آب قلم یک لیوان لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم. بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه. در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم. حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اول بادمجونهای قلمی رو پوست کنده و داخل آب نمک گذاشتم تا تلخیش گرفته بشه بعد سرخشون کردم . تقریبا نیم کیلو گوشتو با یه پیاز بزرگ رنده شده و آب گرفته و نمک وفلفل و زردچوبه ادویه و پودر سیرو سبزی های معطر خشک و 2 قاشق آرد نخودچی ورز دادم تا چسبنده بشه بعد دور بادمجونا پیچیدم و داخل روغن از همه طرف سرخ کردم و داخل یه تابه یه پیاز سرخ کردم و نمک و فلفل وزردچوبه وادویه و 1 قاشق رب زدم و سرخ کردم با نصف لیوان آب و بادمجونا رو چیدم و گذاشتم تا با حرارت متوسط 10 تا 15 دیقه داخل سس پخته و جا افتاده بشه و آمادست. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای 😋 مواد لازم : پاستا 150 گرم سیر خرد شده 3 حبه قارچ برش زده شده به میزان دلخواه ماست نصف لیوان اسفناج خرد شده به میزان دلخواه آب نصف لیمو ریحان خشک 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه ● ابتدا پاستا رو طبق دستور پخت روی جعبش میپزیم و کنار میذاریم. سیر رو توی تابه روی حرارت با کمی روغن حدود سه دقیقه تفت میدیم، قارچ ها رو اضافه کرده و حدود هشت دقیقه دیگه تفت میدیم تا نرم بشن. ریحان رو هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم و شعله رو خاموش میکنیم. ● پاستا رو آبکشی کرده و به مواد اضافه میکنیم. حرارت رو روی درجه کم تنظیم کرده و اسفناج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نرم بشن. حالا ظرف رو از روی حرارت برمیدارم، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پاستا حالت کرمی بگیره 😍 ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سیب زمینی پخته و له شده 4 عدد ژامبون ریز خرد شده 150 گرم سینه مرغ پخته و ریز شده 1/4 عدد خیارشور نگینی خردشده 6 عدد فلفل دلمه ای قرمز نگینی 1 ق س کنسرو ذرت 1/2 پیمانه هویج نگینی بخار پز 1 عدد سس مایونز 1 پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم همه ی مواد را ترکیب کرده، در ظرف مناسب به شکل آناناس فرم دادم. بعد از تاج آناناس نصف شده بالای الویه قرار دادم و گردو ها را روی سطح آن چیدم. (میتوانید به جای تاج آناناس، 3_4 تاخیار را به صورت هفت هشتِ کشیده برش دهید و کمی در آب سرد قرار دهید تا مقداری باز شوند و قسمت بالای آناناس قرار دهید.) . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتف مرغ 15عدد سس کچاپ یک ق غ سس تند یک ق غ عسل دو ق غ نمک 1/2 ق م آویشن 1/2 ق م زنجبیل 1/2ق م پاپریکا دودی 1 ق م سیر 1 ق م روغن زیتون 2 ق غ همه مواد را به جز روغن زیتون درون ظرف ریخته مخلوط میکنیم و به مدت چهار ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. سپس کتف ها را درون ظرف پیرکس چیده و روی آن روغن زیتون بریزید. ظرف را درون فر قرار دهید،کتف ها را بچرخانید تا دو طرف آن سرخ شود. *حرارت را کم کنید به دلیل وجود عسل ممکن است بسوزد، مواظب باشید* *به هیچ عنوان شیرین نیس* *میتونید به جای کتف از بال و کتف مخلوط و یا فقط بال مرغ استفاده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فیله یا سینه ی بدون استخوان رو نواری برش میدیم بعد ب شکل گیس میبافیم و با خلال سر و تهشو فیکس میکنیم بعد داخل آب پیاز و لیمو و زعفران,نمک و فلفل یک ساعت بمونه (میتوانید از یک قاشق سس مایونز هم استفاده کنید) و سپس سرخ میکنیم .نوشجونتون😋😍😘 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شیر 3لیوان شکر 3/4 لیوان شکلات 80تا100 گرم پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره خامه صبحانه 3 چهارم پاکت ژلاتین 2 قاشق غذاخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد 250 گرم بیکینگ پودر 8 گرم تخم مرغ 5 عدد شکر 200 گرم وانیل 2 قاشق چایخوری نمک روغن 100 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر بادام زمینی 50 گرم زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری کاکائو 3 قاشق غذاخوری ‼️تعداد لایه ها دلخواهه ‼️الک کردن پودر کاکائو الزامیه برای اینکه لایه ها قاطی نشن ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
به سبک من ابتدا بلدرچین ها رو حسابی با ادویه های... زنجبیل پاپریکا فلفل قرمز نمک زردچوبه پودر سیر و پودر هفت زیره طعم دار کرده کمی هم زعفران بهش اضاعه کرده و میزاریم چند ساعتی داخل یخچال بمونه... حالا از یخچال بیرون اورده و با مقداری کره و کمی روغن حسابی تفتشون میدیم تا کلا بریون بشن ...اما با حرارت متوسط... اینجا باید یک قاشق رب انار رو با یک استکان آب به روغن بلدرچین ها اضافه کرده و کاملا بزاریم تا با سس دم بکشن... حالا پیاز داغ فراوان و جون دار خلالی کرده و تخم انارهای ترش رو داخلشون تفت میدیم و یک استکان آب مرغ رو با کمی شکر به ذایقه خودتون اضافه کرده...اینجا باید حرارت متوسط باشه ...وقتی به روغن افتاد.. دیگه غذا آماده هست ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲